• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Roosendaal

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Roosendaal på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Roosendaal

EasyTerra Biluthyrning Roosendaal är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Roosendaal

Inledning

Roosendaal är en stad i provinsen Noord-Brabant som framför allt är känd för sin internationella tågstation. Det är inte många människor utanför Roosendaal som känner till att staden har ett mysigt historiskt centrum med många affärer. Staden är  Väst-Brabants centrum och erbjuder många trevliga fritidsaktiviteter. 

Befolkning

Roosendaal har omkring 75 000 invånare.

Geografiskt läge

Roosendaal är beläget i provinsen Noord-Brabant, nära gränsen till Belgien och ungefär halvvägs mellan Rotterdam och Antwerpen. Öster om Roosendaal ligger Bergen op Zoom. Staden omges av vidsträckta skogar och naturområden som Wouwse Plantade, Visdonk och Rucphense Heide.

Ekonomi

På grund av sitt läge mellan Rotterdam och Antwerpen och den internationella tågstationen, är transport en viktig sektor för Roosendaal. Dessutom är många människor anställda inom den (halv-) offentliga sektorn, samt inom sjukvården. Roosendaal är traditionellt också känt som en affärsstad i regionen. Det finns också många barer och restauranger som, särskilt under helgerna, lockar människor från ett stort område runtomkring Roosendaal.

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är Rotterdam flygplats (ungefär 6,5 mil därifrån). För flygningar till semesterorter i Sydeuropa är Eindhoven flygplats (på 8,5 mils avstånd) ett bra alternativ. Den nationella flygplatsen Amsterdam Schiphol flygplats kan nås på ungefär 90 minuter (13 mil). Belgiens nationella flygplats (Zaventem) ligger 9,5 mil söder om Roosendaal.

Kollektivtrafik

Roosendaal har en internationell tågstation. Den ligger vid järnvägslinjen som går mellan Amsterdam och Paris. Tågen stannar i Roosendaal för att folk ska kunna byta tåg till Zeeland och Limburg.

Roosendaal har fem stadsbusslinjer. Så kallade grannbussar går till byarna i omgivningen: Heerle, Moerstraten, Nispen, Wouw och Wouwse Plantage. Från bussterminalen De Roselaar går det också många regionala bussar, till exempel till Bergen op Zoom och Breda. Avgångs- och ankomsttiderna är samordnade med tågtidtabellen.

Trafik och parkering

Roosendaal är belägen vid motorvägen A58, som går från Eindhoven till Vlissingen, och vid A17, en väg som ansluter A16 (Rotterdam-belgiska gränsen) med A58.

I stadens affärsområde är gatorna bilfria. På gatorna runtomkring affärsområdet, i den så kallade "tillståndszonen" är parkeringsplatserna reserverade för ortsborna. Lite längre bort kan man parkera i högst 4 timmar. Det är bättre att lämna bilen på det stora parkeringsområdet i centrum (Van Dregtplein, Kloosterstraat, Kadeplein) eller i ett av de tre parkeringshusen (Roselaar, Biggelaar och Mill Hill). Genom dynamiska skyltar guidas bilföraren till ett parkeringshus med lediga platser. På fredagskvällar och lördagar kan man också använda området bakom Stadskantoor.
Nära tågstationen finns två infartsparkeringar. Endast området bakom Stationsstraat är öppet för allmänheten. Området omkring Spoorstraat är reserverat för personer med särskilt tillstånd.

Hotell

Roosendaal har fem hotell, vilket är tillräckligt för en stad i dess storlek. I allmänhet behöver man inte boka i förväg, förutom under särskilda evenemang (till exempel karnevalen). I omgivningarna finns också många campingplatser.

Externa källor

För mer information om Roosendaal rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Dutch

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nederländerna
 3. Biluthyrning Roosendaal