• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Calgary

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Calgary på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Calgary

EasyTerra Biluthyrning Calgary är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Calgary

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Calgary

Biluthyrningserbjudanden i Calgary

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Calgary.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
SUV

Biluthyrare i Calgary

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Calgary med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Enterprise

  8.7 (1687)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8.7 (378)
  Från SEK 550 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8 (8849)
  Från SEK 892 / dag
 • Alamo

  8 (7778)
  Från SEK 536 / dag
 • Discount

  7.7 (29)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.7 (6042)
  Från SEK 439 / dag
 • Thrifty

  7.6 (4742)
  Från SEK 385 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.4 (3760)
  Från SEK 374 / dag
 • Europcar

  7.2 (7171)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.1 (5258)
  Från SEK 410 / dag
 • Mex Rent a Car

  4.9 (42)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  4.9 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Calgary?

Calgary – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Calgary), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. April är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Calgary – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Calgary) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Calgary). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Calgary – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Calgary) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Calgary – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Calgary), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Calgary - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Calgary), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Calgary - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Calgary) är December den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Calgary – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Calgary) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Calgary – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Calgary) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Calgary - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Calgary) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Calgary

Om du letar efter en hyrbil i Kanada, men i en annan stad än Calgary, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Kanada-sidan, där du kan välja i vilken stad i Kanada du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Calgary

EasyTerra Biluthyrning Calgary jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Calgary

Inledning

Calgary är en stad i Kanada som är särskilt känd som vintersportsdestination. 1988 organiserade staden Vinter OS och många rekord slogs på den ovala olympiska skridskobanan. 
Det är en dyr stad. Endast stadens kommersiella centrum är byggt tämligen kompakt med skyskrapor. Stadens förorter, runtomkring innerstaden, är mycket spatiösa. Calgary  är en typisk "bilstad", och för att ta sig från en del av staden till en annan behövs en bil. Stadens omgivningar inbjuder också till upptäcksfärder med bil. På den ena sidan ligger Rocky Mountains, på den andra den kanadensiska prärien. 

Befolkning

Det är en av Kanadas snabbast växande städer. 1971 hade Calgary 400 000 invånare, nu har siffran stigit till över en miljon. Detta har framförallt att göra med oljeindustrin som har växt enormt sedan 60-talet. Tillväxten fortsätter än idag. 

Geografiskt läge

Calgary är belägen i västra Kanada, på östra sidan om Klippiga bergen, på över 1000 meters höjd. Staden ligger i den södra delen av provinsen Alberta, och genomkorsas av två floder. På somrarna är floden Bow ett populärt fiskeställe. Nära stadens centrum mynnar den mindre Elbow River ut i  Bow.
På grund av stadens snabba tillväxt gränsar de sydvästra förorterna idag till indianstammen Sarsis reservat. 

Ekonomi

Upptäckten av olja och gas i Alberta stimulerade Calgarys tillväxt. Det fanns ocks å  nackdel med detta eftersom den lokala ekonomin blev lidande då oljepriserna rasade under 80-talet. Kommunfullmäktige förstod att staden hade blivit alltför beroende av oljeindustrin och sedan dess har de gjort stora investeringar i andra sektorer. Högteknologi och turism är viktiga spjutspets. Vintersportsstäderna i Klippiga bergen (Banff, Lake Louise och Canmore) lockar besökare, liksom de många festivaler och andra tillställningar som staden anordnar varje år.
Eftersom staden ligger vid motorvägen Trans Canada Highway är den ocks å en viktig medelpunkt för transport.

Flygplatser

Calgarys internationella flygplats ligger nordost om staden. Det finns förbindelser till flera städer i KanadaUSA och Centralamerika, och det finns också direkta flyg till europeiska städer som London, Paris, Frankfurt och Amsterdam. Det finns inte kollektivtrafik till flygplatsen, men det finns en flygbuss som drivs av hotellen.

Kollektivtrafik

Den offentliga transporten i Calgary består av 160 busslinjer och ett effektivt lättspårvagnssystem. För stadens besökare är lättspårvagnen det viktigaste transportmedlet. Det så kallade C-tåget har tre linjer som sammanlöper vid 7th Avenue i city.  Längs den gatan kan du använda C-tåget gratis. Om du ska åka längre måste du betala. 

För regionala resmål finns det bussar som sköts av Red Arrow (bussterminaler på 9th Avenue) och Greyhound (bussterminal 1 kilometer väster om stadens centrum).
Även om Calgary är belägen vid järnvägen Canadian Pacific Railway så används inte den järnvägen längre till att transportera passagerare. 

Trafik och parkering

Gatorna i Calgary har olika benämningar beroende på vilken typ av väg det är. Till att börja med går alla avenyer (avenues)  från öst till väst  och alla gator (streets) från norr till söder. Dessa gatutyper är vanligtvis enkelriktade. Bulevard (boulevard) eller Körväg (Drive) innebär större genomfartsvägar, och Väg (Trail) anger motorväg. Till exempel, Deerfoot Trail (eller Highway nummer 2) till Edmonton, huvudstaden i provinsen Alberta norr om Calgary (omkring tre timmars körning). Vintersportscentret Banff är beläget en timmes körning väster om Calgary på Trans Canada Highway.

Det är inte svårt att hitta parkeringsplats i Calgary. Det finns många ställen där du kan parkera, även om du måste betala. Var hur som helst uppmärksam på att en röd parkeringsautomat anger att parkering är tillåten i högst 15 minuter. På vissa gator är parkering inte tillåten efter 15:30 för att underlätta trafikflödet. Om du bryter mot den regeln blir din bil bärgad. För att undvika problem är det bäst att parkera på någon av stadens parkeringsplatser. 

Trafikpoliser övervakar hastighetsgränsen intensivt, både med fasta och mobila hastighetskameror.  

I själva staden finns få separata cykelbanor, men till exempel längs floden Bow finns en vacker cykelstig.

Hotell

Calgary har ett enormt utbud av hotell. De flesta hotell ligger i stadens affärscentrum. Hotell, motell och ställen som erbjuder bed & breakfast  hittar du över hela staden. Eftersom Calgary är en vidsträckt stad rekommenderar vi att välja ett hotell som ligger nära den aktivitet du har i åtanke. Om du besöker staden under Stampede Festivalen är det bäst att satsa på ett hotell i city, men om du är på genomresa på väg till, till exempel Vancouver, är det bättre att leta efter logi nära Trans Canada Highway (16th Avenue, inom stadskärnans gränser) Vi rekommenderar dig att boka rum i förväg, särskilt under vintern och under festivaler och tillställningar. 

Externa källor

För mer information om Calgary rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  50 - 100 km/h
 • Språk
  English, French
 • Populär bilkategori
  Mellanklass

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • NÜ Car Rentals
 • Budget
 • Alamo
 • Discount
 • Hertz
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Avis
 • Mex Rent a Car
 • ACE Rent A Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Kanada
 3. Biluthyrning Calgary