• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Nîmes

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Nîmes på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Nîmes

EasyTerra Biluthyrning Nîmes är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Nîmes

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Nîmes.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Nîmes

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Nîmes med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Sixt

  8.1 (2928)
  Från SEK 402 / dag
 • Alamo

  7.9 (7906)
  Från SEK 397 / dag
 • Europcar

  7.9 (7319)
  Från SEK 638 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2991)
  Från SEK 514 / dag
 • Avis

  7.8 (5348)
  Från SEK 499 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4885)
  Från SEK 370 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3851)
  Från SEK 428 / dag
 • Hertz

  7.7 (6161)
  Från SEK 378 / dag
 • Enterprise

  7.6 (1707)
  Från SEK 472 / dag
 • National Car Rental

  7.6 (384)
  Från SEK 519 / dag
 • Budget

  7.5 (8999)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ADA

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rent a car

  8.5 (25)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Costa Rent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Nîmes?

Nîmes – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Nîmes), är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nîmes – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Nîmes) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Nîmes). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nîmes – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Nîmes) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nîmes – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Nîmes), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nîmes - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Nîmes), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nîmes - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Nîmes) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nîmes – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Nîmes) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nîmes – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Nîmes) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nîmes – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Nîmes) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nîmes - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Nîmes) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nîmes – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Nîmes) är Maj den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Nîmes

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Nîmes, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Nîmes

EasyTerra Biluthyrning Nîmes jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Cours de Dion-Bouton

Platsinformation för Nîmes

Inledning

Nîmes är en stad i södra Frankrike, vid foten av Carriguesbergen i norr och väster. Det högsta berget är Mont Cavalier där ruinerna från ett romerskt försvarstorn, Tour Magne, ligger högst upp på toppen. Söder och öster om staden finns det vidsträckta vinområden. Staden ligger vid motorvägen A9 (Autoroute) mellan Orange och and Montpellier. Marseille ligger 12 mil sydost om Nîmes.

Ekonomi

Nîmes är en viktig industristad vilket är väldigt tydligt i förstäderna: väldiga industriområden som nästan skymmer det faktum att centrum har så mycket skönhet att erbjuda. Traditionellt är det en stad där kläder och skor tillverkades. Materialet som jeans görs av (denim) framställdes först i den här staden. Namnet är en sammandragen form av orden 'de Nîmes'. Staden är ett handelscentrum för vinerna i de kringliggande områdena. Tack vare de många romerska lämningarna bidrar även turismen en hel del till den lokala ekonomin.

Flygplatser

Flygplatsen, Nîmes flygplats (komplett namn: Nîmes-Arles-Camargues flygplats), är belägen 2 mil sydost om stadens centrum. Man kan ta sig dit via motorvägen A54 (avfart 2). Det finns också en bussförbindelse mellan flygplatsen och staden. Det är en ganska liten flygplats, även om den är större än flygplatserna i Carcassonne and Perpignan. Flygplatserna används huvudsakligen av budgetflygbolaget Ryanair, för flyg till Bryssel och to Storbritannien (London-Luton, Liverpool och East Midlands).

Kollektivtrafik

Staden har ett omfattande bussnät som drivs av Transports en Commun de Nîmes (TCN). Huvudbusstationen ligger vid tågstationen söder om den gamla staden. Det finns stadsbussar såväl som regionala bussar med förbindelser till bland annat Montpellier, Avignon och Pont du Gard.
Det går tåg till Arles, Avignon, Montpellier och Marseille. Nîmes är också anslutet till TGV-nätet i Frankrike, resan till Paris tar ungefär tre timmar.

Trafik och parkering

Staden är belägen 72,5 mil från Paris. Från den franska huvudstaden tar du den avgiftsbelagda vägen A6/A7 (Autoroute du Soleil) till Orange. Där tar du motorvägen A9, och sedan är det cirka 6 mil till du kommer fram till Nîmes.

Fram till boulevarderna i den gamla stadskärnan är det inte svårare att köra än i någon annan fransk stad, men vi rekommenderar inte att utforska centrum i bil. Gatorna är smala och kurviga, och det finns många enkelriktade gator. Dessutom blir det svårare att njuta av skönheten i denna gamla stadskärna om man sitter bakom ratten i en bil. Parkera din bil på en av de tydligt markerade parkeringarna och fortsätt till fots. Det finns inomhusparkeringar nära de främsta sevärdheterna Les Arènes och Maison Carrée, men risken är stor att de är fullbelagda.

Hotell

Inkvarteringsmöjligheter finns över hela staden. Givetvis ligger de bästa hotellen i den gamla stadskärnan. I utkanten av staden finns det budgethotell. I de kringliggande områdena finns det många campingplatser. Södra Frankrike är ett populärt semestermål lika mycket för fransmän som utlänningar. Under sommaren måste du boka ditt hotellrum i förväg; under vintern är det inte nödvändigt.

Externa källor

För mer information om Nîmes, rekommenderar vi Google, och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Sixt
 • Alamo
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Budget
 • ADA
 • Rent a car
 • Costa Rent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Nîmes