Biluthyrning Lyon Perrache TGV Station

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Lyon Perrache TGV Station på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Lyon Perrache TGV Station

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Frankrike
  3. Biluthyrning Lyon
  4. Lyon Perrache TGV Station

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Lyon Perrache TGV Station

Allmän information

Lyon Perrache är Lyons andra största järnvägsstation i distriktet Perrache. Den enda TGV-linjen som fortfarande stannar vid Lyon Perrache är en direktförbindelse till Paris Gare de Lyon. Stationen uppfördes 1855, men den gamla fasaden har bleknat bort mellan alla byggnader, tunnelbane- och spårvagnsstationer, som har byggts runtomkring. Stationen är belägen på en ö som omges av floderna Rhône och Saône.

Transportmedel

Lyons stadsbussar avgår mittemot stationen. Man tar gångbron vid utgången 'Porte Carnot'. Regionala bussar avgår också härifrån. Eurolines, ett europieskt bussbolag som går till många olika destinationer, använder också denna busstation som utgångspunkt. Lyon har två spårvagnslinjer. Båda stannar på spårvagnsstationen mittemot Lyon Perrache järnvägsstation. Det tar bara ett fåtal minuter med tunnelbana att nå Lyons stadskärna. 

Du kan även hyra bil på Lyon Perrache järnvägsstation. Det finns fyra biluthyrningsföretag: Hertz, Avis, Europcar och National. Du kan även hyra cyklar över hela Lyon.

Service

Stationen har wi-fi och en hjärtstartare och är anpassad för handikappade. Det finns även ett väntrum och en mötespunkt för resenärer. 

Restauranger

På gångbron som ansluter stationen till tunnelbanestationen hittar man en restaurang/bar som har byffé och takeaway. 

Butiker

Det finns en Relay-kiosk som säljer magasin, tidningar och böcker på gångbron mellan stationen och tunnelbanestationen. 

Användbara länkar

Andra biluthyrningsplatser i Lyon

Utöver Lyon Perrache TGV Station i Lyon jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Lyon: