• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Rhodos Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Rhodos Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Rhodos Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Rhodos Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Rhodos Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Rhodos Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Rhodos Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.7 (41)
  Från SEK 134 / dag
 • Budget

  8.5 (8919)
  Från SEK 201 / dag
 • Drive Hellas

  8.4 (234)
  Från SEK 103 / dag
 • National Car Rental

  8.4 (380)
  Från SEK 242 / dag
 • Volta4u

  8.2 (23)
  Från SEK 261 / dag
 • Hertz

  8.1 (6094)
  Från SEK 242 / dag
 • Thrifty

  8 (4783)
  Från SEK 225 / dag
 • Avis

  8 (5291)
  Från SEK 222 / dag
 • Enterprise

  8 (1693)
  Från SEK 203 / dag
 • Sixt

  7.9 (2874)
  Från SEK 223 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.8 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.8 (7229)
  Från SEK 182 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2948)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Centauro

  7.7 (4409)
  Från SEK 110 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3787)
  Från SEK 211 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  7.6 (7823)
  Från SEK 176 / dag
 • Yours Carrental

  7.6 (1)
  Från SEK 102 / dag
 • Payless Car Rental

  7.6 (449)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Carwiz rent a car

  7.5 (396)
  Från SEK 97 / dag
 • Drive On Holidays

  7.4 (1078)
  Från SEK 130 / dag
 • OK Rent a car

  7.4 (905)
  Från SEK 120 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.3 (447)
  Från SEK 127 / dag
 • Abbycar

  7.3 (539)
  Från SEK 71 / dag
 • addCarRental

  7.2 (92)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Från SEK 88 / dag
 • Goldcar

  6.6 (5046)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  6.5 (3425)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  6.3 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • WHEEGO

  Inga omdömen
  Från SEK 189 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Rhodos Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Rhodos Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Rhodos Airport), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rhodos Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Rhodos Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Rhodos Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rhodos Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Rhodos Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rhodos Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Rhodos Airport), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rhodos Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Rhodos Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rhodos Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Rhodos Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rhodos Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Rhodos Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rhodos Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Rhodos Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rhodos Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Rhodos Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rhodos Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Rhodos Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rhodos Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Rhodos Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rhodos Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Rhodos Airport) är Mars den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Rhodos Airport

Platsinformation för Rhodos Airport

Rhodos flygplats i ett nötskal

Rhodos flygplats är beläget nära Paradisi och 1,5 mil från staden Rhodos. Det är den tredje mest trafikerade flygplatsen i Grekland, när det gäller passagerarantal, endast Aten och Thessaloniki är mer trafikerade. Lokalinvånarna kallar flygplatsen för Diagoras Maritsa.

Det finns ingen järnvägsförbindelse till flygplatsen. Rhodos flygplats är enkel att nå med bil och buss. Det är inte möjligt att stanna över natten på flygplatsen. Det finns en del logi i närheten.

Det finns butiker (snack) barer och restauranger. Rhodos flygplats har inte några speciella businessfaciliteter. Det finns en bank, ett postkontor och en hjälpstation.

Inom flygindustrin anges Rhodos flygplats med förkortningarna RHO (IATA flygplatskod) och LGRP (ICAO flygplatskod).

Länk till Rhodos flygplats officiella flygplats.

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • Budget
 • Drive Hellas
 • National Car Rental
 • Volta4u
 • Hertz
 • Thrifty
 • Avis
 • Enterprise
 • Sixt
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Centauro
 • Dollar Rent a Car
 • Your Rent
 • Alamo
 • Yours Carrental
 • Payless Car Rental
 • Carwiz rent a car
 • Drive On Holidays
 • OK Rent a car
 • SurPrice car rentals
 • Abbycar
 • addCarRental
 • Green Motion
 • Goldcar
 • InterRent
 • FireFly Car Rental
 • Global Rent a Car
 • WHEEGO