• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Thessaloniki

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Thessaloniki på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Thessaloniki

EasyTerra Biluthyrning Thessaloniki är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Thessaloniki

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Thessaloniki

Biluthyrningserbjudanden i Thessaloniki

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Thessaloniki.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Thessaloniki

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Thessaloniki med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.6 (41)
  Från SEK 165 / dag
 • Thrifty

  8.5 (4776)
  Från SEK 197 / dag
 • Alamo

  8.5 (7817)
  Från SEK 165 / dag
 • National Car Rental

  8.4 (380)
  Från SEK 253 / dag
 • Drive Hellas

  8.4 (234)
  Från SEK 111 / dag
 • Budget

  8.2 (8911)
  Från SEK 184 / dag
 • Volta4u

  8.2 (23)
  Från SEK 195 / dag
 • Payless Car Rental

  8 (448)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.9 (6088)
  Från SEK 205 / dag
 • Sixt

  7.9 (2870)
  Från SEK 185 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1693)
  Från SEK 188 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2946)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3783)
  Från SEK 183 / dag
 • Centauro

  7.7 (4405)
  Från SEK 94 / dag
 • Avis

  7.6 (5290)
  Från SEK 190 / dag
 • Yours Carrental

  7.6 (1)
  Från SEK 98 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.6 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Carwiz rent a car

  7.5 (396)
  Från SEK 103 / dag
 • Europcar

  7.5 (7223)
  Från SEK 183 / dag
 • Drive On Holidays

  7.4 (1076)
  Från SEK 103 / dag
 • OK Rent a car

  7.4 (905)
  Från SEK 106 / dag
 • City Car Rent a Car

  7.3 (14)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  7.2 (92)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7 (1694)
  Från SEK 87 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (447)
  Från SEK 86 / dag
 • Abbycar

  6.8 (539)
  Från SEK 74 / dag
 • Goldcar

  6.7 (5041)
  Från SEK 449 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.6 (3423)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  6.3 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hawk Rent A Car

  5.6 (6)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Thessaloniki?

Thessaloniki – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Thessaloniki), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Thessaloniki – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Thessaloniki) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Thessaloniki). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Thessaloniki – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Thessaloniki) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Thessaloniki – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Thessaloniki), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Thessaloniki - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Thessaloniki), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Thessaloniki - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Thessaloniki) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Thessaloniki – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Thessaloniki) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Thessaloniki – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Thessaloniki) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Thessaloniki – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Thessaloniki) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Thessaloniki - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Thessaloniki) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Thessaloniki – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Thessaloniki) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Thessaloniki - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Thessaloniki) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Thessaloniki

Om du letar efter en hyrbil i Grekland, men i en annan stad än Thessaloniki, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Grekland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Grekland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Thessaloniki

EasyTerra Biluthyrning Thessaloniki jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Salaminos 4

Platsinformation för Thessaloniki

Inledning

Thessaloniki är den andra största staden i Grekland och huvudstaden i den grekiska regionen Makedonien. Ibland förkortas namnet till Saloniki eller Thessaloniki. Den gamla staden ligger som en slags amfiteater runtomkring Thessalonikibukten. Ett av stadens kännetecken är det vita tornet från den bysantinska eran. Längs havet finns en 1,2 mil lång strandpromenad. De andra kvarlämningarna från den bysantinska stadsmuren finns norr om den gamla staden. I centrum finns det vackra bysantinska kyrkor.

Befolkning

I själva staden bor det 360 000 människor. Under de senare åren har antalet invånare minskat. Allt fler människor lämnar den stökiga innerstaden och bosätter sig i förorterna, vilka framförallt är belägna öster om staden. Om man räknar med förorterna så har staden över en miljon invånare.

Geografiskt läge

Thessaloniki ligger i norra Grekland, vid en bukt som har fått sitt namn efter staden. Bukten är en del av det Egeiska havet.

Ekonomi

Staden har en viktig hamn och är norra Greklands industriella och ekonomiska centrum. I hamnområdet finns många petrokemiska industrier (till exempel oljeraffinaderier). Dessutom finns det stål- och maskinfabriker, liksom en omfattande läkemedelsindustri.
Staden är ett transportcentrum och drar nytta av uppkomsten av nya ekonomier i Östeuropa. Många av produkterna som fraktas till eller från de före detta kommunistländerna skeppas via Thessalonikis hamn.

Flygplatser

Den internationella Makedonia flygplats ligger 1,5 mil sydväst om staden. Många flygplan som går till eller från den grekiska huvudstaden Aten mellanlandar på flygplatsen. Dessutom finns det direktförbindelser till bland annat Milano, Rom, Zürich, Düsseldorf, München, Moskva och London. Det finns också flygningar till öarna i de Egeiska och Joniska haven.

Kollektivtrafik

Just nu består stadens kollektivtrafik helt av bussar. Det finns två sorter: reguljära bussar och sammansatta bussar. På de sammansatta bussarna går du på bussen genom den bakre dörren och köper biljett av föraren. De reguljära bussarna har endast biljettautomat och kräver exakt växel.

2006 började man bygga ett tunnelbanesystem som förväntas vara färdigt 2012. Tunnelbanan förväntas minska den enorma trafik som vanligtvis finns i staden. 

Thessaloniki är en järnvägsknut. Det finns flera tåg till Aten (Larissa-stationen), inklusive ett nattåg. Det finns också tåg till andra destinationer i Grekland. Det finns internationella tågförbindelser till Skopje i Makedonien, Belgrad i Serbien, Budapest i Rumänien och Istanbul i Turkiet. De flesta tåg har inte kupéer för rökare.

Dessutom finns det så klart många färjeförbindelser till öarna i de Egeiska havet.

Trafik och parkering

Motorvägen GR-1/E75 förbinder Thessaloniki med Aten (5 timmars körning). Runtomkring staden finns en ringväg som går från den industriella västra delen till bostadsområdena i öster.
Gatunätet i stadens centrum är regelbundet, men trafiken är livlig och kaotisk. Det finns många enkelriktade gator, som ofta inte är angivna på kartor. Dessutom är det svårt att hitta parkeringsplats. Om du vill besöka Thessalonikis centrum är det bäst att inte ta med din hyrbil.

Om du vill parkera bilen i centrum kan du försöka med parkeringsplatsen vid Plateia Eleftherias. Om den parkeringsplatsen är full kan du parkera på kommunens gratisparkering söder om museet för bysantinsk kultur, inte långt från det vita tornet. Därifrån tar en promenad till stadens centrum 20 minuter. Den här parkeringsplatsen är inte säker på nätterna!
En anmärkningsvärd parkeringsplats är den underjordiska och automatiska parkeringen nära YMCA. Du parkerar din bil i en slags hiss som transporterar den till en helt automatisk gratisparkering. Man håller just nu på att bygga fler underjordiska parkeringar.

Hotell

Eftersom det är ett handelscentrum så riktar sig många hotell till affärsmän. De är vanligtvis inte särskilt mysiga, utan de är framförallt praktiska. Under senare år har emellertid några så kallade 'boutique' hotells byggts. Vi rekommenderar dig att boka ditt hotellrum i förväg under hela året, särskilt under hösten när det hålls en stor handelskongress, vilken följs av Demetrias stora kulturfestival.

Externa källor

För mer information om Thessaloniki rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • Thrifty
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Drive Hellas
 • Budget
 • Volta4u
 • Payless Car Rental
 • Hertz
 • Sixt
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Centauro
 • Avis
 • Yours Carrental
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Carwiz rent a car
 • Europcar
 • Drive On Holidays
 • OK Rent a car
 • City Car Rent a Car
 • addCarRental
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • Abbycar
 • Goldcar
 • FireFly Car Rental
 • InterRent
 • Global Rent a Car
 • Hawk Rent A Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Grekland
 3. Biluthyrning Thessaloniki