• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Nantes

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Nantes på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Nantes

EasyTerra Biluthyrning Nantes är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Nantes

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Nantes.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Nantes

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Nantes med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Rent a car

  8.5 (25)
  Från SEK 503 / dag
 • Europcar

  8.5 (7319)
  Från SEK 378 / dag
 • Sixt

  8.2 (2928)
  Från SEK 394 / dag
 • Alamo

  7.9 (7906)
  Från SEK 319 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3851)
  Från SEK 363 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4885)
  Från SEK 364 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2991)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.7 (8999)
  Från SEK 457 / dag
 • Avis

  7.7 (5348)
  Från SEK 449 / dag
 • National Car Rental

  7.5 (384)
  Från SEK 409 / dag
 • Enterprise

  7.5 (1707)
  Från SEK 357 / dag
 • Hertz

  7.2 (6161)
  Från SEK 333 / dag
 • ADA

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Carwiz rent a car

  8.1 (404)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Travel Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • AVIS Car-Away

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • CITROEN

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Nantes?

Nantes – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Nantes), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nantes – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Nantes) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Nantes). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nantes – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Nantes) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nantes – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Nantes), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nantes - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Nantes), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nantes - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Nantes) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nantes – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Nantes) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nantes – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Nantes) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nantes – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Nantes) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nantes - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Nantes) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nantes – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Nantes) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nantes - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Nantes) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nantes - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Nantes) är Oktober den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Nantes

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Nantes, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Nantes

EasyTerra Biluthyrning Nantes jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

17 Route de Paris
310 Route de Vannes

Platsinformation för Nantes

Inledning

Även om Nantes utsattes för stora skador under Andra Världskriget så finns det mycket att upptäcka i denna stad. Den historiska stadskärnan hyser, bland annat, den imponerande Nantes katedral och Hertigarna av Bretagnes slott, där det historiska museet nuförtiden ligger inhyst. Nantes är även Jule Vernes födelsestad och man kan besöka hans födelsehem på Île Feydeau i Loire.

Befolkning

Staden har nästan 3 miljoner invånare.

Geografiskt läge

Nantes ligger i västra Frankrike vid floden Loire, inte långt från Atlantkusten. Även om staden inte är en officiell del av Bretagne så är Nantes verkligen en bretagnisk stad och många människor talar dialekten breton.

Ekonomi

Nantes har alltid varit en viktig hamnstad. Hamnaktiviteterna sker inte längre i stadens centrum, men däremot längre västerut, nära St. Nazaire. Det är en av de största franska hamnarna för import av råmaterial och olja. Följaktligen har staden anknytning till oljeraffinaderier och kemisk industri. Andra ekonomiska pelare är skepps- och maskinbyggnad, samt livsmedelsindustrin.

Flygplatser

Den internationella flygplatsen Nantes Atlantique ligger åtta kilometer söder om staden. Det är den största flygplatsen i västra Frankrike, med förbindelser till ett flertal franska och europeiska städer. 

Flygplatsen är enkel att nå med hyrbil: från Nantes ringväg tar man avfarten Porte de Grand Lieu.

Kollektivtrafik

Nantes har ett utmärkt kollektivtrafiksystem, vilken består av spårvagnar (tre linjer), bussar och så kallade Navibus (färjor).

Trafik och parkering

Även om många gator i den historiska stadskärnan endast får användas av fotgängare och cyklister, så är det inga problem att köra runt i staden med en hyrbil. Det finns flera olika parkeringsgarage inuti och utanför staden. Vi rekommenderar att man utforskar alla de sevärdheter som finns i Nantes omgivningar med en hyrbil. Först och främst det fornhistoriska monumentet vid Carnac: stora stenar som står för sig själva (menhirer), stencirklar och gravhögar. Städerna Lorient, Vannes och La Baule är också värda ett besök. La Baule är en badort som man enkelt når med hyrbil: man följer N165 nordväst och svänger höger vid Savenay mot väster via D773. Guérandes var en medeltida befästning. I staden finns det vidsträckta saltmarker och ett museum om saltproduktion.

Hotell

Staden har ett bra utbud av logi. Det finns många medelklasshotell, men det finns även billigare och dyrare alternativ. Det finns ett flertal campingplatser nära Nantes.

Externa källor

För mer information om Nantes, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Rent a car
 • Europcar
 • Sixt
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • Avis
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Hertz
 • ADA
 • Your Rent
 • Carwiz rent a car
 • McRent
 • Travel Car
 • AVIS Car-Away
 • CITROEN
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Nantes