• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Wroclaw

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Wroclaw på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Wroclaw

EasyTerra Biluthyrning Wroclaw är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Wroclaw

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Wroclaw

Biluthyrningserbjudanden i Wroclaw

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Wroclaw.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Wroclaw

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Wroclaw med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Avis

  8.7 (5348)
  Från SEK 298 / dag
 • Carwiz rent a car

  8.4 (404)
  Från SEK 145 / dag
 • Alamo

  8.2 (7906)
  Från SEK 232 / dag
 • MM Cars Group

  8.1 (54)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8 (7319)
  Från SEK 243 / dag
 • Flexicar

  7.8 (26)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.8 (1707)
  Från SEK 289 / dag
 • Budget

  7.7 (8999)
  Från SEK 241 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2991)
  Från SEK 221 / dag
 • Your Rent

  7.6 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  7.3 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7.2 (448)
  Från SEK 216 / dag
 • Thrifty

  7.1 (4885)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Från SEK 206 / dag
 • Kaizen Rent

  Inga omdömen
  Från SEK 174 / dag
 • Panek

  Inga omdömen
  Från SEK 223 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Autounion Car Rental

  8.4 (50)
  Från SEK 216 / dag
 • Express Impress

  Inga omdömen
  Från SEK 288 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3851)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rent a star

  7.8 (761)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  6.9 (1708)
  Från SEK 353 / dag
 • Hertz

  7.9 (6161)
  Från SEK 282 / dag
 • addCarRental

  7.1 (94)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.8 (2928)
  Från SEK 243 / dag
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Wroclaw?

Wroclaw – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Wroclaw), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Wroclaw – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Wroclaw) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Wroclaw). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Wroclaw – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Wroclaw) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Wroclaw – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Wroclaw), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Wroclaw - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Wroclaw), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Wroclaw - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Wroclaw) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Wroclaw – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Wroclaw) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Wroclaw – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Wroclaw) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Wroclaw – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Wroclaw) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Wroclaw - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Wroclaw) är Juli den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Wroclaw – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Wroclaw) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Wroclaw - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Wroclaw) är Juli den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Wroclaw

Om du letar efter en hyrbil i Polen, men i en annan stad än Wroclaw, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Polen-sidan, där du kan välja i vilken stad i Polen du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Wroclaw

EasyTerra Biluthyrning Wroclaw jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

aleja Aleksandra Brücknera 55
Ul. Pilsudskiego 49 57

Platsinformation för Wroclaw

Inledning

Wrocław har - faktiskt precis som resten av Polen – varit en stad som andra länder har använt som lekboll vid många tillfällen. Staden har varit under polskt, böhmiskt, österrikiskt, preussiskt och tyskt styre, innan den blev polsk igen efter Andra världskriget. Under detta krig förstördes en stor del av staden, men invånarna återuppbyggde snabbt stadskärnan. Wrocław jämförs ofta med den tjeckiska huvudstaden Prag, men den är mindre och betydligt mindre turistisk.

Befolkning

Staden har en befolkning på 650 000, vilket gör den till Polens fjärde största stad.

Geografiskt läge

Wrocław är belägen i den historiska regionen Silesien i sydvästra Polen, vid floden Oder.

Ekonomi

Förr i tiden bestod industrin i Wrocław huvudsakligen av tillverkning av järnvägsvagnar och elektronik. Efter kommunismens fall har staden försökt locka utländska investerare. Detta har resulterat av att ett flertal högteknologiska företag har etablerat sig här, som till exempel en stor fabrik som tillhör elektronikgiganten LG. Vidare är staden ett viktigt finanscentrum där flera stora polska banker har sina huvudkontor.

Flygplatser

Wrocławs flygplats är belägen en mil sydväst om staden. Copernicus flygplats Wrocław är enkel att nå med hyrbil: flygplatsen ligger på ul. Graniczka, och kan nås via den inre ringvägen runt Wrocław (E261) eller motorväg A8, som går väster om staden.

Kollektivtrafik

Staden har utmärkt kollektivtrafik, som består av bussar och spårvagnar. Det finns 60 busslinjer och 25 spårvägslinjer. På grund av vägarbeten (se Trafik och parkering) kan linjerna tillfälligt ändra sina rutter.

Trafik och parkering

Under kommunismen underhölls många vägar i Polen knappast eller inte alls. Även om Wrocław redan har gjort mycket för att förbättra infrastrukturen så finns det fortfarande mycket jobb kvar att göra. Detta betyder att man stöter på många avspärrningar på grund av vägarbete. Vidare så är vägskyltningen inte särskilt tydlig och biltrafik är förbjuden eller begränsad i delar av gamla stan. I centrum måste man betala om man vill parkera på gatan: man kan köpa biljett i en parkeringsautomat eller i en kiosk.

Hotell

Allt fler människor upptäcker charmen med Wrocław och därför har logiutbudet ökat avsevärt under de senaste åren. Staden har många enkla, men bra och billiga pensionat, men även logi i medelklass och lyxhotell. Det är i allmänhet inte svårt att hitta ett passande rum. Emellertid rekommenderar vi att man bokar rum i förväg om man besöker Wrocław under sommaren. De populäraste hotellen är belägna i det historiska marknadstorget Ryneks omedelbara närhet. 

Externa källor

För mer information om Wrocław rekommenderar vi Google och andra källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Polish złoty
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Polish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Carwiz rent a car
 • Alamo
 • MM Cars Group
 • Europcar
 • Flexicar
 • Enterprise
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Your Rent
 • Global Rent a Car
 • SurPrice car rentals
 • Thrifty
 • ACE Rent A Car
 • Kaizen Rent
 • Panek
 • National Car Rental
 • Autounion Car Rental
 • Express Impress
 • Dollar Rent a Car
 • Rent a star
 • Green Motion
 • Hertz
 • addCarRental
 • Sixt
 • InterRent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Polen
 3. Biluthyrning Wroclaw