• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Tilburg

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Tilburg på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Tilburg

EasyTerra Biluthyrning Tilburg är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Tilburg

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Tilburg med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.7 (6087)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8.5 (7221)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8.3 (8909)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.1 (4776)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Tilburg

Om du letar efter en hyrbil i Nederländerna, men i en annan stad än Tilburg, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nederländerna-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nederländerna du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Tilburg

EasyTerra Biluthyrning Tilburg jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Ringbaan-Noord 183
Ringbaan-Oost 116

Platsinformation för Tilburg

Inledning

Tilburg ser sig själv som en modern industristad. Stadskärnan är en blandning av gammal och ny arkitektur.

Befolkning

Tilburg har omkring 200 000 invånare, vilket gör staden till den sjätte största i Nederländerna (efter Eindhoven och före Groningen). Under karnevalen sätter staden på sig sin festutstyrsel.

Geografiskt läge

Tilburg är beläget i den södra delen av Nederländerna, i mitten av provinsen Noord-Brabant och inte så långt från den belgiska gränsen. Staden ligger 12 mil från Amsterdam, 8 mil från Rotterdam och 4 mil från Eindhoven.

Ekonomi

Tilburgs välstånd baserar sig på textilindustrin. Då denna industri upphörde fick staden kämpa för att hålla huvudet över vattnet. Idag spelar kemi- och livsmedelsindustrin en viktig roll. Det finns också två transportbolag. Dessutom har staden utvecklat ett utbildningscentrum. 1986 blev den Katolska polytekniska skolan ett universitet. Det finns också flera institutioner för högre utbildning. Den årliga multikulturella Världsfestivalen och den årliga marknaden (den största i sitt slag i Nederländerna) lockar många besökare till staden.

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är Eindhoven flygplats, som hanterar flygningar till europeiska huvudstäder och semesterorter. De flesta flygbolag är lågprisflygbolag. Flygplatsen ligger 2,5 mil öster om staden.

Kollektivtrafik

Tilburg har ett sofistikerat allmänt bussnät. De åtta linjerna som drivs av BBA stannar alla vid stadens centralstation. Bussbolaget har också förbindelser till andra städer i området som till exempel Eindhoven och Breda.

Trafik och parkering

Staden är belägen vid motorvägen A58, Vlissingen-Breda-Eindhoven. Man planerar att förlänga flera olika motorvägar till Tilburg, till exempel A27 från Utrecht. Just nu håller man på att bygga en ringväg, som beräknas vara klar 2010. Den kommer att minska trafiken genom Tilburg. Idag är det ofta mycket trafik i staden.

Tilburg har sex övervakade bilparkeringar. Var de finns anges tydligt med vägskyltar i hela stadens centrum. Skyltarna anger också om det finns lediga platser och i så fall hur många platser som finns lediga. Man kan parkera på gatan, men det är dyrare än att lämna bilen på en parkeringsplats. OBS: Svarta parkeringsautomater får bara användas av ortsborna och deras gäster. Man kan bara betala för en hel dag i dessa automater. 

Hotell

Staden har ett rimligt antal hotell. Det finns också några mycket bra hotell i stadens utkanter, till exempel i Kaatsheuvel, nära 'Efteling' temapark. Kom ihåg att hotellen kan vara fullbokade under stora evenemang (Tilburgmarknaden och Världsfestivalen). För att undvika besvikelser bör man boka i förväg.

Externa källor

För mer information om Tilburg rekommenderar vi Google och följande källor: 

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Dutch
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Europcar
 • Budget
 • Thrifty
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nederländerna
 3. Biluthyrning Tilburg