Up to 30% off On bookings placed from 24 nov until 1 dec

Biluthyrning Philadelphia

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Philadelphia på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Philadelphia

 1. Startsida
 2. Biluthyrning USA
 3. Biluthyrning Philadelphia
EasyTerra Biluthyrning Philadelphia är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Philadelphia

Inledning

Den nordamerikanska staden Philadelphia var en gång den andra största staden i det brittiska imperiet (efter London) och centrum för de ursprungliga tretton amerikanska kolonierna. Staden spelade en stor roll i kampen för självständighet i Nordamerika. Det gamla centrum med Independence Hall är fortfarande ett bevis för detta. Philadelphia hyser också den största konstsamlingen med verk av Rodin utanför Frankrike, på Rodin Museum.

Befolkning

Själva staden har mer än en och en halv miljon invånare, men nästan sex miljoner personer bor i Philadelphias storstadsområde. 

Geografiskt läge

Philadelphia är beläget i nordöstra USA vid Delawarefloden och över sju mil sydväst om New York. Staden ligger längs Piedmontplatåns fallinje och det lägre kustområdet. Detta kan man se på höjdskillnaderna i staden: den högsta punkten är 145 meter medan den lägsta ligger längs havsytan. 

Ekonomi

Philadelphia har ett varierat näringsliv. Flera olika stora bolag har sina huvudkontor i staden, till exempel internetföretaget Comcast, stora försäkringsbolag, elbolag samt kemi- och läkemedelskoncerner. Turismen spelar en ansenlig roll i den lokala ekonomin.

Flygplatser

Philadelphias flygplats ligger precis söder om staden, precis längs Delawarefloden. Philadelphia internationella flygplats är lätt att nå med hyrbil. Från Philadelphias centrum följer man Delaware Expressway (I-95) som går direkt till flygplatsen. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Philadelphia har ett bra allmänt bussystem, även om det inte är det snabbaste sättet att ta sig runt i staden. Utöver de 'normala' busslinjerna finns det åtta trådbusslinjer. Dessutom finns det tre tunnelbanelinjer (två under jorden och en över jorden). Under sommarmånaderna (maj-oktober) går det en trådbuss för turisterna till de flesta sevärdheterna, från Museum of Art i den västra delen av staden till Penn's landing i öster.

Trafik och parkering

Philadelphia är en stor och livligt trafikerad stad och det kan därför vara svårt att hitta vägen. Att hitta en parkeringsplats i stadens centrum är inte heller alltid så lätt och det är också ganska dyrt. Det finns två sätt att betala för att parkera på gatan: via parkeringsmätare (endast mynt) eller genom att köpa ett parkeringskvitto i en kiosk. I och runt om stadens centrum finns det flera parkeringshus där man kan parkera sin hyrbil, men dessa är också ganska dyra. 

Hotell

Philadelphia har ett stort logiutbud, även om tillgången på budgetboende är begränsat jämfört med i andra nordamerikanska städer. Många konferenser anordnas i staden och det är också ett populärt turistmål. Det är därför att rekommendera att man bokar hotellrum i Philadelphia i god tid i förväg. 

Externa källor

För mer information om Philadelphia rekommenderar vi Google och följande tjänster:

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Hertz
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biluthyrningsplatser i Philadelphia

EasyTerra Biluthyrning Philadelphia jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Om du letar efter en hyrbil i USA, men i en annan stad än Philadelphia, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning USA-sidan, där du kan välja i vilken stad i USA du vill hyra en bil.