• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Banff

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Banff på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Banff

EasyTerra Biluthyrning Banff är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Banff

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Banff med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Avis

  8 (5728)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.7 (6529)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8.4 (8234)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 431 omdömen

Platsinformation för Banff

Inledning

Banff är en viktig turistattraktion i Kanada. Människor lockas till den vackra naturen i Banff Nationalparl, både på sommaren och på vintern då man kan åka skidor. Man kan även besöka grottor och folk kommer till Banff för de varma källornas skull.

Befolkning

Staden har nästan 9000 invånare. Under de senaste åren har befolkningen ökat betydligt på grund av den växande turismen. För att skydda Nationalparken som omger staden har Banff infört inflyttningsstopp. Endast de som har företag i staden kan få permanent residens.

Geografiskt läge

Banff är belägen i den västra delen av Kanada, i Klippiga bergen och vid den Transkanadensiska motorvägen, 12,6 mil väster om Calgary. Den är belägen inuti Banff Nationalpark på en höjd av 1400 meter. Staden är omgiven av bergstoppar, inklusive Mount Rundle, Sulphur Mountain, Mount Norquay och Cascade Mountain.

Ekonomi

Banff har endast en ekonomisk sektor: turism. Staden lockar besökare hela året runt, på sommaren kommer de dit för att vandra runt i den vackra Nationalparken och på vintern för att utöva vintersporter.

Flygplatser

Calgary internationella flygplats är belägen nordöster om staden. Det finns förbindelser till flera olika städer i Kanada, USA och Centralamerika och det finns även direkta flygningar till europeiska städer som till exempel London, Paris, Frankfurt och Amsterdam.

Kollektivtrafik

Banff har ett offentligt bussystem sedan 2008. Dessa så kallade Roam-bussar är hybrida bussar, vackert dekorerade med bilder på Nationalparken. Det finns två linjer: linje 1 går till Sulphur Mountain, linje 2 till Tunnel Mountain. Dessutom är Banffs järnvägsstation ett stopp för turisttågen Rocky Mountaineer och Royal Canadian Pacific.

Trafik och parkering

Banff försöker motverka biltrafik i själva staden så mycket som möjligt. Att parkera på gatan är därför dyrt. Kommunfullmäktige föredrar att man parkerar sin bil på en av parkeringsplatserna i utkanten av staden och fortsätter till fots eller med buss. På dessa parkeringsplatser kan man parkera sin bil utan tidsbegränsning; på parkeringsplatserna i centrum finns en tidsgräns.

Hotell

Eftersom det är ett turistcenter har Banff ingen brist på logi, men att tillbringa natten i staden är inte billigt. De flesta hotell är belägna runtomkring Banff Avenue och Tunnel Mountain Road. Om man förfogar över en hyrbil så är det billigare att bo i det närliggande Canmore.

Externa källor

För mer information om Banff, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  50 - 100 km/h
 • Språk
  English, French
 • Populär bilkategori
  Mellanklass

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Hertz
 • Alamo
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Kanada
 3. Biluthyrning Banff