• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Sydney

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Sydney på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Global rea!
Nyttja rabatter på upp till 15% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 31 juli 2024
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Sydney

EasyTerra Biluthyrning Sydney är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Sydney

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Sydney

Biluthyrningserbjudanden i Sydney

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Sydney.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Sydney

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Sydney med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Avis

  8.8 (6208)
  Från SEK 529 / dag
 • Enterprise

  8.8 (2036)
  Från SEK 448 / dag
 • Hertz

  8.7 (7122)
  Från SEK 504 / dag
 • Budget

  8.6 (9925)
  Från SEK 519 / dag
 • Alamo

  8.5 (9024)
  Från SEK 471 / dag
 • Bargain Car Rentals

  8.5 (20)
  Från SEK 186 / dag
 • Thrifty

  8.4 (5700)
  Från SEK 525 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.1 (4529)
  Från SEK 537 / dag
 • Sixt

  7.9 (3531)
  Från SEK 467 / dag
 • Goldcar

  7.5 (5698)
  Från SEK 200 / dag
 • Europcar

  7.4 (8437)
  Från SEK 395 / dag
 • East Coast Car Rentals

  7.3 (131)
  Från SEK 197 / dag
 • Ace Rental Cars

  6.5 (14)
  Från SEK 296 / dag
 • National Car Rental

  8.5 (414)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Apollo Car Rental

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  7.5 (3894)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alpha Car Hire

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.9 (3633)
  Från SEK 520 / dag
 • Green Motion

  7.3 (2023)
  Från SEK 502 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.6 (575)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Travel Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 451 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Sydney?

Biluthyrningsföretag i och omkring Sydney

Om du letar efter en hyrbil i Australien, men i en annan stad än Sydney, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Australien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Australien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Sydney

EasyTerra Biluthyrning Sydney jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

10/209 Harris St
129 Princes Hwy
13 Sarah St
142-144 Parramatta Rd
157 Walker St
158 Adderley St W
182-196 O'Riordan St
1A Worth St
2 Lee St
203 Victoria St
242 Arden St
296 Coward St
30 Pitt St
31 Bay Rd
31 Higginbotham Rd
36 College St
395 Pitt St
55 Pirrama Road
6 Long St
67-69 Hawkesbury Rd
69 Sydenham Rd
7 Coleman St
70 Murray Street
818 George St
9 Culverston Rd
93 William St
95 Parramatta Rd
95 Riley St
Sir John Young Crescent

Platsinformation för Sydney

Inledning

Sydney är Australiens största stad, även om det inte är landets huvudstad som många människor tror. Huvudstaden är Canberra, som blev huvudstad på grund av rivaliteten mellan Sydney och Melbourne. Till sist bestämdes det att huvudstaden skulle byggas mellan dessa två stora städer.
Sydney är en mycket internationell stad. Den ligger på den plats där de första britterna landsteg på den australiensiska kontinenten och där de grundade en straffkoloni. Förutom moderna skyskrapor och operahuset finns också byggnader i viktoriansk stil, som till exempel det restaurerade området The Rocks.

Befolkning

Staden har över 4 miljoner invånare, de flesta av dem av brittisk eller irländsk härkomst, men det finns också stora invandrargrupper från andra delar av världen: Sydeuropa (greker, italienare), Kina, Sydafrika och Mellanöstern (libaneser).

Geografiskt läge

Sydney ligger på Australiens östkust i staten New South Wales, i vilken den är huvudstad. Staden är belägen vid hamnen Port Jackson, som är mer känd som Sydneys Hamn. Denna naturliga hamn är början till en djup vik som tillhör Stilla Havet och som sträcker sig rakt genom staden. Den brittiska upptäcktsresanden James Cook föredrog en vik som ligger lite längre söderut: Botany Bay. Idag är den viken också omgärdad av Sydneys storstadsområde. De äldsta delarna av staden är belägna omkring Sydney Cove, en smal havsarm i södra delen av Port Jackson. Blå bergens skogsbeklädda kullar är belägna öster om staden. Bergen heter så eftersom de oljor som eukalyptusträden avdunstar i luften framkallar en blå-grå dimma. Längs kusten finns många magnifika stränder, ofta mitt i bostadsområden.

Ekonomi

Sydney är Australiens viktigaste hamn. Även om det finns industri (t.ex. maskiner, livsmedel, elektroniska produkter och papper), överskuggas den av servicesektorn. Staden är landets finansiell centrum. Här har de flesta banker och försäkringsbolag sina huvudkontor och det finns en stor aktiemarknad.
Flera multinationella företag har sina regionala huvudkontor i Sydney och det finns också en betydande filmindustri (Fox Studier). Dessutom växer andelen forskningscenter. Staden har inte mindre än fyra universitet.
Turismen är också viktig för den lokala ekonomin: varje år kommer 2.5 miljoner utländska turister till staden. Australiensarna själv tycker också om att besöka Sydney under åtskilliga dagar.

Flygplatser

Kingsford Smiths internationella flygplats är Sydneys viktigaste flygplats och den största i Australien. Den ligger åtta kilometer söder om stadens centrum vid Botany Bay. Det finns många internationella förbindelser, med många flyg varje dag till till Nya Zeeland och asiatiska städer som Hong Kong, Kuala Lumpur, Singapore, Bangkok och Tokyo. Det finns en tågförbindelse till flygplatsen, och det finns också flygbussar mellan flygplatsen och stadens centrum.

Bankstowns flygplats ligger i sydvästra Sidney. Det är en liten flygplats som används främst för privatflyg och affärsflyg.

Kollektivtrafik

CityRail är Sydneys tågsystem, det är delvis en sorts tunnelbana. Utanför innerstaden går tågen över markytan och i centrum fungerar de i underjorden. Dessutom finns det en snabbspårvägsslinje som går från Centralstationen till Lilyfield och ett monorail-tåg som går i en ring kring huvuddistriktet för shopping och Darling Harbour.
Stadens besökare använder för det mesta bussar. Det finns mer än 300 olika linjer med olika nummer beroende på vilket område de cirkulerar i. Bussar vars nummer börjar med en 1:a fungerar vid de norra stränderna, bussar vars nummer börjar med en 2:a i de norra förorterna, de med en 4:a i väster och söder och nummer 5 i väster. De bussar vars nummer börjar med en 6:a är skolbussar. Dessutom finns det en färjeservice över Sydney Harbour.

Sydneys Centralstation är belägen vid Eddy Avenue. Det fins tågförbindelser till bland annat Melbourne (restid: 10 timmar), Brisbane (12,5 timmar), Adelaide (26 timmar) och Perth (64 timmar).
Mittemot stationen ligger Sydney Coach Terminal, från vilken det avgår bussar till bland annat., Brisbane, Canberra, Adelaide och Melbourne.

Trafik och Parkering

Först och främst är det vänstertrafik, vilket betyder att ratten på din hyrbil sitter på höger sida. Sydneys infrastruktur förbättrades betydligt när Sydney utsågs till OS-stad 2000. Förbindelsen till flygplatsen gjordes till exempel mycket enklare tack vare Eastern Distributor tunneln. Cross-City tunneln, som öppnades 2005, förbinder Kings Cross och Darling Harbour, och gör att det blir mindre trafik på gatorna i innerstaden.

Att hitta parkeringsplats i Sydneys innerstad är svårt och att parkera på gatorna är inte billigt. Dessutom finns endast begränsad parkering på många gator. Det är lättare att lämna bilen på någon av parkeringsplatserna som ligger runtomkring innerstaden och använda kollektivtrafik. Ett bra val är det centralt belägna parkeringshuset Queen Victoria Building (QVB) på York Street. Nära den populära stranden Bondi Beach, upprätthålls strängt förbudet att stanna bilen, även under en kort tid.

De flesta människor som hyr bil i Australien vill se mer än bara Sydney. Kom ihåg att Australien - utanför de stora städerna - är ett ovanligt tomt land. Ta med tillräckligt med mat och dryck och även massor av bensin .

Bensinstationer kan vara hundra kilometer iväg! Om du kör på natten så akta dig för kängurur som lockas av strålkastarna.

Hotell

Lyxhotellen är belägna väster om det centrala affärsdistriktet. Hotell i medelprisklass hittar du främst i stadsdelarna North Sydney, Inner West och North Shore. Billiga hotell och pensionat är belägna i södra delen av innerstaden, i Glebe och Kings Cross, nära de södra stränderna som Bondi Beach och Coogee, och nära Manly Beach i norr. Sydney är ett ekonomiskt och kulturellt centrum och lockar också många turister. Boka ditt hotellrum i förväg.

Externa källor

Om du vill ha mer information om Sydney rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Australian dollar
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 - 130 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  SUV

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Enterprise
 • Hertz
 • Budget
 • Alamo
 • Bargain Car Rentals
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Goldcar
 • Europcar
 • East Coast Car Rentals
 • Ace Rental Cars
 • National Car Rental
 • Apollo Car Rental
 • FireFly Car Rental
 • Alpha Car Hire
 • Keddy By Europcar
 • Green Motion
 • Carwiz rent a car
 • Travel Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Australien
 3. Biluthyrning Sydney