• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Nijmegen

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Nijmegen på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Nijmegen

EasyTerra Biluthyrning Nijmegen är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Nijmegen

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Nijmegen med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.6 (6042)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8.5 (7171)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8.4 (8849)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.1 (4742)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8 (5258)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3760)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Nijmegen

Om du letar efter en hyrbil i Nederländerna, men i en annan stad än Nijmegen, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nederländerna-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nederländerna du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Nijmegen

EasyTerra Biluthyrning Nijmegen jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Energieweg 7a
Graafseweg 250
Prins Hendrikstraat 30
Stieltjesstraat 17

Platsinformation för Nijmegen

Inledning

Nijmegen kallar sig själv för Nederländernas äldsta stad: 2005 firade staden 2000-års jubileum. Under romarrikets tid kallades staden 'Noviomagus', eller den Nya Marknaden. Tyvärr förstördes många gamla byggnader när staden bombades under Andra Världskriget och under återuppbyggandet av staden. Hur som helst har staden fortfarande mycket att erbjuda. Dessutom är Nijmegen en typisk studentstad. Varje år lockar det berömda Nijmeegse Vierdaagse (ett fyra dagar lång vandringslopp) flera hundratusen besökare.

Befolkning

Staden har 160 000 invånare, av vilka 10 000 är studenter.

Geografiskt läge

Nijmegen är beläget i östra delen av Nederländerna, nära den tyska gränsen och omgivet av kullar och skog. Den största delen av staden är byggd på floden Walls vänstra strand, vid foten av en morän som ligger vid sidan om floden. På andra sidan floden reser sig nya förorter.

Ekonomi

Hälsosektorn har stor betydelse i Nijmegen. Sint Radboud sjukhuset har ett utmärkt rykte och staden följer en politisk linje vars mål är att locka fler företag med anknytning till sjukvård till staden. Syftet är att dessa företag ska ha ett nära samarbete med högre utbildningsinstitut i Nijmegen (inklusive universitet) och dela med sig av kunskap och erfarenhet.
Det finns knappast någon industri. Konsekvensen av detta är att arbetslösheten bland de som inte har någon utbildning är hög. Staden hoppas att man delvis kommer att lösa detta problem genom att stödja turismen i regionen.

Flygplatser

Sydost om Nijmegen - i Tyskland - ligger Flygplatsen Weeze, som används av lågprisflygbolaget Ryanair. Flygbolaget använder namnet 'Duesseldof-Weeze' när de pratar om denna flygplats, även om den ligger närmare Nijmegen.

Kollektivtrafik

Nijmegen har ett bra bussnät. Stadsbussarna drivs av Novio, medan ett annat företag - Hermes - sköter busstransporten till andra platser i regionen. Alla bussar avgår från eller stannar vid torget framför tågstationen.

Från tågstationen går det två tåg till Utrecht och Amsterdam, medan ytterligare två tåg går till Roosendaal. Denna stad har förbindelser till Rotterdam och Haag, samt till den belgiska huvudstaden Bryssel.

Trafik och parkering

Att köra i Nijmegen är inte svårt och det är inga problem att hitta: alla infartsvägar leder till den stora cirkulationsplatsen i centrum, Keizer Karelplein. Nära denna plats finns de främsta affärsgatorna, som är bilfria.

Runtomkring stadens centrum finns fyra inomhus- och sju utomhusparkeringar. Den billigaste parkeringen ligger precis på andra sidan om järnvägen. Via en tunnel som går under spåren tar man sig till stadens centrum på några få minuter. Man kan också parkera på gatan, men parkeringsautomaten tar inte emot mynt. På söndagar och mellan klockan 18 och klockan 9 är parkering gratis (förutom de speciella dagar då affärerna har kvällsöppet eller söndagsöppet).

Kommunfullmäktige vill begränsa trafiken i centrum. Man uppmuntrar folk att cykla. Det finns många cykelbanor i Nijmegen. De ligger avskilda från gatorna för att cyklisterna inte ska störas av annan trafik.

Hotell

Nijmegen har ett rimligt antal hotell. Vid större evenemang, som till exempel Vierdaagse, är alla hotell fullbokade. Dessutom kommer fler och fler människor till Nijmegen och dess omgivningar för att stanna i några dagar, så man får boka favorithotellet i förväg.

Externa källor

För mer information om Nijmegen rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Dutch
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Europcar
 • Budget
 • Thrifty
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nederländerna
 3. Biluthyrning Nijmegen