• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Singapore

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Singapore på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Singapore

EasyTerra Biluthyrning Singapore är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Singapore

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Singapore.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
SUV

Biluthyrare i Singapore

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Singapore med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Sixt

  8.1 (3374)
  Från SEK 1 045 / dag
 • Avis

  7.3 (6025)
  Från SEK 650 / dag
 • Hawk Rent A Car

  6.5 (6)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8.3 (8200)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.3 (6938)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.8 (5535)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1915)
  Ingen tillgänglig prisinformation

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Singapore?

Biluthyrningsföretag i och omkring Singapore

Om du letar efter en hyrbil i Singapore, men i en annan stad än Singapore, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Singapore-sidan, där du kan välja i vilken stad i Singapore du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Singapore

EasyTerra Biluthyrning Singapore jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Singapore

Inledning

Alla säger Singapore, men officiellt är det Republiken Singapore, eftersom det inte bara är en stad utan också ett land och därför en stadsstat. Det är det minsta landet i Sydostasien, men en ekonomisk supermakt och en turistattraktion. 

Befolkning

Staden (eller snarare: landet) har ungefär 5 miljoner invånare. Kineserna utgör den största folkgruppen med över 75 % av befolkningen, långt därefter följt av malajerna (nästan 15 %) och indierna (omkring 8 %). 

Geografiskt läge

Singapore ligger i Sydostasien och är skilt från den indonesiska ön Sumatra genom Singaporesundet. Landet består av över 60 öar; den största är skild från Malaysia genom Johorsundet. Huvudön är ansluten till Malaysias fastland via en damm och en bro. 

Ekonomi

Staden är ett viktigt finanscentrum och hamnen är en av de största i världen. Stadens flygplats är en viktig knutpunkt i den internationella flygtrafiken. Singapore tillverkar också elektroniska produkter och oljeprodukter (gjorda av importerad olja, men som exporteras direkt när den behandlats). Det finns också kemisk industri, skepps- och maskinbyggeri och landet spelar en framträdande roll i högteknologisk forskning. Turismen är en annan grundpelare i ekonomin; staden besöks av över 10 miljoner personer årligen. 

Flygplatser

Flygplatsen ligger 2 mil nordost om stadens centrum. Singapore flygplats är en ansedd flygplats som alltid hamnar på 5-i-topp-listan över de bästa flygplatserna i världen. Flygplatsen är lätt att nå via East Coast Parkway. Det är en avgiftsbelagd väg där man måste betala elektroniskt. Biluthyrningsföretagen på flygplatsen säljer de erforderliga chipkorten. 

Kollektivtrafik

Singapore har Mass Rapid Transit (MRT, eller tunnelbana) som man kan resa snabbt och lätt med överallt i staden. Dessutom finns det ett effektivt bussnät. Under helgerna (fredag och lördag natt) går det nattbussar från nöjesområdena Boat Quay, Clarke Quay, Mohamed Sultan och Orchard Road.

Trafik och parkering

Östaten Singapore är kanske inte så stor, men där finns ett omfattande och väl underhållet vägnät, inklusive 16 mil motorväg. Detta betyder att (utanför rusningstid, men var i världen är det inte på samma sätt?) man lätt hittar i Singapore. Jämfört med andra storstäder är det inte heller särskilt svårt att hitta en gratis parkeringsplats för sin hyrbil, på gatan eller i ett av de många parkeringshusen. 

Hotell

Jämfört med andra länder i Sydostasien är det dyrt att övernatta i Singapore. Man kan dock hitta en del budgetboenden, särskilt i Little India, Bugis och East Coast. Trevliga mellanklasshotell har nyligen öppnats i Chinatown. Dyrare hotell hittar man nära Marina Bay och i hjärtat av shoppingområdet, runt Orchard Road. Man bör komma ihåg att alla hotell är fullbokade under stora evenemang, såsom Formula One race.

Externa källor

För mer information om Singapore rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Singapore dollar, Brunei dollar
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  70 km/h
 • Språk
  English, Malay, Chinese, Tamil
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Sixt
 • Avis
 • Hawk Rent A Car
 • Europcar
 • Hertz
 • Thrifty
 • Green Motion
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Singapore
 3. Biluthyrning Singapore