• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Warszawa

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Warszawa på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Warszawa

EasyTerra Biluthyrning Warszawa är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Warszawa

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Warszawa

Biluthyrningserbjudanden i Warszawa

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Warszawa.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Warszawa

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Warszawa med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Avis

  8.9 (5258)
  Från SEK 274 / dag
 • Alamo

  8.5 (7778)
  Från SEK 245 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.4 (41)
  Från SEK 121 / dag
 • Carwiz rent a car

  8.3 (390)
  Från SEK 87 / dag
 • National Car Rental

  8.2 (378)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • MM Cars Group

  8.1 (54)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8 (7171)
  Från SEK 293 / dag
 • Hertz

  8 (6042)
  Från SEK 283 / dag
 • Sixt

  7.9 (2824)
  Från SEK 230 / dag
 • Rent a star

  7.9 (755)
  Från SEK 177 / dag
 • Budget

  7.9 (8849)
  Från SEK 277 / dag
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Från SEK 126 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3760)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2916)
  Från SEK 244 / dag
 • Flexicar

  7.7 (25)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  7.5 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.5 (1687)
  Från SEK 288 / dag
 • Fleet Rent a car

  7.5 (246)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  7.3 (92)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.2 (4742)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1692)
  Från SEK 152 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (445)
  Från SEK 106 / dag
 • Kaizen Rent

  6.8 (2)
  Från SEK 146 / dag
 • InterRent

  6.5 (5930)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.5 (4998)
  Från SEK 104 / dag
 • Express Impress

  5.6 (1)
  Från SEK 174 / dag
 • Mex Rent a Car

  5.2 (42)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Panek

  Inga omdömen
  Från SEK 225 / dag
 • WHEEGO

  Inga omdömen
  Från SEK 77 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Warszawa?

Warszawa – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Warszawa), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Warszawa – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Warszawa) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Warszawa). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Warszawa – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Warszawa) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Warszawa – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Warszawa), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Warszawa - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Warszawa), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Warszawa - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Warszawa) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Warszawa – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Warszawa) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Warszawa – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Warszawa) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Warszawa – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Warszawa) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Warszawa - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Warszawa) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Warszawa – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Warszawa) är December den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Warszawa - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Warszawa) är Augusti den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Warszawa

Om du letar efter en hyrbil i Polen, men i en annan stad än Warszawa, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Polen-sidan, där du kan välja i vilken stad i Polen du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Warszawa

EasyTerra Biluthyrning Warszawa jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

65 79 Al Jerozolimskie
Warszawska 94

Platsinformation för Warszawa

Inledning

Efter ödeläggelsen som orsakades av Andra Världskriget, reste sig Warszawa ur askan. Stadens centrum ser ut att vara historiskt, men egentligen är det inte det. Efter kriget återuppbyggdes centrat i sin helhet. Senare blev staden präglad av den kommunistiska arkitekturen. Kultur- och vetenskapspalatset, som var en ‘gåva’ från Joseph Stalin, är ett av de mest framstående exemplen. Efter kommunistregimens fall ökade byggnadsaktiviteterna igen. Staden Warzsawas namn härstammar från en legend. För länge sedan såg två barn, Wars och Sawa, en sjöjungfru i floden Vistula (Wisla), som förutspådde att en stor stad skulle växa upp på just den platsen. 

Befolkning

Staden har nästan 2 miljoner invånare. Om man räknar med förorterna bor över 3,5 miljoner människor i och runtomkring Warszawa.

Geografiskt läge

Warszawa ligger i östra Polen, på floden Vistulas båda stränder. Denna flod mynnar ut i bukten Gdańks vid landets norra kust.

Ekonomi

Den polska huvudstaden har genomgått ett ekonomiskt uppsving efter kommunistregimens fall. Många utländska företag såg affärsmöjligheter i Warszawa och etablerade sig i staden, bland annat Coca-Cola, General Motors, Nestlé och Procter and Gamble. Den största delen av den arbetsföra befolkningen arbetar inom servicesektorn. Särskilt finansindustrin har växt kraftigt. Utländska banker har etablerat sig i Warszawa och börsmarknaden öppnades igen efter 50 år.

Under kommunismens era lades större vikt vid tung industri. Det finns fortfarande en del kvar. Hur som helst är Warszawa mer och mer på väg att bli centrum för högteknologiska företag, inklusive ICT verksamhet.

Flygplatser

Den internationella Warszawa Frederic Chopin flygplats är belägen ungefär 1 mil söder om Warszawa.

Kollektivtrafik

Warszawa har ett väl utvecklat transportnätverk som består av 200 busslinjer och 30 spårvagnslinjer. Spårvagnshållplatserna anges tydligt med skyltar. Busshållplatserna är det vanligtvis svårare att hitta. Det finns bussförbindelser på natten. Bussar avgår en gång i halvtimmen från centralstationen.

Det finns även en tunnelbanelinje som anlades huvudsakligen för att användas av pendlare som bor i förorterna och arbetar i stadens centrum. Därför är denna linje av mindre betydelse för turister. Emellertid kommer en andra linje att byggas under kommande år.

Trafik och parkering

Trafiken i stadens centrum är mycket livlig. Dessutom är en del av stadens centrum endast tillgängligt för fotgängare (Ulica Chmielna och under helger på sommaren Ulica Nowy Świat). Därför är det bättre att parkera bilen och utforska staden till fots.

I stadens centrum betalar man överallt för att parkera. Ett utmärkt alternativ är att lämna bilen på den övervakade parkeringsplatsen vid Ulica Parkingowa eller i något av de underjordiska parkeringshusen, som till exempel Ulica Jasna.

Hotell

Under de senaste åren har man gjort många investeringar för att förbättra de hotell som finns i den polska huvudstaden. Idag har Warszawa ett stort utbud av hotell och annan logi, i alla prisklasser. De flesta av hotellen ligger i distrikten Śródmieście, Wola och Mokotów.

Externa källor

För mer information om Warszawa rekommenderar vi Google och följande källor:

 

Praktisk information

 • Valuta
  Polish złoty
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Polish
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Alamo
 • Autounion Car Rental
 • Carwiz rent a car
 • National Car Rental
 • MM Cars Group
 • Europcar
 • Hertz
 • Sixt
 • Rent a star
 • Budget
 • ACE Rent A Car
 • Dollar Rent a Car
 • Your Rent
 • Keddy By Europcar
 • Flexicar
 • Global Rent a Car
 • Enterprise
 • Fleet Rent a car
 • addCarRental
 • Thrifty
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • Kaizen Rent
 • InterRent
 • Goldcar
 • Express Impress
 • Mex Rent a Car
 • Panek
 • WHEEGO
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Polen
 3. Biluthyrning Warszawa