Biluthyrning Toronto Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Toronto Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Toronto Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Kanada
 3. Biluthyrning Toronto
 4. Toronto Pearson International Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Toronto Airport

Toronto Pearsons internationella flygplats i ett nötskal

Torontos flygplats är Kanadas mest trafikerade flygplats. Dit kommer varje år omkring 30 miljoner passagerare. Den öppnades 1930 under namnet "Maltons Flygplats" och döptes om till Torontos internationella flygplats 1960. Sedan dess är det officiella namnet Lester B. Pearsons internationella flygplats. För att kunna hantera det växande antalet passagerare pågår arbete för att bygga ut och förbättra flygplatsen. Arbetet kommer att vara klart 2008. Flygplatsen består av tre terminaler, som förbinds genom ett gratis LINK-tåg. Flygplatsen ligger 3,2 mil väster om Torontos centrum och det är lätt att ta sig dit med bil eller buss. Skyltar längs motorvägen anger vilka flygbolag som använder de olika terminalerna.   

Det finns ett hotell i terminalbyggnaden. Det finns också ett hotell precis utanför flygplatsområdet. Det finns många barer, kaféer, restauranger och affärer. De flesta av dem ligger i terminal 1 och 3. Det finns faciliteter för affärsresande på Sheraton Hotell på flygplatsen. Flygplatsen är mycket handikappvänlig. Dessutom har flygplatsen följande faciliteter: en bank, växelkontor, bankomater och postkontor. Det finns också möjlighet att koppla upp sig på internet. Varje terminal har sitt eget centrum med läkarvård. Det finns även en psykolog för krissituationer. 

Inom flygindustrin anges Toronto Pearsons Internationella Flygplats med förkortningarna YYZ (IATA flygplatskod) och CYYZ (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Toronto Pearsons internationella flygplats.

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Discount
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Thrifty

Andra biluthyrningsplatser i Toronto

Utöver Toronto Airport i Toronto jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Toronto: