• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Den Bosch

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Den Bosch på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Den Bosch

EasyTerra Biluthyrning Den Bosch är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Den Bosch

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Den Bosch med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Budget

  9 (9893)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.5 (7085)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.3 (5681)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8.1 (8409)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.2 (6183)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (4516)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Den Bosch

Om du letar efter en hyrbil i Nederländerna, men i en annan stad än Den Bosch, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nederländerna-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nederländerna du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Den Bosch

EasyTerra Biluthyrning Den Bosch jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Daviottenweg 26
Nelson Mandelalaan 30
Rietveldenweg 41e
Siloweg 15
Rietvelderweg 32c

Platsinformation för Den Bosch

Inledning

Den Bosch är huvudstad i provinsen Noord-Brabant i den södra delen av Nederländerna. Staden har ett stort medeltida centrum som omger den gotiska katedralen Sint-Jan. Området har landets längsta ringmur. Stora delar av stadsmurarna har renoverats. Staden har ett unikt system av undervattenskanaler. Det är bifloder till floden Dieze, som övertäcktes på medeltiden. Dessa bifloder som kallas 'Inner Dieze' är en turistattraktion. Stadens officiella namn är 's-Hertogenbosch, men de flesta kallar den kort och gott för Den Bosch.

Befolkning

Staden har 135 000 invånare. Under karnevalen kallas invånarna i Den Bosch för "oeteldonkers". Detta namn kom till i slutet av 1800-talet när man i den ståtliga 's-Hertogenbosch hotade med att förbjuda den barbariska karnevalen.

Geografiskt läge

Den Bosch ligger i södra delen av Nederländerna där floderna Aa och Dommel möts. Staden har idag växt sig så stor att den också gränsar till floden Meuse. Detta betyder att landskapet som omger staden är ett typiskt flodlandskap. Vid Meuse finns stränder som utnyttjas på sommaren. I själva Den Bosch finns fyra sjöar där man kan utöva fritidaktiviteter. Staden ligger 5,5 mil sydöst om Utrecht och 3,5 mil nordväst om Eindhoven.

Ekonomi

Den Bosch hade en gång i tiden en del industrier, men idag är det inte många kvar. Numera är staden framför allt ett finans- och affärscentrum. Den förstklassiga banken Van Lanschot har sina rötter i Den Bosch. Heineken, landets ledande ölbryggeri har ett viktigt avdelningskontor i Den Bosch. Många människor arbetar också med administration inom den offentliga sektorn. Den historiska staden Den Bosch lockar också många människor från andra platser, vilket gynnar till exempel barer och restauranger.

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är Eindhoven Airport (omkring 3,5 mil från staden). Det finns direktförbindelser till några huvudstäder i Europa och semesterorter i Sydeuropa. De flesta av dessa förbindelser sköts av lågprisflygbolag. Nederländernas inrikesflygplats Schiphol flygplats kan nås på en timme via motorvägarna A2 och A9, åtminstone såvida det inte är rusningstrafik.

Kollektivtrafik

Den Bosch har ett utbrett nätverk av stadsbussar. Från den centrala bussterminalen mittemot tågstationen finns det också många regionala bussförbindelser till städer i närheten. Det finns en särskild bussförbindelse till sagoparken Efteling nära Kaatsheuvel.
Staden ligger vid en järnvägsknutpunkt. Det finns utmärkta järnvägsförbindelser norrut (Utrecht, Amsterdam), söderut (Eindhoven, Maastricht), österut (Nijmegen) och västerut (Tilburg, Breda).

Trafik och parkering

Den Bosch ligger vid motorvägarna A2 (Amsterdam-Maastricht) och A59 (Zeeland-Oss). Det två motorvägarna fungerar som en slags ringväg runt staden. Det brukar ofta bli trafikstockningar där. Man håller på att bygga ut vägarna för att de ska få fler filer.

Affärsgatorna i centrum spärras av för biltrafik med flyttbara pyramider mellan klockan 12 och 17 varje dag. Man får bara komma in i området med bil med ett särskilt tillstånd. Det finn sex parkeringshus i centrum. Det finns också några parkeringsplatser i den södra delen av den gamla stadskärnan. Genom ett dynamiskt informationssystem för parkeringsplatser (PRIS) guidas förarna till lediga platser. Precis utanför stadens centrum finns tre infartsparkeringar: Vlijmseweg, De Vliert och Provinciehuis, från vilka det regelbundet går bussar till centrum.

Hotell

Staden har ett måttligt antal hotell. Det finns inga fyrstjärniga hotell i stadens hjärta (Markt). Däremot kan man hitta hotell i denna kategori i närheten av Den Bosch, vilket inkluderar Rosmalen och Zaltbommel. Det finns också bed & breakfast. Även om vissa av dem är mycket små och bara har ett enda dubbelrum så ligger de i vackra gamla hus.

Externa källor

För mer information om Den Bosch rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Dutch
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Budget
 • Hertz
 • Thrifty
 • Europcar
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nederländerna
 3. Biluthyrning Den Bosch