• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Auckland Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Auckland Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Auckland Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Auckland Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Auckland Airport.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Auckland Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Auckland Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Hertz

  8.6 (6171)
  Från SEK 509 / dag
 • Thrifty

  8.6 (4896)
  Från SEK 583 / dag
 • Ezi-Rent Car Hire

  8.5 (64)
  Från SEK 521 / dag
 • Enterprise

  8.4 (1709)
  Från SEK 1 617 / dag
 • Budget

  8.1 (9008)
  Från SEK 460 / dag
 • Alamo

  8.1 (7915)
  Från SEK 364 / dag
 • Avis

  8.1 (5354)
  Från SEK 510 / dag
 • Europcar

  8 (7334)
  Från SEK 299 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3862)
  Från SEK 667 / dag
 • Sixt

  7.8 (2937)
  Från SEK 413 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2995)
  Från SEK 345 / dag
 • East Coast Car Rentals

  7.6 (115)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Ace Rental Cars

  7.4 (13)
  Från SEK 337 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3472)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Go Rent

  Inga omdömen
  Från SEK 357 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Apollo Car Rental

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8.1 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Auckland Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Auckland Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Auckland Airport), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Oktober är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Auckland Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Auckland Airport) är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil December är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Auckland Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Auckland Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Auckland Airport) är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Auckland Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Auckland Airport), är Juni den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Auckland Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Auckland Airport), är Juni den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Auckland Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Auckland Airport) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Auckland Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Auckland Airport) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Auckland Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Auckland Airport) är September den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Auckland Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Auckland Airport) är Juni den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Auckland Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Auckland Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Auckland Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Auckland Airport) är Juni den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Auckland Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Auckland Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Auckland Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Auckland Airport) är Oktober den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Auckland Airport – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Auckland Airport) är Juli den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Auckland Airport

Andra uthyrningsställen i Auckland

Utöver Auckland Airport i Auckland jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Auckland:

Platsinformation för Auckland Airport

Auckland flygplats i ett nötskal

Auckland flygplats är belägen ungefär 2,1 mil från centrum av Auckland på Nordön. Många backpackers startar sin resa här. Det är Nya Zeelands främsta flygplats med mer än sju miljoner passagerare årligen. Auckland flygplats har två terminaler som är anslutna till varandra med gratis bussar.

Flygplatsen har en utmärkt bussförbindelse till järnvägsstationen i Aucklands centrum. Dessutom är flygplatsen enkel att nå med bil. Det finns inget hotell på Auckland flygplats, men i dess närhet hittar man ett antal hotell. 

Det finns butiker och ställen där man kan få något att äta och dricka. Flygplatsen har ett flertal mötesrum och lounger med trådlöst internet. Det finns volontärer med blåa jackor överallt. De finns där för att ge passagerarna all sorts information. I terminalen finns det banker, hjälpstationer, växelkontor, lekrum för barn och bönerum. 

Inom flygindustrin anges Auckland flygplats med förkortningarna AKL (IATA flygplatskod) och NZAA (ICAO flygplatskod).

Länk till Auckland flygplats officiella webbsida.

Praktisk information

 • Valuta
  New Zealand dollar
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  English, Māori
 • Populär bilkategori
  Mellanklass

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Thrifty
 • Ezi-Rent Car Hire
 • Enterprise
 • Budget
 • Alamo
 • Avis
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • East Coast Car Rentals
 • Ace Rental Cars
 • SurPrice car rentals
 • FireFly Car Rental
 • Go Rent
 • NÜ Car Rentals
 • Apollo Car Rental
 • National Car Rental