• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Montreal

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Montreal på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Global rea!
Nyttja rabatter på upp till 15% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 31 juli 2024
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Montreal

EasyTerra Biluthyrning Montreal är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Montreal

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Montreal.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Montreal

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Montreal med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.7 (9024)
  Från SEK 499 / dag
 • Avis

  8.5 (6208)
  Från SEK 422 / dag
 • National Car Rental

  8.2 (414)
  Från SEK 513 / dag
 • Discount

  7.9 (29)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (4529)
  Från SEK 328 / dag
 • Thrifty

  7.6 (5700)
  Från SEK 329 / dag
 • Budget

  7.4 (9925)
  Från SEK 412 / dag
 • Hertz

  7.2 (7122)
  Från SEK 336 / dag
 • Europcar

  6.9 (8437)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  8.3 (2036)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  5.3 (16)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Economy Rent a Car

  Inga omdömen
  Från SEK 351 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 451 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Montreal?

Biluthyrningsföretag i och omkring Montreal

Om du letar efter en hyrbil i Kanada, men i en annan stad än Montreal, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Kanada-sidan, där du kan välja i vilken stad i Kanada du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Montreal

EasyTerra Biluthyrning Montreal jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

1073 Drummond Street
10830 Boulevard La Jeunesse
1206 Rue Stanley
1225 Metcalfe Street
159 Rue Saint antoine Ouest
6220 Boulevard Decarie
895 De La Gauchetiere Ouest

Platsinformation för Montreal

Inledning

Montreal är Kanadas andra största stad och den största staden i det franskspråkiga Quebec. Dess många skyskrapor leder tanken till New York, men Montreal är mycket mindre hektisk än den amerikanska storstaden. Den gamla delen av staden och det gamla hamnområdet (Vieux-Montréal och Vieux-Port) består av pittoreska gator och hus. Vad som är speciellt med Montreal är den underjordiska delen av staden: en enorm underjordisk anläggning med affärer, kontor, kaféer, restauranger, biografer, tunnelbanestationer och även ett konferenscentrum (Palais des Congrès). Många av Montreals invånare kommer dit för att  slippa undan trafiken, de svåra väderförhållandena på vintrarna eller de varma somrarna.

Befolkning

Själva staden har över en och en halv miljon invånare, men med förorterna är befolkningen 3,5 miljoner. Ungefär två tredjedelar talar franska och omkring 20% talar engelska. Dessutom finns det en ganska stor grupp med invandrare som varken har franska eller engelska som modersmål. 

Geografiskt läge

Montreal ligger i den sydvästra delen av provinsen  Quebec, ungefär 72 mil sydväst om Quebec City och 190 kilometer öster om Kanadas huvudstad Ottawa. New York är beläget över 600 kilometer söderut. Staden är uppbyggd på en ö (Île de Montreal) där floderna Saint Lawrence och Ottawa möts. Saint Lawrencefloden förbinder de Stora sjöarna i väster med Atlanten i öster. I norr gränsar Montreal till Rivière des Prairies.

Ekonomi

De ekonomiska kriserna på 70- och 80-talen drabbade staden hårt. Det var inte förrän under mitten av 90-talet som staden lyckades komma på  fötter igen, tack vare att nya industrier i form av telekommunikationer, softwareutveckling, flygindustri och utveckling och tillverkning av mediciner installerade sig i staden. Hamnen har blivit mindre viktig, även om den fortfarande har betydelse för transporten av last mellan Nordamerika och Europa. 
Här har också Internationella Organisationen för Civilflyg (ICAO) och den Internationella Flygtransport Föreningen (IATA) sina huvudkontor. Filmindustrin bidrar också i stadens ekonomi. Många filmer spelas in i Montreal och staden anordnar viktiga filmfestivaler.

Flygplatser

Det finns två internationella flygplatser nära Montreal, en för passagerarflyg och en för fraktgods.  Mirabels Flygplats - nordväst om staden - byggdes för att bli Montreals viktigaste flygplats. Nu används den bara till att transportera fraktgods.  
Passagerarflyg avgår från Montréal-Pierre Elliott Trudeaus internationella flygplats. Montreals invånare kallar den fortfarande för Dorvals flygplats, vilket är dess gamla namn. Flygplatsen ligger väster om Montreal och den kan nås på en halvtimme via Highway 20. Det finns många internationella förbindelser till platser som t.ex. Amsterdam, London, Paris och Frankfurt
Det finns en pendelbuss (Aérobus) till stadens centrum och en stadsbuss till tågstationen Gare Dorval.

Kollektivtrafik

Société de Transport de Montréal (STM) sköter stadens bussar och tunnelbana. Det finns en särskild turistbiljett som gäller i tre dagar, och som kan användas till alla kollektiva transportmedel. På somrarna kan dessa biljetter köpas på alla tunnelbanestationer. På vintern kan de bara köpas på de större stationerna Berri-UQAM, Peel och Bonaventure.
Den sista av dessa stationer ligger nära Montreals centralstation (Gare Central). Det finns reguljära tågförbindelser till Ottawa (2 timmar) Toronto (4,5 timmar) och Quebec City. En gång om dagen finns en  Amtrak -förbindelse till New York (10 timmar).

Trafik och parkering

Liksom många andra större städer har Montreal trafikproblem. Detta beror delvis på att staden är byggd på en ö: det är dyrt att bygga broar och tunnlar till andra sidan av den breda Saint Lawrencefloden. För bilar finns det bara fyra broar och en tunnel. Rivière des Prairies, längre norrut, är mycket smalare och har åtta broar.

Anvisningarna 'norr, söder. öster och väster" på trafikskyltar stämmer inte helt överens med väderstrecken på kompassen. Gator som går från Rivière des Prairies till Saint Lawrence floden anges som om de sträcker sig från norr till söder, när de egentligen går från nordväst till sydost. 
Saint Laurent Boulevard är huvudgatan, den anges också som 'The Main'. Till tvärgatornas namn lägger man till 'öst' (Est) eller 'väst' (Ouest). I Montreals förorter får du lov att svänga till höger vid rött trafikljus, men inte i stadens centrum. Bötern om man bryter mot denna regel är hög. 

Att hitta en parkeringsplats på gatorna i stadens centrum är inte lätt. Det är bättre att använda kollektivtrafik där. Parkera aldrig nära en parkeringsplats med rött märke. De är reserverade uteslutande för de av stadens invånare som har parkeringstillstånd. På vintern måste du se upp för snöplogar. När de plogar gatorna måste alla bilar flyttas.

Hotell

De mysigaste hotellen och bed & breakfast ställena är belägna i gamla Montreal (Vieux-Montréal) och nära den gamla hamnen (Vieux-Port). Även om priserna naturligtvis varierar så är de inte särskilt höga med internationella mått mätt. I stadens city finns alla internationella hotellkedjor representerade. Vi rekommenderar dig att boka ditt hotellrum i förväg.

Externa källor

För mer information om Montreal rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  50 - 100 km/h
 • Språk
  English, French
 • Populär bilkategori
  Mellanklass

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Avis
 • National Car Rental
 • Discount
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Budget
 • Hertz
 • Europcar
 • Enterprise
 • ACE Rent A Car
 • Economy Rent a Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Kanada
 3. Biluthyrning Montreal