• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Edmonton

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Edmonton på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Edmonton

EasyTerra Biluthyrning Edmonton är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Edmonton

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Edmonton.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
SUV

Biluthyrare i Edmonton

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Edmonton med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Enterprise

  8.7 (1693)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8.6 (381)
  Från SEK 581 / dag
 • Avis

  8 (5284)
  Från SEK 443 / dag
 • Alamo

  8 (7820)
  Från SEK 569 / dag
 • Budget

  7.9 (8901)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.8 (6081)
  Från SEK 547 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4771)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Discount

  7.7 (29)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.1 (7216)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Edmonton?

Edmonton – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Edmonton) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Maj är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Edmonton). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Edmonton – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Edmonton) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Edmonton – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Edmonton), är December den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Edmonton - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Edmonton), är December den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Edmonton - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Edmonton) är April den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Edmonton – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Edmonton) är December den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Edmonton – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Edmonton) är April den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Edmonton - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Edmonton) är April den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Edmonton

Om du letar efter en hyrbil i Kanada, men i en annan stad än Edmonton, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Kanada-sidan, där du kan välja i vilken stad i Kanada du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Edmonton

EasyTerra Biluthyrning Edmonton jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

10016 106 St NW

Platsinformation för Edmonton

Inledning

Edmonton är huvudort i den kanadensiska provinsen Alberta. Staden är utgångspunkt för resor runt om i North Saskatchewan River Valley, med över 10 mil natursköna vägar. Om man inte är en utomhussportsfanatiker har Edmonton också Nordamerikas största köpcentrum; det finns många teatrar och staden organiserar varje år ett stort antal evenemang och festivaler. 

Befolkning

Staden har över 1,1 miljoner invånare vilket gör den till den nordligaste staden med över en miljon invånare i Nordamerika. 

Geografiskt läge

Edmonton ligger i sydvästra Kanada på en höjd av 668 meter, utmed floden North Saskatchewans båda stränder. Edmontons omgivningar är bergiga med djupa raviner. De kanadensiska Klippiga bergen ligger 22 mil sydväst om staden.

Ekonomi

Edmonton är provinsen Albertas ekonomiska centrum, med tonvikt på olje- och gasindustri samt (finansiella) tjänster. Edmonton hyser dock också IT-företag och andra högteknologiska företag (huvudsakligen bioteknik). Turismen spelar också en viktig roll: besökare lockas av den vackra River Valley och de många kulturevenemangen. 

Flygplatser

Edmonton internationella flygplats ligger 3 mil söder om stadens centrum i Leduc County. Flygplatsen är lätt att nå med hyrbil. Från Edmontons centrum tar man Gateway Blvd och därefter motorvägen Queen Elizabeth II Highway.

Kollektivtrafik

Edmonton har ett utmärkt allmänt bussnät. Det finns också en lättbanelinje från Clareview Station i nordöstra delen av staden till Century Park Station, via University of Albertas universitetsområde.

Trafik och parkering

De flesta gatorna i Edmonton följer ett tydligt mönster: avenyerna löper från öst till väst; gatorna från norr till söder. Det finns några undantag, men för det mesta har man inga problem med att hitta i staden. Det är inte heller svårt att hitta parkeringsplats för ens hyrbil: man kan parkera på gatan eller i ett av parkeringshusen som är väl skyltade. 

Hotell

Staden har ett bra urval av boenden. Mellanklasshotell ligger huvudsakligen i centrum medan man hittar lågprisalternativ i stadens södra delar och öster om centrum. Lyxboenden hittar man på de finaste lägena, runt om i staden. 

Externa källor

För mer information om Edmonton rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  50 - 100 km/h
 • Språk
  English, French
 • Populär bilkategori
  Mellanklass

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Avis
 • Alamo
 • Budget
 • Hertz
 • Thrifty
 • Discount
 • Europcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Kanada
 3. Biluthyrning Edmonton