• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Budapest

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Budapest på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Budapest

EasyTerra Biluthyrning Budapest är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Budapest

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Budapest

Biluthyrningserbjudanden i Budapest

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Budapest.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Budapest

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Budapest med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.8 (7824)
  Från SEK 296 / dag
 • Sixt

  8.7 (2875)
  Från SEK 315 / dag
 • U-Save Auto Rental

  8.5 (233)
  Från SEK 185 / dag
 • Hertz

  8.3 (6097)
  Från SEK 312 / dag
 • Avis

  8.1 (5293)
  Från SEK 402 / dag
 • Active Car Rental

  8.1 (406)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.9 (7231)
  Från SEK 457 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.9 (8922)
  Från SEK 292 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1693)
  Från SEK 296 / dag
 • Flizzr

  7.9 (267)
  Från SEK 340 / dag
 • ORYX Rent A Car

  7.9 (131)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Buchbinder

  7.8 (498)
  Från SEK 272 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2949)
  Från SEK 499 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.6 (4785)
  Från SEK 323 / dag
 • Fleet Rent a car

  7.5 (246)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Megadrive

  7.4 (400)
  Från SEK 222 / dag
 • Global Rent a Car

  7.1 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1695)
  Från SEK 106 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  6.9 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Klass Wagen

  6.8 (30)
  Från SEK 97 / dag
 • Autonom

  6 (1)
  Från SEK 152 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Budapest?

Budapest – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Budapest), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Budapest – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Budapest) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Budapest). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Budapest – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Budapest) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Budapest – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Budapest), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Budapest - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Budapest), är December den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Budapest - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Budapest) är December den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Budapest – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Budapest) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Budapest – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Budapest) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Budapest – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Budapest) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Budapest - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Budapest) är December den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Budapest – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Budapest) är Mars den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Budapest - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Budapest) är September den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Budapest - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Budapest) är Augusti den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Budapest

Om du letar efter en hyrbil i Ungern, men i en annan stad än Budapest, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Ungern-sidan, där du kan välja i vilken stad i Ungern du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Budapest

EasyTerra Biluthyrning Budapest jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Alkotás utca 22
Apaczai Csere Janos U. 4
Erzsébet körút 9
Vaci Ut 135-139
Váci út 141

Platsinformation för Budapest

Inledning

Budapest är Ungerns huvudstad och består av två delar. På Donaus högra flodstrand ligger det övervägande platta Pest, på den västra flodstranden ligger det kuperade Buda. Det är en vacker stad med ståtliga medeltida byggnader, smala gator, färgstarka hus, gamla badhus och intressanta museer. Men det finns också ett modernt Budapest med fina butiker, dyra restauranger och lyxhotell. Staden kallas också för 'Donaus drottning'.

Befolkning

En fjärdedel av landets befolkning, 2,5 miljoner människor, bor i Budapest.

Geografiskt läge

Budapest är vackert beläget vid Donau, som inte bara flyter genom Budapest utan också genom hela Ungern. Staden ligger i norra Ungern, inte så långt från gränsen till Slovakien. Runt 23 mil nordväst om Budapest ligger Österrikes huvudstad Wien.

Ekonomi

Efter kommunismens fall i Östeuropa blev Budapests ekonomi mycket lidande, men staden är fortfarande landets ekonomiska centrum med skeppsvarv, textilfabriker, maskinindustri och kemiföretag. Handel och transport är andra viktiga pelare.
Turismen är väldigt viktig för staden. Under senare år har antalet utländska besökare ökat kolossalt.

Flygplatser

Öster om Budapest ligger den internationella Budapest Ferihegy flygplats. Det finns förbindelser till så gott som alla de europeiska huvudstäderna. Flygplatsen används också mycket av budgetflygbolagen. En gång i halvtimmen går det specialbussar från centrum (Erzsébet tér) till flygplatsen.

Kollektivtrafik

Kollektivtrafiken är väldigt omfattande: bussar, trådbussar, spårvagnar, tunnelbana och dessutom en kugghjulsbana (upp till fästningen i Buda). Tunnelbana är kanske det mest praktiska sättet att ta sig fram. Det finns tre linjer, en fjärde håller på att byggas och kommer att invigas 2009. I Buda - där det bara finns ett fåtal tunnelbanestationer - är spårvagnen ett bra alternativ.

Budapest har många tågstationer. De viktigaste är Keleti (i öster), Déli (i söder) och Nyugati (i väster). Ta noga reda på från vilken station ditt tåg går. Det är inte alltid det verkar logiskt för oss. Till exempel avgår tåget till Wien (som ligger väster om Budapest) från stationen i den östra delen av staden!

Trafik och parkering

Budapest kan vara ganska livligt trafikerad. Det är bara under sommarsemestern som trafiken är relativt lugn. Kom ihåg att du inte får svänga till vänster på stora avenyer. Planera din färdväg noggrant så att du inte behöver köra några onödiga omvägar.

Bilförare stoppas ofta av polisen, i allmänhet för att de letar efter illegala invandrare. Behåll lugnet och lämna över dina handlingar och de låter dig köra igen snabbt. Något att lägga på minnet: i Ungern får du inte köra om du har en enda droppe alkohol i blodet.

Staden är uppdelad i zoner med olika parkeringsavgifter. I dessa zoner måste du betala mellan 08.00 och 18.00 på veckodagar och från 08.00 till 12.00 på lördagar om du parkerar på gatan. Den längsta parkeringstiden varierar mellan 2 och 3 timmar. Om du vill parkera längre finns det pendelparkeringar. Du hittar dem nära viktiga tunnelbanestationer och bussterminaler. Ännu bättre (och säkrare!) är att parkera din bil på en parkeringsplats. Var du än bestämmer dig för att parkera, lämna inget värdefullt i bilen, i synnerhet inte dina personliga handlingar.

Staden är Ungerns trafikknut. Alla viktiga motorvägar utgår från Budapest: M1 till Wien, M3 till och från Debrecen, M5 till den serbiska gränsen och M7 till Balatonsjön och den kroatiska gränsen.

Hotell

Budapest har gott om hotell. Det finns enkla rum i privata hem, bed & breakfast, bra mellanklasshotell samt femstjärniga hotell. Vissa av dem är mycket moderna, andra har en lång historia och en stämning från förr i tiden.

Jämfört med västra Europa är det mycket rimliga priser på hotellrum. För att försäkra dig om ett hotellrum på ett visst hotell rekommenderar vi att du bokar i förväg.

Externa källor

För mer information om Budapest rekommenderar vi Google och följande källor:  

Praktisk information

 • Valuta
  Hungarian forint
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Hungarian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Sixt
 • U-Save Auto Rental
 • Hertz
 • Avis
 • Active Car Rental
 • Europcar
 • National Car Rental
 • Budget
 • Enterprise
 • Flizzr
 • ORYX Rent A Car
 • Buchbinder
 • Keddy By Europcar
 • Your Rent
 • Thrifty
 • Fleet Rent a car
 • Megadrive
 • Global Rent a Car
 • Green Motion
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Klass Wagen
 • Autonom
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Ungern
 3. Biluthyrning Budapest