• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Cairns

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Cairns på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Cairns

EasyTerra Biluthyrning Cairns är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Cairns

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Cairns

Biluthyrningserbjudanden i Cairns

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Cairns.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Cairns

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Cairns med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.8 (7818)
  Från SEK 472 / dag
 • Enterprise

  8.6 (1693)
  Från SEK 518 / dag
 • Hertz

  8.4 (6089)
  Från SEK 771 / dag
 • Thrifty

  8.3 (4778)
  Från SEK 640 / dag
 • Europcar

  8.3 (7224)
  Från SEK 543 / dag
 • Avis

  8.2 (5291)
  Från SEK 851 / dag
 • Budget

  8.1 (8911)
  Från SEK 696 / dag
 • Bargain Car Rentals

  8 (12)
  Från SEK 279 / dag
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.9 (2870)
  Från SEK 696 / dag
 • East Coast Car Rentals

  7.8 (115)
  Från SEK 287 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3784)
  Från SEK 666 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2946)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3424)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Ace Rental Cars

  6.9 (13)
  Från SEK 373 / dag
 • Apollo Car Rental

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Britz Motorhomes

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Mighty Cars & Campers

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Cairns?

Cairns – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Cairns) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Maj är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Cairns). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cairns – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Cairns) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cairns – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Cairns), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cairns - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Cairns), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cairns - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Cairns) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cairns – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Cairns) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cairns – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Cairns) är Mars den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cairns – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Cairns) är Mars den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cairns - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Cairns) är Maj den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cairns – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Cairns) är Mars den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cairns – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Cairns) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Cairns

Om du letar efter en hyrbil i Australien, men i en annan stad än Cairns, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Australien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Australien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Cairns

EasyTerra Biluthyrning Cairns jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Cairns

Inledning

Cairns är en attraktiv stad i nordöstra Australien, i delstaten Queensland. Särskilt japanska turister kommer i mängder till Cairns och därför har många skyltar både engelsk och japansk text. Stadsområdet är vackert. Norr och söder om Cairns finns tropiska regnskogar och stränder. Det är också utgångspunkter för resor till Great Barrier Reef, världens största korallrev. Det finns även vackra golfbanor belägna i närheten av Cairns.

Befolkning

Cairns har mer än 150 0000 invånare, men befolkningen växer snabbt. Många australiensare och invandrare väljer att bosätta sig i Cairns på grund av det tropiska klimatet och de vackra omgivningarna.

Geografiskt läge

Cairns ligger på halvön Cape Yorks ostkust, i nordöstra Australien, mellan Korallhavet och Great Dividing Range. Norr om staden ligger det många stränder som tillsammans kallas de Norra stränderna. Alla dessa stränder är enkla att nå med en hyrbil, eftersom Captain Cook Highway har utfarter som leder till halvön Cape Yorks norra spets.

Ekonomi

Turismen är Cairns största inkomstkälla. Efter SydneyMelbourne och Brisbane, är Cairns det mest populära resmålet för utländska turister i Australien. På listan över viktiga näringar är turismen tätt åtföljd av sockerproduktion, samt export av socker, olja och gas via Cairns hamn. Samma hamn spelar stor roll för turismen till Great Barrier Reef.

Flygplatser

Cairns internationella flygplats ligger 7 kilometer norr om stadens centrum och nås enkelt med hyrbil. Flygplatsen ligger precis intill (man svänger höger vid Tom McDonald Drive). Från Cairns kan man nå många destinationer i Australien: Brisbane, Gold Coast, Sydney, Melbourne, PerthDarwinAlice Springs och Ayers Rock. Dessutom finns det internationella förbindelser till Auckland, Tokyo, Hong Kong, Guam, Port Moresby och Singapore.

Kollektivtrafik

Marlin Coast Sunbus upprätthåller regelbunden service från centralmarknaden (i det centrala affärsdistriktet) till förorterna och de Norra stränderna.

Det finns även ett höghastighetståg till Brisbane och det finns en speciell tågtur för turister: Kuranda Scenic Railway.

Trafik och parkering

En hyrbil är det idealiska transportmedlet för att besöka de många sevärdheterna kring Cairns. Man bör undvika stadens centrum och vi rekommenderar inte att man kör bil under rusningstiden. Det finns mängder av parkeringsplatser i Cairns. I staden centrum måste man betala för att parkera på gatan, men runtomkring centret kan man ofta hitta platser där man får lov att parkera gratis i upp till åtta timmar. Det finns också ett flertal parkeringsgarage och parkeringsområden.

Hotell

Cairns har ett mycket brett utbud av övernattningsmöjligheter. Det finns hundratals ställen att bo på, som varierar från bed & breakfast och vandrarhem till lyxiga internationella hotellkedjor. Även mellan dessa extremer finns det ett stort urval hotellrum. Dessutom finns det fem campingplatser runt staden, där man kan sätta upp ett tält, hyra en husvagn eller parkera sin campingbil. Under högsäsongen (juni-september) är det tillrådigt att boka hotellrummet i god tid i förväg. 

Externa källor

För mer information om Cairns, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Australian dollar
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 - 130 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Enterprise
 • Hertz
 • Thrifty
 • Europcar
 • Avis
 • Budget
 • Bargain Car Rentals
 • National Car Rental
 • Sixt
 • East Coast Car Rentals
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Ace Rental Cars
 • Apollo Car Rental
 • Britz Motorhomes
 • Mighty Cars & Campers
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Australien
 3. Biluthyrning Cairns