• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Kraków

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Kraków på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Kraków

EasyTerra Biluthyrning Kraków är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Kraków

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Kraków

Biluthyrningserbjudanden i Kraków

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Kraków.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Kraków

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Kraków med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Avis

  8.6 (5291)
  Från SEK 303 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.5 (41)
  Från SEK 146 / dag
 • Alamo

  8.3 (7822)
  Från SEK 214 / dag
 • Carwiz rent a car

  8.2 (396)
  Från SEK 96 / dag
 • MM Cars Group

  8.1 (54)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8 (6092)
  Från SEK 309 / dag
 • Europcar

  8 (7227)
  Från SEK 285 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.9 (2872)
  Från SEK 229 / dag
 • Rent a star

  7.9 (760)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Från SEK 155 / dag
 • Budget

  7.8 (8915)
  Från SEK 240 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2948)
  Från SEK 239 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3785)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Flexicar

  7.7 (25)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.5 (1693)
  Från SEK 252 / dag
 • Global Rent a Car

  7.5 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.3 (4780)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  7.2 (92)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Från SEK 200 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.1 (447)
  Från SEK 149 / dag
 • Kaizen Rent

  7 (2)
  Från SEK 96 / dag
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Express Impress

  5.6 (1)
  Från SEK 205 / dag
 • Panek

  Inga omdömen
  Från SEK 203 / dag
 • WHEEGO

  Inga omdömen
  Från SEK 92 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Kraków?

Kraków – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Kraków), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kraków – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Kraków) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Kraków). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kraków – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Kraków) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kraków – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Kraków), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kraków - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Kraków), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kraków - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Kraków) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kraków – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Kraków) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kraków – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Kraków) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kraków – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Kraków) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kraków - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Kraków) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kraków – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Kraków) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kraków - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Kraków) är Augusti den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Kraków

Om du letar efter en hyrbil i Polen, men i en annan stad än Kraków, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Polen-sidan, där du kan välja i vilken stad i Polen du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Kraków

EasyTerra Biluthyrning Kraków jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Półłanki 18
Ul. Lubicz 23

Platsinformation för Kraków

Inledning

Kraków är den enda större polska staden som inte bombades under andra världskriget. Den vackra historiska stadskärnan - med sitt inre centrum Rynek Glowny - är värd ett besök. Bara den medeltida staden har så gott som försvunnit efter att det mesta revs ner under tidigt 1800-tal. Fram till slutet av 1500-talet var Kraków Polens huvudstad och ett viktigt kunskapscentrum (stadens universitet var världskänt).
I närheten av Kraków ligger det forna nazistiska koncentrationslägret Auschwitz, som numera är ett museum för att bevara minnet av de offer som omkom i gaskamrarna där.

Befolkning

Staden har 800 000 invånare och är den tredje största staden i Polen. Om man räknar med förorterna är befolkningen 1,5 miljon.

Geografiskt läge

Kraków ligger i södra Polen vid foten av Karpaterna som utgör gränsen till Slovakien. Staden är belägen vid Wisla, Polens viktigaste flod, som flyter genom landet innan den mynnar ut i havet i närheten av Gdansk. På kullen Wawel i närheten av staden ligger Krakóws citadell.

Ekonomi

Staden är ett av landets viktigaste ekonomiska centrum. Det finns en utvecklad industri med järn- och stålproduktion, aluminiumtillverkning, kemiska produkter, maskiner och livsmedelsprodukter.
Dessutom spelar turism en viktig roll. Kraków tar årligen emot över 7 miljoner inhemska och utländska besökare och det antalet växer ännu. Av tradition är staden också ett viktigt utbildningscentrum.

Flygplatser

Stadens internationella flygplats - Balice flygplats - är belägen 1,2 mil väster om staden. Det finns många anslutningar till europeiska huvudstäder inklusive Amsterdam, och även till Chicago och New York. Under sommaren går det många chartrade flyg till olika platser i Nordafrika.
Från flygplatsen kan Kraków nås på 20 minuter. Vidare finns det två busslinjer som går till stadens centrum (192 och 208).

Kollektivtrafik

Stadens centralstation - Dworzec Glowny - är belägen precis utanför den gamla stadskärnan. Det finns ett reguljärt höghastighetståg till Warszawa (2 timmar och 45 minuter) och det finns många internationella förbindelser till exempelvis Berlin, Frankfurt, Wien och Prag. I själva staden finns det spårvagnar och bussar. Man kan köpa en dagsbiljett i ett tidningsstånd. Kom ihåg att stämpla kortet direkt vid påstigningen. Biljetten gäller i en timme efter det att den stämplats. Vecko- eller månadskort behöver inte stämplas.

Trafik och parkering

Kraków är lätt att nå: västerifrån (Wroclaw) via A4 och norrifrån (Warszawa) via A1.
Den gamla stadskärnan är i stort sett bilfri. Man kan parkera bilen på en av de övervakade parkeringsplatserna. I närheten av centrum finns två av dessa parkeringsplatser: vid plac Szczepanski och vid plac swietego Ducha.
Vägbygge och vägunderhåll i Polen har inte motsvarat den enorma ökningen av antalet bilar. Även om väldiga satsningar görs för att förbättra landets vägsystem, kommer det förmodligen att dröja flera år innan man uppnår den nivån man är van vid i västvärlden.

Hotell

Liksom antalet bilar har antalet turister också växt drastiskt. Det finns ett godtagbart utbud vad gäller medelklassiga hotell, men det är föga troligt att man hittar lyxiga hotell i närheten av den gamla staden. Det finns många billiga alternativ, men undvik hotellen i området Nowa Huta, vilka tidigare användes som logi för temporära industriarbetare. Däremot finns det många bed & breakfast och lägenheter tillgängliga. Hyr endast dessa genom officiella ombud!

Externa källor

För mer information om Kraków rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Polish złoty
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Polish
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Autounion Car Rental
 • Alamo
 • Carwiz rent a car
 • MM Cars Group
 • Hertz
 • Europcar
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Rent a star
 • ACE Rent A Car
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Flexicar
 • Your Rent
 • Enterprise
 • Global Rent a Car
 • Thrifty
 • addCarRental
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • Kaizen Rent
 • InterRent
 • Express Impress
 • Panek
 • WHEEGO
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Polen
 3. Biluthyrning Kraków