• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Ayers Rock

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Ayers Rock på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Ayers Rock

EasyTerra Biluthyrning Ayers Rock är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Ayers Rock

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Ayers Rock.

Biltyp
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Ayers Rock

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Ayers Rock med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  9 (7073)
  Från SEK 1 258 / dag
 • Avis

  8.8 (6170)
  Från SEK 1 194 / dag
 • Thrifty

  8.2 (5675)
  Från SEK 1 368 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.1 (4506)
  Från SEK 1 474 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.5 (3886)
  Ingen tillgänglig prisinformation

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Ayers Rock?

Biluthyrningsföretag i och omkring Ayers Rock

Om du letar efter en hyrbil i Australien, men i en annan stad än Ayers Rock, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Australien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Australien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Ayers Rock

EasyTerra Biluthyrning Ayers Rock jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

127 Yulara Dr, Yulara NT 0872, Australia

Platsinformation för Ayers Rock

Inledning

Ayers Rock, eller Uluru som den kallas av urinvånarna, är en imponerande klippformation i centrala Australien. För ursprungsbefolkningen är Uluru en viktig, helig plats som har nära anknytning till deras mytologi. För urinvånarna är det tabu att bestiga klippan och därför tittar de medlidsamt på de turister som vågar sig på att klättra upp på den. Förresten har flera turister dött när de har bestigit klippan under årens lopp. Detta ses onekligen av ursprungsbefolkningen som Ulurus hämnd.

Geografiskt läge

Uluru eller Ayers Rock är belägen ungefär i mitten av Australien, i den södra delen av Nordterritoriet. Den närmaste största staden är Alice Springs, 44 mil nordöster om Uluru.

Flygplatser

Norr om Uluru-Kata Tjuta Nationalpark ligger semesterorten Yulara där Connellan flygplats är belägen. Det finns endast flygningar till och från inrikesdestinationer (Alice Springs, Cairns, Sydney och Perth).

Kollektivtrafik

Den enda offentliga transporten består av speciella bussar mellan Yulara och flygplatsen, samt mellan Yulara och Nationalparken.

Trafik och parkering

Vägarna inuti och runtomkring Uluru-Kata Tjuta nationalpark är välbehållna och har mycket lite trafik. När man kör omkring i sin hyrbil måste man vara beredd på att stöta på kängurur och andra vilddjur som korsar vägen.

Hotell

Yulara är den enda platsen där turister som vill besöka Ayers Rock kan bo. Man kan campa men det finns även lyxhotell. Uluru är ett populärt turistmål så vi rekommenderar att man bokar sitt logi i god tid innan resan.

Externa källor

För mer information om Ayers Rock (Uluru) rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Australian dollar
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 - 130 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Avis
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • FireFly Car Rental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Australien
 3. Biluthyrning Ayers Rock