• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Chalkidike Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Chalkidike Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Chalkidike Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Chalkidike Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Chalkidike Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Chalkidike Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Chalkidike Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Thrifty

  8.7 (4903)
  Från SEK 343 / dag
 • Alamo

  8.7 (7920)
  Från SEK 305 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.6 (53)
  Från SEK 292 / dag
 • Yours Carrental

  8.4 (12)
  Från SEK 250 / dag
 • National Car Rental

  8.3 (384)
  Från SEK 429 / dag
 • Budget

  8.2 (9014)
  Från SEK 261 / dag
 • Centauro

  8 (4527)
  Från SEK 255 / dag
 • Drive Hellas

  8 (237)
  Från SEK 261 / dag
 • Payless Car Rental

  8 (456)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.9 (6177)
  Från SEK 398 / dag
 • Sixt

  7.8 (2941)
  Från SEK 344 / dag
 • Volta4u

  7.8 (27)
  Från SEK 265 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.6 (408)
  Från SEK 281 / dag
 • Enterprise

  7.7 (1712)
  Från SEK 333 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.5 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.5 (5359)
  Från SEK 338 / dag
 • Drive On Holidays

  7.5 (1107)
  Från SEK 259 / dag
 • Europcar

  7.3 (7341)
  Från SEK 256 / dag
 • Goldcar

  7 (5112)
  Från SEK 238 / dag
 • SurPrice car rentals

  6.9 (448)
  Från SEK 247 / dag
 • Green Motion

  6.9 (1717)
  Från SEK 236 / dag
 • Record Rent a Car

  6.8 (1387)
  Från SEK 195 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.6 (3477)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Abbycar

  6.5 (556)
  Från SEK 224 / dag
 • Global Rent a Car

  6.4 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  6.8 (96)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2997)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3864)
  Från SEK 317 / dag
 • WHEEGO

  Inga omdömen
  Från SEK 285 / dag
 • OK Mobility

  Inga omdömen
  Från SEK 166 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 426 omdömen

Chalkidike Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Chalkidike Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Chalkidike Airport), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chalkidike Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Chalkidike Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Chalkidike Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chalkidike Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Chalkidike Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chalkidike Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Chalkidike Airport), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chalkidike Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Chalkidike Airport), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chalkidike Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Chalkidike Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chalkidike Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Chalkidike Airport) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chalkidike Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Chalkidike Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chalkidike Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Chalkidike Airport) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chalkidike Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Chalkidike Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chalkidike Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Chalkidike Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chalkidike Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Chalkidike Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Chalkidike Airport

Platsinformation för Chalkidike Airport

Chalkidiki Macedonia flygplats i ett nötskal

Chalkidiki Macedonia flygplats är belägen 1,5 mil sydost om Thessaloniki. Det är Greklands näst mest trafikerade flygplats, bara Aten är mer trafikerad. Flygplatsen hanterar årligen 3,5 miljoner passagerare. Grekerna kallar även flygplatsen för Macedonia eller Mikra flygplats efter dess läge.

Det finns ingen direkt tågförbindelse till flygplatsen, men det finns bussar till Thessaloniki busstation. Flygplatsen är enkel att nå med bil eller buss. Man kan övernatta på ett av hotellen i närheten av flygplatsen. 

Det finns butiker och restauranger. Det finns ett kommunikationscentrum med businessfaciliteter. Det finns även lounger, banker, växelkontor och bankomater. Dessutom finns det en hjälpstation och ett barnpassningscentrum på Chalkidiki Macedonia flygplats.

Inom flygindustrin anges Chalkidiki Macedonia flyglats med förkortningarna SKG (IATA flygplatskod) och LGTS (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan för Thessaloniki flygplats 'Macedonia'.

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Thrifty
 • Alamo
 • Autounion Car Rental
 • Yours Carrental
 • National Car Rental
 • Budget
 • Centauro
 • Drive Hellas
 • Payless Car Rental
 • Hertz
 • Sixt
 • Volta4u
 • Carwiz rent a car
 • Enterprise
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Avis
 • Drive On Holidays
 • Europcar
 • Goldcar
 • SurPrice car rentals
 • Green Motion
 • Record Rent a Car
 • FireFly Car Rental
 • Abbycar
 • Global Rent a Car
 • addCarRental
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • WHEEGO
 • OK Mobility