Biluthyrning Strasbourg Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Strasbourg Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Strasbourg Järnvägsstation

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Strasbourg
 4. Strasbourg Train Station
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Strasbourg Järnvägsstation

Allmän information

Strasbourg är belägen i nordöstra Frankrike och är huvudstad i regionen Alsace. Den ligger precis vid den fransk-tyska gränsen. Strasbourg är huvudsakligen berömd för att Europaparlamentet delvis har sitt säte här. Tack vare detta så är staden enkel att nå med höghastighetståg från hela Europa. Det finns till exempel direktförbindelser till Paris EstBordeauxMarseilleLilleZurichMünchenFrankfurt. Den monumentala Strasbourg järnvägsstation har en unik arkitektur. 

Transportmedel

Vill du utforska staden eller dess omgivningar? Taxiståndet ligger på den södra sidan av stationen. Taxiservicen sköts av flera olika företag. Stadsbussar och regionala bussar stannar precis utanför stationen vid stationstorget. Staden har ett extremt modernt spårvagnssystem. Den underjordiska spårvagnsstationen ligger vid torget utanför stationen. Linjerna A och D stannar här. Linje C avgår från den norra sidan av stationen vid Wilson Boulevard. Vill du hyra bil i Strasbourg? Det finns biluthyrningsföretag vid den södra sidan av stationen. Du kan välja mellan Sixt, Avis, National och Europcar.

Service

SNCF-informationsdisk är belägen mellan huvudingången och den södra ingången. Det finns en disk för förlorade och upphittade föremål, en polisstation, offentliga toaletter, telefonhytter, en bankomat, en passfotoautomat, en maskin där man kan skriva ut sina digitala bilder, wi-fi och en hjärtstartare.

Restauranger

Stationen har en restaurang och ett café. Man hittar båda i centralhallen. Det finns även ett antal restauranger med takeaway där man kan köpa kaffe och smörgåsar (croissanter) för att ta med sig.

Affärer

Det finns två Relay-kiosker, en vid den norra och en vid den södra ingången. Det har ett stort utbud av magasin, böcker och dagstidningar. 

Användbara länkar

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Citer
 • Enterprise
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car

Andra biluthyrningsplatser i Strasbourg

Utöver Strasbourg Järnvägsstation i Strasbourg jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Strasbourg: