• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Calgary Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Calgary Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Calgary Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Calgary Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Calgary Airport.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
SUV

Hyrbilsalternativ i Calgary Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Calgary Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Enterprise

  8.7 (1693)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8.6 (380)
  Från SEK 552 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8 (8911)
  Från SEK 840 / dag
 • Alamo

  8 (7817)
  Från SEK 535 / dag
 • Discount

  7.7 (29)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.6 (6088)
  Från SEK 510 / dag
 • Thrifty

  7.6 (4776)
  Från SEK 375 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.4 (3783)
  Från SEK 375 / dag
 • Avis

  7.3 (5290)
  Från SEK 420 / dag
 • Europcar

  7.1 (7223)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Mex Rent a Car

  6.3 (44)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  4.9 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Calgary Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Calgary Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Calgary Airport), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. April är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Calgary Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Calgary Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Calgary Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Calgary Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Calgary Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Calgary Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Calgary Airport), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Calgary Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Calgary Airport), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Calgary Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Calgary Airport) är April den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Calgary Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Calgary Airport) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Calgary Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Calgary Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Calgary Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Calgary Airport) är April den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Calgary Airport

Platsinformation för Calgary Airport

Calgary internationella flygplats i ett nötskal

Calgary internationella flygplats är belägen 1,6 mil från Calgarys centrum. Det är den främsta flygplatsen i den kanadensiska staten Alberta. Calgary tar varje år emot 12,5 miljoner passagerare, vilket gör den till Kanadas tredje största flygplats, efter Toronto och Montreal Trudeau flygplats. Flygplatsen är berömd för sina vänliga volontärer som bär vita cowboyhattar och röda västar (de vita hattarnas volontärer).

Det finns ingen direkt tågförbindelse mellan flygplatsen och Calgary. Det finns bussar som går regelbundet till Whitehorn (lättågs) station och centrum. Flygplatsen är även enkel att nå med bil. Det finns inga hotell på flygplatsen, men man hittar logi endast ett fåtal minuter därifrån. 

I avgångsloungen finns det många restauranger och platser där man kan få något att äta och dricka. Det finns två lounger med businessfaciliteter och det finns trådlöst internet tillgängligt överallt på flygplatsen. Det finns även datorer på olika platser. I terminalen hittar man banker, växelkontor, hjälpstationer och bankomater.

Inom flygindustrin anges Calgary flygplats med förkortningarna YYC (IATA flygplatskod) och CYYC (ICAO flygplatskod).

Länk till Calgary internationella flygplats internationella webbsida.

Praktisk information

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  50 - 100 km/h
 • Språk
  English, French
 • Populär bilkategori
  Mellanklass

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • NÜ Car Rentals
 • Budget
 • Alamo
 • Discount
 • Hertz
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Europcar
 • Mex Rent a Car
 • ACE Rent A Car