• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Toronto Union Station

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Toronto Union Station på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Toronto Union Station

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Toronto Union Station

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Toronto Union Station.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
SUV

Hyrbilsalternativ i Toronto Union Station

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Toronto Union Station. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Hertz

  8.7 (7023)
  Från SEK 487 / dag
 • Thrifty

  8.1 (5615)
  Från SEK 773 / dag
 • Alamo

  7.7 (8898)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.2 (4475)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  8.6 (1997)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Toronto Union Station genomsnittligt dagligt pris per månad

Biluthyrningsplats Toronto Union Station

Andra uthyrningsställen i Toronto

Utöver Toronto Union Station i Toronto jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Toronto:

Platsinformation för Toronto Union Station

Allmän information

Toronto Union järnvägsstation är en viktig järnvägsstation i Kanada. Denna monumentala byggnad i Beaux-Arts stil invigdes 1927. Den ligger på Front Street i stadens affärscentrum. Flera olika intercitytåg går från Toronto till städer som till exempel Montreal och Ottawa. Vill du resa i riktning mot västkusten? Tåget till Vancouver går tre gånger i veckan och stannar vid WinnipegEdmonton och Jasper. Om du föredrar att stanna i närheten så finns det även regionala tåg som drivs av GO Transit. Stationen hanterar omkring 250 000 passagerare varje år. Toronto är Kanadas största stad, med över 2,5 miljoner invånare.  

Transportmedel

Vill du besöka Ontariosjön eller staden? Du kan ta en taxi, men Union tunnelbanestation ligger i samma byggnad. Stationen är ansluten till den närliggande busstationen som drivs av GO Transit på Bay Street genom en övertäckt bro för fotgängare. Det går flygbussar till Toronto flygplats. Vill du hyra en bil i Toronto? Inga problem: det finns flera biluthyrningsföretag. Union Station har också ett cykelskjul.

Service

Du kan köpa biljetter på biljettkontoren och i biljettmaskinerna. Det finns en informationsdisk för olika järnvägsbolag, men även Air Canada har ett kontor här. Du kan förvara ditt bagage. Dessutom finns det en vänthall, en bank, bankomater, ett växelkontor, passfotoautomater, samt automater där man kan köpa läsk och snacks. Det finns wi-fi på stationen och i Panama lounge. Stationen har även faciliteter för handikappade.  

Restauranger och affärer

Det finns ett begränsat urval i den imponerande centralhallen, men under jorden hittar du ett större utbud av restauranger, affärer och caféer, inklusive ett flertal snabbmatsrestauranger som till exempel McDonald's, Harvey's, Tim Hortons och en affär som säljer donut, men du kan även äta en glass på Dairy Queen. Fairmont Royal York Hotel ligger mitt emot järnvägsstationen.

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  50 - 100 km/h
 • Språk
  English, French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Thrifty
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise