• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Kraków Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Kraków Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Kraków Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Kraków Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Kraków Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Hyrbilsalternativ i Kraków Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Kraków Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Avis

  8.4 (5354)
  Från SEK 264 / dag
 • Carwiz rent a car

  8.4 (407)
  Från SEK 191 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.5 (53)
  Från SEK 240 / dag
 • MM Cars Group

  8 (54)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.1 (6171)
  Från SEK 243 / dag
 • Europcar

  8 (7334)
  Från SEK 248 / dag
 • Alamo

  7.3 (7915)
  Från SEK 270 / dag
 • Flexicar

  7.9 (26)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.7 (9008)
  Från SEK 214 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2995)
  Från SEK 213 / dag
 • Your Rent

  7.6 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  7.5 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.4 (1709)
  Från SEK 298 / dag
 • Thrifty

  7.1 (4896)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Från SEK 185 / dag
 • United rent a car

  6.9 (14)
  Från SEK 161 / dag
 • Goldcar

  6.6 (5111)
  Från SEK 139 / dag
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Från SEK 212 / dag
 • Kaizen Rent

  Inga omdömen
  Från SEK 141 / dag
 • Express Impress

  Inga omdömen
  Från SEK 225 / dag
 • Panek

  Inga omdömen
  Från SEK 215 / dag
 • WHEEGO

  Inga omdömen
  Från SEK 130 / dag
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3862)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7 (1711)
  Från SEK 210 / dag
 • Sixt

  7.8 (2937)
  Från SEK 257 / dag
 • addCarRental

  6.3 (95)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Kraków Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Kraków Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Kraków Airport), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kraków Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Kraków Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Kraków Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kraków Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Kraków Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kraków Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Kraków Airport), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kraków Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Kraków Airport), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kraków Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Kraków Airport) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kraków Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Kraków Airport) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kraków Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Kraków Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kraków Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Kraków Airport) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kraków Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Kraków Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kraków Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Kraków Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kraków Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Kraków Airport) är Augusti den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Kraków Airport

Andra uthyrningsställen i Kraków

Utöver Kraków Airport i Kraków jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Kraków:

Platsinformation för Kraków Airport

Kraków Balice flygplats i ett nötskal

Kraków Balice flygplats är belägen en mil från Kraków i södra Polen. Det är den näst mest trafikerade flygplatsen i Polen, endast Warszawa är mer trafikerad. Kraków tar årligen emot tre miljoner passagerare. Flygplatsen är uppkallad efter den polska påven och Krakóws före detta ärkebiskop: Johannes Paulus II. De två terminalerna i Kraków Balice flygplats är anslutna till varandra genom en gratis buss.

Flygplatsen har en bra järnvägsförbindelse till Kraków. Tågen avgår en gång i halvtimmen. Dessutom är flygplatsen enkel att nå med bil och buss. Det finns inget hotell på Kraków Balice flygplats, men det finns några hotell i närheten.

Det finns butiker, restauranger och (snack) barer i båda terminalerna. I VIP-rummen finns det mötessalar och ett flertal businessfaciliteter. Det finns businesslounger som är utrustade med alla moderna bekvämligheter. Det finns trådlöst internet. Andra faciliteter är: bankomater, växelkontor, postkontor och bönerum.

Inom flygindustrin anges Kraków Balice flygplats med förkortningarna KRK (IATA flygplatskod) och EPKK (ICAO flygplatskod).

Länk till Kraków Balice flygplats officiella webbsida.

Praktisk information

 • Valuta
  Polish złoty
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Polish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Carwiz rent a car
 • Autounion Car Rental
 • MM Cars Group
 • Hertz
 • Europcar
 • Alamo
 • Flexicar
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Your Rent
 • Global Rent a Car
 • Enterprise
 • Thrifty
 • SurPrice car rentals
 • United rent a car
 • Goldcar
 • ACE Rent A Car
 • Kaizen Rent
 • Express Impress
 • Panek
 • WHEEGO
 • National Car Rental
 • Dollar Rent a Car
 • Green Motion
 • Sixt
 • addCarRental
 • InterRent