• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+46 10 138 84 02

Biluthyrning Edinburgh Järnvägsstation

Hyra problemfritt en bil på 49 360 platser

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Edinburgh Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar

Varför boka genom oss?

 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 20% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 4 oktober - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Edinburgh Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Edinburgh Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Edinburgh Järnvägsstation.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Hyrbilsalternativ i Edinburgh Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Edinburgh Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Enterprise

  9.1 (1661)
  Från / dag
 • National Car Rental

  8.2 (376)
  Från / dag
 • Alamo

  8 (7654)
  Från / dag

Edinburgh Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Genomsnittligt dagspris per månad

Biluthyrningsplats Edinburgh Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Edinburgh

Utöver Edinburgh Järnvägsstation i Edinburgh jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Edinburgh:

Platsinformation för Edinburgh Järnvägsstation

Allmän information

Edinburgh Waverley järnvägsstation är centralstationen i Skottlands huvudstad. Den är uppkallad efter romanen Waverley som skrevs av den skotska författaren Sir Walter Scott. Waverley är belägen i centrum av Edinburgh. Det är den andra största järnvägsstationen i Storbritannien efter London Waterloo.

Transportmedel

Vill du utforska den här vackra staden? Du hittar en taxihållplats med typiska engelska taxibilar på den södra sidan av plattform 11. Stadsbussar som avgår från Princess Street och North Bridge. En sightseeingbuss och direktbussar till flygplatsen avgår också från stationen. För bussar till andra delar av Skottland måste du bege dig till St. Andrews Square eller Waterloo Place, i närheten av stationen. Om du föredrar att resa med bil i Edinburgh, så finns har Europcar ett kontor nära plattform 4. Eller så kan du gå till Streetcar som ligger i parkeringshuset New Street. Det finns en parkeringsplats för att hämta och lämna passagerare på den södra sidan, nära taxihållplatsen. 

Service

Edinburgh Waverley järnvägsstation är fullt utrustad. Det finns toaletter med skötbord, duschar, telefonautomater, fotoautomater, en disk för förlorade och upphittade föremål och wi-fi. Det finns ett flertal hotell i den omedelbara närheten. 

Restauranger

Det finns allt från enkla caféer till fina restauranger. I stort sett finns alla möjligheter på Waverley station.

Affärer

Stationen har en WHSmith. Denna engelska kedja säljer tidningar, magasin och böcker. Bredvid hittar du ett Boots-apotek. Fler affärer finns på Princess Mall, ett shoppingcenter bredvid järnvägsstationen.

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  British pound
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  48 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  96 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Alamo