• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Wellington

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Wellington på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Wellington

EasyTerra Biluthyrning Wellington är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Wellington

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Wellington

Biluthyrningserbjudanden i Wellington

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Wellington.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Wellington

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Wellington med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.9 (6094)
  Från SEK 956 / dag
 • Thrifty

  8.6 (4783)
  Från SEK 811 / dag
 • Enterprise

  8.5 (1693)
  Från SEK 1 594 / dag
 • Ezi-Rent Car Hire

  8.4 (63)
  Från SEK 749 / dag
 • Europcar

  8.3 (7229)
  Från SEK 550 / dag
 • Alamo

  8.2 (7823)
  Från SEK 1 456 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.1 (5291)
  Från SEK 1 068 / dag
 • Budget

  8.1 (8919)
  Från SEK 848 / dag
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3787)
  Från SEK 826 / dag
 • Sixt

  7.9 (2874)
  Från SEK 567 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2948)
  Från SEK 920 / dag
 • Ace Rental Cars

  7.5 (13)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Bargain Car Rentals

  7.3 (13)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3425)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Go Rent

  Inga omdömen
  Från SEK 471 / dag
 • Apollo Car Rental

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Wellington?

Wellington – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Wellington) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Mars är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Wellington). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Wellington – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Wellington) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Wellington – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Wellington), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Wellington - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Wellington), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Wellington - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Wellington) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Wellington – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Wellington) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Wellington – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Wellington) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Wellington - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Wellington) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Wellington – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Wellington) är Mars den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Wellington – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Wellington) är Mars den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Wellington - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Wellington) är Februari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Wellington – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Wellington) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Wellington

Om du letar efter en hyrbil i Nya Zeeland, men i en annan stad än Wellington, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nya Zeeland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nya Zeeland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Wellington

EasyTerra Biluthyrning Wellington jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

44 Hania St
Ground Floor Main Terminal
Wellington Färjehamn

Platsinformation för Wellington

Inledning

Wellington, Nya Zeelands huvudstad, är en livlig stad med många kulturevenemang, utmärkta restauranger, en vacker hamn och en del av landets imponerande natur. Kort sagt: Wellington är Nya Zeeland i ett nötskal.

Befolkning

Staden har nästan 400 000 invånare. 

Geografiskt läge

Wellington ligger i den sydvästligaste spetsen på Nordön, vid Cooksundet, det smala sundet som skiljer Nordön från Sydön. Norr om staden ligger bergen i Rimutaka Range; Aorangi Mountains ligger öster om Wellington.

Ekonomi

Då detta är landets huvudstad är det föga överraskande att staten är en av Wellingtons största arbetsgivare. Staden är också ett nationellt utbildningscentrum med många högre utbildningsinstitut. Tack vare en omfattande marknadsföringskampanj har turismen ökat betydligt under senare år. Många besökare är nyzeeländare, men fler och fler kryssningsfartyg lägger också till i Wellingtons hamn. Man håller också många konferenser i Nya Zeelands huvudstad. Omkring 10 % av den arbetsföra befolkningen arbetar inom turismen eller närstående service.  

Flygplatser

Wellington internationella flygplats ligger 8 kilometer sydost om stadens centrum och är lätt att nå med hyrbil. Flygplatsen ligger vid slutet av motorväg 1. Från Wellingtons centrum kör man därför helt enkelt till motorväg 1 (väl skyltad överallt) och följer vägskyltarna till Rongotai/Airport. Man kör via Mount Victoria Tunnel.

Kollektivtrafik

Staden har utmärkt allmän kollektivtrafik som består av bussar och trådbussar. För turister finns det en speciell buss, CitySights, längs de främsta sevärdheterna, såsom Te Papa, Wellington Zoo, Carter Observatory och ZEALANDIA Karori vilddjursreservat. Här finns också linbanan Wellington Cable Car mellan Lambton Quay och Kelburn och det finns tågförbindelser med andra platser på Nordön. Från tågstationen går det interregionala bussar, till exempel till Auckland, New Plymouth, Napier och Hastings.

Trafik och parkering

Det är inte svårt att hitta runt om i Wellington med hyrbil. I centrum måste man betala för att parkera på gatan och man får ofta bara parkera i 1 eller 2 timmar. Det är lättare att parkera ens bil i ett av parkeringshusen i och runt om centrum. Utanför centrum tillämpar man ofta den så kallade 'coupon parking'. Detta innebär att man kan parkera gratis de första två timmarna, men efter det måste man placera en kupong innanför vindrutan. Dessa kuponger kan man köpa i de flesta (lokala) mataffärerna. Från Wellington kan man göra fantastiska utflykter med hyrbil, till exempel till vinregionerna på Nordön.  

Hotell

Wellington har ett stort logiutbud från enkla pensionat till mellanklasshotell, så kallada lägenhetshotell (lägenheter) och lyxboenden. Det finns några internationella hotellkedjor här. Under sommarmånaderna (december till februari) hyr man ut många tomma rum i studentbostäder. Idealiskt för lågbudgetresenärer. Lower Hutt, på den norra sidan om viken, mindre än 1,5 mil från stadens centrum är ett alternativt ställe där man kan övernatta. Från rummen på stranden Petone Beach har man en fantastisk utsikt över viken. 

Externa källor

För mer information om Wellington rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  New Zealand dollar
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  English, Māori
 • Populär bilkategori
  SUV

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Ezi-Rent Car Hire
 • Europcar
 • Alamo
 • NÜ Car Rentals
 • Avis
 • Budget
 • National Car Rental
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Ace Rental Cars
 • Bargain Car Rentals
 • FireFly Car Rental
 • Go Rent
 • Apollo Car Rental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nya Zeeland
 3. Biluthyrning Wellington