• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Montreal Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Montreal Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Montreal Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Montreal Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Montreal Airport.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
SUV

Hyrbilsalternativ i Montreal Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Montreal Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • National Car Rental

  8.6 (384)
  Från SEK 766 / dag
 • Alamo

  8.1 (7906)
  Från SEK 756 / dag
 • Hertz

  8 (6161)
  Från SEK 389 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4885)
  Från SEK 582 / dag
 • Avis

  7.6 (5348)
  Från SEK 468 / dag
 • Budget

  7.6 (8999)
  Från SEK 566 / dag
 • Discount

  7.4 (29)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.2 (3851)
  Från SEK 589 / dag
 • Europcar

  7 (7319)
  Från SEK 1 056 / dag
 • Enterprise

  8.8 (1707)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Economy Rent a Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Montreal Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Montreal Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Montreal Airport), är Juli den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Montreal Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Montreal Airport) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Oktober är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Montreal Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Montreal Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Montreal Airport) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Montreal Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Montreal Airport), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Montreal Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Montreal Airport), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Montreal Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Montreal Airport) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Montreal Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Montreal Airport) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Montreal Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Montreal Airport) är Mars den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Montreal Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Montreal Airport) är Mars den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Montreal Airport

Platsinformation för Montreal Airport

Montréal-Trudeaus flygplats i ett nötskal

Flygplatsens fullständiga namn är Montréal-Pierre Elliott Trudeaus internationella flygplats, efter en före detta kanadensisk premiärminister. Flygplatsen tar emot 11 miljoner resande varje år. För att kunna hantera det växande antalet passagerare så är stora byggnadsjobb på gång. Då den är klar kommer flygplatsen att ha en årlig kapacitet på 20 miljoner passagerare.

Om byggnadsarbetet går enligt planerna så kommer flygplatsen att ha en snabbtågsförbindelse till Montreals centrum 2008. Fram tills dess är det lätt att nå stadens centrum med bil eller buss.  

Även om det inte finns några hotell på flygplatsen så finns det flera i dess omgivning. Det finns många ställen där man kan ta något att äta och dricka på flygplatsen och det finns även gott om affärer. Totalt finns det 33 affärer i terminalerna. Flygplatsen har inte så många bekvämligheter för affärsresande än, men det kommer att förbättras när den nya Marriott blir klar 2008. Annan service som är tillgänglig på flygplatsen är: banker, växelkontor, bankomater, vilorum och en hjälpstation. Flygplatsen är mycket handikappvänlig.

Inom flygindustrin anges Montréal-Trudeaus Flygplats med förkortningarna YUL (IATA flygplatskod) och CYUL (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Montréal-Trudeau

Praktisk information

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  50 - 100 km/h
 • Språk
  English, French
 • Populär bilkategori
  Mellanklass

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Hertz
 • Thrifty
 • Avis
 • Budget
 • Discount
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Enterprise
 • ACE Rent A Car
 • Economy Rent a Car