• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Auckland

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Auckland på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Auckland

EasyTerra Biluthyrning Auckland är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Auckland

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Auckland

Biluthyrningserbjudanden i Auckland

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Auckland.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Auckland

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Auckland med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  9.1 (6082)
  Från SEK 671 / dag
 • Ezi-Rent Car Hire

  8.8 (63)
  Från SEK 527 / dag
 • Thrifty

  8.6 (4771)
  Från SEK 740 / dag
 • Enterprise

  8.5 (1690)
  Från SEK 1 075 / dag
 • Budget

  8.2 (8900)
  Från SEK 442 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.1 (5284)
  Från SEK 689 / dag
 • Alamo

  8.1 (7814)
  Från SEK 630 / dag
 • Europcar

  8.1 (7216)
  Från SEK 468 / dag
 • Bargain Car Rentals

  8 (12)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3777)
  Från SEK 740 / dag
 • Sixt

  7.9 (2870)
  Från SEK 421 / dag
 • East Coast Car Rentals

  7.8 (115)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2943)
  Från SEK 552 / dag
 • Ace Rental Cars

  7.5 (13)
  Från SEK 515 / dag
 • Drive On Holidays

  7.4 (1076)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3416)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7 (447)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • United rent a car

  6.3 (9)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Smart Rent

  6.1 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Apollo Car Rental

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Go Rent

  Inga omdömen
  Från SEK 421 / dag
 • Alpha Car Hire

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • KEA Campers

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Auckland?

Auckland – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Auckland), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Oktober är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Auckland – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Auckland) är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil December är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Auckland). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Auckland – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Auckland) är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Auckland – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Auckland), är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Auckland - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Auckland), är Juni den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Auckland - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Auckland) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Auckland – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Auckland) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Auckland – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Auckland) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Auckland – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Auckland) är Juni den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Auckland - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Auckland) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Auckland – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Auckland) är Mars den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Auckland – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Auckland) är Januari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Auckland - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Auckland) är November den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Auckland – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Auckland) är Juli den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Auckland

Om du letar efter en hyrbil i Nya Zeeland, men i en annan stad än Auckland, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nya Zeeland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nya Zeeland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Auckland

EasyTerra Biluthyrning Auckland jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

150 Khyber Pass Rd
154 Victoria Street West
163 Beach Road

Platsinformation för Auckland

Inledning

Auckland är den största staden i Nya Zeeland och det var den första huvudstaden fram tills rollen 1864 togs över av staden Wellington (på grund av dess centralare läge). Det är en mycket utbredd stad. De senaste 15 åren har mycket renoverats i centrum, till exempel det 328 meter höga tornet Sky Tower. De som inte har varit i staden på ett antal år känner nästan inte igen det. En modern stad med kosmopolitisk känsla, en multikulturell befolkning och omgiven av vatten på alla sidor. Nästan alla i Auckland har (segel) båt, vilket har gett staden smeknamnet 'segelstaden'. I omgivningarna finns det också ett dussintal (utslocknade) vulkaner.

Befolkning

Auckland, inklusive förorter, har 1,3 miljoner invånare. Förutom ättlingar till européer, hyser staden många olika etniska folkgrupper: maorier (Nya Zeelands ursprungliga befolkning) och dessutom invandrare från Polynesien och från Öst- och Sydöstasien.

Geografiskt läge

Staden ligger på den nordliga delen av den norra ön, på en landremsa mellan Haurakibukten och Stilla havet i öster och Tasmanska havet i väster. Staden har två hamnar: Waitemata hamn i norr och Manukau hamn i söder.

Ekonomi

Aucklands ekonomi utgörs huvudsakligen av företag inom servicesektorn och inom den högteknologiska industrin. De så kallade kreativa yrkena (grafisk design, media och konstrelaterade yrken) är också starkt representerade. Vidare bidrar den internationella handeln också till den lokala ekonomin: Auckland har den största containerhamnen i Nya Zeeland.
Turismen spelar en betydande roll eftersom de flesta besökare kommer till Auckland när de landar i Nya Zeeland. Många av dem stannar i staden och dess omgivningar några dagar innan de upptäcker resten av Nya Zeeland.

Flygplatser

Aucklands internationella flygplats är belägen 2,1 mil sydväst om staden och kan nås via motorväg 20. Det finns också reguljära stadsbussar och en speciell flygplatsbuss som förbinder staden med flygplatsen, och det går flygbussar till flera hotell. Det går internationella direktflyg till Australien, till Öst- och Sydöstasien, till västkusten i USA(Los Angeles, San Francisco) och till öarna i Stilla havet. Dessutom finns det många inrikesflyg var dag.

Kollektivtrafik

För besökare erbjuder de vita Link bussarna det bästa alternativet till kollektivtrafik. Dessa bussar går var tionde minut och har en fast rutt genom stadens centrum. Det finns hållplatser vid de främsta turistattraktionerna. Bussarna avgår från Britomart Transport Centre på Queen Elizabeth Square. Därifrån finns det också gratisbussar (röda) till Sky Tower.

Interregionala bussar avgår från Sky Tower Coach Terminal på Hobson Street. De två största bolagen är InterCity och Newmans. De har hand om busstrafiken till de största städerna på den norra ön.

Från hamnen i närheten av stadens centrum (Waitemata hamn) finns det färjor till Aucklands förorter och till några öar.

Trafik och parkering

I Nya Zeeland kör man på vänster sida av vägen, vilket innebär att ratten i en hyrbil sitter till höger. Det kan vara bra att öva först i ett lugnt bostadsområde innan man ger sig ut i stadens ibland livliga trafik. Köp också en bra vägkarta och studera resvägen före avgång. Auckland har breda vägar, men man bör kontrollera att man är i rätt körfält för en viss avfart.

Det är billigare att parkera på gatan än på parkeringsplats, men i centrum är det oftast bara tillåtet att parkera högst en timme. Felparkering kontrolleras regelbundet och om man bryter mot någon regel får man böter. Runt stadens centrum finns det fem parkeringsplatser och flera parkeringsområden. Relativt billiga alternativ är de kommunala parkeringsplatserna och parkeringsplatsen under markytan i närheten av Aotea Centre.

Hotell

Eftersom Auckland är porten till Nya Zeeland finns det ingen brist på hotell. Alla de stora internationella hotellkedjorna finns representerade, speciellt i det centrala businessdistriktet. Nya Zeeland är känt för trevlig familjelogi. Turistbyrån ger ut en gratis broschyr där det redogörs för de många alternativen: Auckland Home, lantgårdar och bed & breakfast. De bästa alternativen till denna typ av familjelogi hittar man i Devonport och Ponsonby. Högsäsong är det från november till april. Om man vill besöka Nya Zeeland under den perioden rekommenderar vi bestämt att man bokar hotellrum i förväg.

Externa källor

För mer information om Auckland rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  New Zealand dollar
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  English, Māori
 • Populär bilkategori
  Mellanklass

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Ezi-Rent Car Hire
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Budget
 • NÜ Car Rentals
 • Avis
 • Alamo
 • Europcar
 • Bargain Car Rentals
 • National Car Rental
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • East Coast Car Rentals
 • Keddy By Europcar
 • Ace Rental Cars
 • Drive On Holidays
 • FireFly Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • United rent a car
 • Smart Rent
 • Apollo Car Rental
 • Go Rent
 • Alpha Car Hire
 • KEA Campers
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nya Zeeland
 3. Biluthyrning Auckland