• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Brisbane

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Brisbane på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Brisbane

EasyTerra Biluthyrning Brisbane är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Brisbane

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Brisbane

Biluthyrningserbjudanden i Brisbane

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Brisbane.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Brisbane

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Brisbane med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.7 (7915)
  Från SEK 536 / dag
 • Enterprise

  8.5 (1709)
  Från SEK 556 / dag
 • Thrifty

  8.4 (4896)
  Från SEK 526 / dag
 • Europcar

  8 (7334)
  Från SEK 466 / dag
 • Hertz

  8.1 (6171)
  Från SEK 815 / dag
 • East Coast Car Rentals

  7.9 (115)
  Från SEK 335 / dag
 • Sixt

  7.8 (2937)
  Från SEK 580 / dag
 • Budget

  7.3 (9008)
  Från SEK 557 / dag
 • Ace Rental Cars

  7.2 (13)
  Från SEK 321 / dag
 • Bargain Car Rentals

  6.5 (17)
  Från SEK 262 / dag
 • Apollo Car Rental

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8.1 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3862)
  Från SEK 597 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3472)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alpha Car Hire

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2995)
  Från SEK 550 / dag
 • Britz Motorhomes

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Mighty Cars & Campers

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.1 (5354)
  Från SEK 639 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Brisbane?

Brisbane – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Brisbane), är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Mars är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brisbane – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Brisbane) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil November är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Brisbane). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brisbane – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Brisbane) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brisbane – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Brisbane), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Mars är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brisbane - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Brisbane), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brisbane - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Brisbane) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Mars är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brisbane – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Brisbane) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Mars är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brisbane – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Brisbane) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brisbane – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Brisbane) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Mars är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brisbane - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Brisbane) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brisbane – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Brisbane) är Maj den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brisbane – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Brisbane) är September den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brisbane - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Brisbane) är December den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brisbane – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Brisbane) är September den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Brisbane

Om du letar efter en hyrbil i Australien, men i en annan stad än Brisbane, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Australien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Australien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Brisbane

EasyTerra Biluthyrning Brisbane jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

49 Barry Parade
55 Charlotte Street

Platsinformation för Brisbane

Inledning

Brisbane är huvudstaden i den australiensiska delstaten Queensland. Staden har en enorm attraktionskraft på grund av det behagliga subtropiska klimatet, den vänliga lokalbefolkningen och landskapen i området. Staden är omgiven av nationalparker och naturligtvis är stränderna i området Brisbane (Gold Coast & Sunshine Coast) ganska populära. Dessutom är staden ett kulturcentrum med intressanta museer, en vibrerande musikscen och diverse teatersällskap.

Befolkning

Brisbane har omkring två miljoner invånare och är den tredje största staden i Australien. Dessutom är det landets snabbast växande stad. Den har en stor asiatisk invandrargrupp, som består av bland annat kineser, taiwaneser, vietnameser och indier. 

Geografiskt läge

Staden ligger på Australiens östkust, bredvid floden Brisbanes strand. Floden har sitt ursprung i bergskedjan Great Dividing Range, väster om staden, och mynnar ut i Moreton Bay på östsidan.

Ekonomi

Under de senaste åren har informationsteknologi och bioteknologi blivit allt viktigare för Brisbane. Det är också ett centrum för handel och finansiell service. Industrin består huvudsakligen av oljeraffinaderi, metall- och pappersindustri. Brisbanes hamn är Australiens tredje största hamn. Staden är också ett utbildningscentrum med hela sju universitet och många andra former av högre utbildning.

Flygplatser

Brisbane flygplats ligger 2 mil nordost om staden. De finns förbindelser till andra städer i Australien, men även till destinationer i Asien, Europa och Nordamerika.

Brisbane flygplats är enkel att nå med en hyrbil. Från flygplatsen är destinationerna City, Gold Coast och Sunshine Coast tydligt angivna. Att köra från Brisbanes centrum till flygplatsen tar omkring en halvtimme.  

Kollektivtrafik

Brisbane har ett utmärkt och varierande kollektivtrafiksystem. Det finns färjor (över floden Brisbane), bussar och tåg. Bekvämt nog har dessa olika transportmedel ett gemensamt biljettsystem (TransLink). Alltså behöver man inte köpa separata biljetter varje gång. På fredags- och lördagskvällar finns det nattbussar och tåg. 

Loop är en gratis busservice som går runt det centrala affärsdistriktet.

Trafik och parkering

Om man är van vid att köra bil i städer så har man inga problem i Brisbane. Det är inte heller svårt att hitta en parkeringsplats för hyrbilen i centrum, men avgifterna är höga! Man bör vara medveten om att man inte får lov att parkera i det centrala affärsdistriktet efter klockan fyra på eftermiddagen. Dessutom är många vägar enkelriktade. Man bör tänka på att vissa vägar i Brisbane är tullvägar.

Hotell

Eftersom Brisbane lockar många unga turister så finns det ett brett utbud av enkla hotell och pensionat för backpackers. Det finns även många lyxhotell tillgängliga, liksom lägenheter.

Externa källor

För mer information om Brisbane, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Australian dollar
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 - 130 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  SUV

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Europcar
 • Hertz
 • East Coast Car Rentals
 • Sixt
 • Budget
 • Ace Rental Cars
 • Bargain Car Rentals
 • Apollo Car Rental
 • National Car Rental
 • NÜ Car Rentals
 • Dollar Rent a Car
 • FireFly Car Rental
 • Alpha Car Hire
 • Keddy By Europcar
 • Britz Motorhomes
 • Mighty Cars & Campers
 • Avis
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Australien
 3. Biluthyrning Brisbane