• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Breda

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Breda på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Breda

EasyTerra Biluthyrning Breda är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Breda

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Breda med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Budget

  9 (9743)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.8 (5562)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.5 (6974)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.2 (6051)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.8 (8237)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (4428)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Breda

Om du letar efter en hyrbil i Nederländerna, men i en annan stad än Breda, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nederländerna-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nederländerna du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Breda

EasyTerra Biluthyrning Breda jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Belcrumweg 5
Terheijdenseweg 115
Terheijdenseweg 245

Platsinformation för Breda

Inledning

Breda är en gammal befästningsstad; befästningsanläggningarna kan fortfarande ses i stadens centrum, precis som stadsporten i Spanjaardsgat. Ett annat tecken på att Breda en gång i tiden var en viktig militärstad är den Kungliga Militärakademin, vilken grundades i början av 1800-talet. I staden flyter floderna Mark och Aa ihop. Namnet breda kommer från uttrycket 'Bred Aa'.

Befolkning

Staden har nära 140 000 även om kommunen (som även inkluderar flera byar) har 170 000 invånare. Detta gör Breda till den nionde största kommunen i Nederländerna.

Geografiskt läge

Breda ligger i den södra delen av Nederländerna, i provinsen Noord-Brabant. Staden ligger ungefär 6 mil väster om Eindhoven, 5,5 mil sydost om Rotterdam och 7 mil sydväst om Utrecht.

Ekonomi

Ekonomiskt sett drar Breda nytta av sitt geografiska läge mellan hamnarna i Rotterdam och Antwerpen. Industriell aktivitet är en viktig sektor, särskilt livsmedelsindustrin och den kemiska industrin har stor betydelse. Transport och logistik skapar också många arbetstillfällen. Dessutom håller Breda på att förvandlas till en stad för kunskap och nyskapande. Det är förresten många av stadens invånare som arbetar någon annanstans. Över 25 % av befolkningen i arbetsför ålder pendlar varje dag till regionen Rotterdam.

Flygplatser

I regionen Breda finns det inga flygplatser. Det finns emellertid flygplatser ganska nära: Rotterdams flygplats och Eindhovens flygplats. Båda flygplatserna har förbindelser till europeiska huvudstäder och semesterorter i Sydeuropa. Större flygplatser som till exempel Amsterdam Schiphol flygplats och Bryssels flygplats kan nås med bil på lite mindre än en timme.

Offentlig transport

Breda har ett nätverk av stadsbussar. Alla busslinjer passerar bussterminalen framför centralstationen. Det finns också regionala bussar till städer och byar runtomkring staden.

Det finns utmärkta järnvägsförbindelser till Eindhoven och Rotterdam. En höghastighetstågförbindelse som ansluter Amsterdam, Rotterdam och Antwerpen blev klar 2007. Detta tåg stannar också i Breda.

Trafik och parkering

Breda är omgivet av ett antal motorvägar. Motorvägen A16 går väster om staden och förbinder Rotterdam med den belgiska gränsen. Öster om Breda går A27 till Utrecht. Tack vare A58 och A59 har staden öst-västliga förbindelser.

Med andra ord är det lätt att ta sig till Breda och i själva staden är det lätt att hitta vägen till centrum. När du har kommit dit rekommenderar vi dig att lämna bilen och upptäcka stadens centrum till fots. I och utanför centrum finns fem parkeringsområden och fem parkeringshus. Bara ett av dem är emellertid öppet 24 timmar om dygnet.

Visste du att de flesta människor i Breda använder cykeln för att ta sig till centrum? (Källa: Burgerenenquête, Breda kommun)

Hotell

Breda har ett måttligt antal hotell och hela fem fyrstjärniga hotell. Det finns också flera bed & breakfast. I allmänhet är det inte nödvändigt att boka hotellrum i förväg, förutom när det är större evenemang i staden, som till exempel karneval.

Externa källor

För mer information om Breda rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Dutch
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Budget
 • Thrifty
 • Hertz
 • Avis
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car