• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Toronto

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Toronto på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Toronto

EasyTerra Biluthyrning Toronto är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Toronto

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Toronto

Biluthyrningserbjudanden i Toronto

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Toronto.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Toronto

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Toronto med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Enterprise

  8.7 (1688)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8.6 (378)
  Från SEK 466 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8 (5264)
  Från SEK 406 / dag
 • Alamo

  7.9 (7786)
  Från SEK 454 / dag
 • Hertz

  7.8 (6046)
  Från SEK 414 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4745)
  Från SEK 318 / dag
 • Discount

  7.7 (29)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.7 (8855)
  Från SEK 735 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.4 (3762)
  Från SEK 318 / dag
 • Europcar

  7.2 (7177)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1692)
  Från SEK 312 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.1 (445)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Mex Rent a Car

  5.5 (42)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Fox Rent A Car

  5.2 (11)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  4.9 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Economy Rent a Car

  Inga omdömen
  Från SEK 210 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Toronto?

Toronto – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Toronto), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. November är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Toronto – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Toronto) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Oktober är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Toronto). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Toronto – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Toronto) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Toronto – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Toronto), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Toronto - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Toronto), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Toronto - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Toronto) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Toronto – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Toronto) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Toronto – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Toronto) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Toronto - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Toronto) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Toronto – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Toronto) är Maj den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Toronto - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Toronto) är Mars den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Toronto

Om du letar efter en hyrbil i Kanada, men i en annan stad än Toronto, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Kanada-sidan, där du kan välja i vilken stad i Kanada du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Toronto

EasyTerra Biluthyrning Toronto jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

1245 Danforth Avenue
1345 Lawrence Ave East
161 Bay Street
191 Parliament Street
191 Parliment Street
1910 Yonge Street
20 Bloor Street East
3193 Dundas West
4240 Sheppard Ave East
5481 Dundas Street West

Platsinformation för Toronto

Inledning

Toronto är Kanadas största stad, även om det inte är landets huvudstad (det är Ottawa). Det är provinsen Ontarios huvudstad. Toronto är en mycket behaglig stad och, precis som Vancouver i västra Kanada, anses det vara en av de bästa städerna att bo i. Staden är Kanadas ekonomiska och kulturella centrum. Dessutom är det en perfekt utgångspunkt för den som vill besöka Niagarafallen, som ligger en timmes körväg därifrån. I Torontos omedelbara närhet finns också imponerande natur.

Befolkning

Officiellt har Toronto fem miljoner invånare. Detta har att göra med det faktum att några få närbelägna städer slogs ihop med Toronto 1976. I själva Toronto bor hälften av de totalt fem miljoner invånarna. Toronto är en mycket multikulturell stad: nästan hälften av dess befolkning består av invandrare från hela världen, bland annat från Storbritannien, Irland, Indien, Östeuropa, Kina och Sydeuropa.

Geografiskt läge

Staden är belägen i den sydvästra delen av Kanada, vid Ontariosjön som ligger i det område i Nordamerika som kallas Stora Sjöarna. Gränsen till USA går rakt genom Ontariosjön. Den amerikanska staden Detroit ligger 91,5 mil från Toronto, medan den kanadensiska staden Montreal ligger 54,6 mil nordväst om Toronto.

Ekonomi

Toronto är centrum för handel, distribution, finanser och industri. Det har bland annat att göra med tillgången på råmaterial i provinsen Ontario, vilket man antingen bedriver handel med i dess obearbetade form eller bearbetar på plats.

Flygplatser

Väster om staden ligger den viktigaste flygplatsen: Toronto Pearsons internationella flygplats. Det är Kanadas mest trafikerade flygplats med förbindelser till alla kontinenter. Det finns planer på att även göra Pickerings flygplats, öster om Toronto, till en internationell flygplats. Hur som helst kan det ta flera år innan man fattar det avgörande beslutet. Kollektivtrafik
Mitt i staden, vid hamnen, ligger flygplatsen Toronto Island som framförallt används av affärsresande. Det finns direkta flyg till bland annat Montreal och New York.

Toronto har ett utmärkt kollektivtrafiknätverk, som består av tunnelbana, spårvagn och busslinjer. Även om det bara finns tre tunnelbanelinjer så täcker de tillsammans ett nätverk på över 6 mil. Bussar och spårvägsvagnar stannar vid en eller flera tunnelbanestationer. Ett pris tillämpas på alla offentliga transportmedel, oavsett vilket avstånd du åker.

De så kallade VIA tågen har förbindelser med Niagarafallen, Ottawa och Montreal och många mindre platser. Tåg som tillhör järnvägsbolagen Ontario Northland och Amtrak stannar också på Union Station.

Trafik och parkering

Rakt genom staden från väster till öster går Highway 401. Det är den största och mest trafikerade motorvägen i Nordamerika. Vid den punkt där den knyts ihop med Highway 400 så är den 22 (!) filer vid.
Stadsgatorna följer ett jämnt mönster: antingen i öst-västlig riktning, eller i nord-sydlig. I allmänhet är de vida så det borde inte vara svårt att köra i Kanada, även om det regelbundet blir trafikstockning. 

I Toronto befrämjas användandet av cyklar. I innerstaden finns flera separata cykelbanor, för att uppmuntraTorontos invånare att lämna bilen hemma när de åker till jobbet. 

Hotell

Eftersom staden är Kanadas ekonomiska, kulturella y sociala centrum finns det många hotell: från youth hostels och bed & breakfast till femstjärniga hotell. Vi rekommenderar dig att boka rum i förväg i denna populära stad, för att undvika att inte få plats på det hotell man valt.

Externa Källor

För mer information om Toronto rekommenderar vi Google och följande källor:   

Praktisk information

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  50 - 100 km/h
 • Språk
  English, French
 • Populär bilkategori
  Mellanklass

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • NÜ Car Rentals
 • Avis
 • Alamo
 • Hertz
 • Thrifty
 • Discount
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • Mex Rent a Car
 • Fox Rent A Car
 • ACE Rent A Car
 • Economy Rent a Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Kanada
 3. Biluthyrning Toronto