• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Carcassonne

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Carcassonne på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Carcassonne

EasyTerra Biluthyrning Carcassonne är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Carcassonne

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Carcassonne.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Carcassonne

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Carcassonne med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Rent a car

  8.5 (25)
  Från SEK 443 / dag
 • Alamo

  8.3 (7906)
  Från SEK 531 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8 (3851)
  Från SEK 416 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4885)
  Från SEK 417 / dag
 • Europcar

  7.8 (7319)
  Från SEK 501 / dag
 • Avis

  7.8 (5348)
  Från SEK 693 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2991)
  Från SEK 356 / dag
 • Hertz

  7.7 (6161)
  Från SEK 404 / dag
 • National Car Rental

  7.6 (384)
  Från SEK 592 / dag
 • Sicily by Car

  7.5 (3032)
  Från SEK 316 / dag
 • Enterprise

  7.4 (1707)
  Från SEK 423 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.4 (3463)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.4 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • AVIS Car-Away

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Carcassonne?

Carcassonne – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Carcassonne), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Carcassonne – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Carcassonne) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Carcassonne). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Carcassonne – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Carcassonne) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Carcassonne – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Carcassonne), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Carcassonne - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Carcassonne), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Carcassonne - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Carcassonne) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Carcassonne – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Carcassonne) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Carcassonne – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Carcassonne) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Carcassonne – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Carcassonne) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Carcassonne - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Carcassonne) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Carcassonne – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Carcassonne) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Carcassonne - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Carcassonne) är November den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Carcassonne – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Carcassonne) är Juli den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Carcassonne

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Carcassonne, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Carcassonne

EasyTerra Biluthyrning Carcassonne jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Carcassonne

Inledning

Carcassonne består av två delar. Den första är en bedårande medeltida befäst stad, en av de mest intressanta sevärdheterna i Europa. Synen av eftermiddagssolen som skiner över staden och kontrasterar mot mörk himmel får en att tappa andan. Den andra delen, Ville Basse (nedre stan) är en slags modern syster till 1200-talsdelen.

Befolkning

Carcassonne har cirka 47 000 invånare, vilket inte är tillräckligt för att göra den till en av Frankrikes 50 största städer.

Geografiskt läge

Carcassonne ligger cirka 15 mil norr om den fransk-spanska gränsen, som är belägen mitt i de vackra Pyrenéerna. 7,5 mil österut finns vattnet Golfe du Lion som gränsar till Medelhavet. Floden Aude flyter genom staden och separerar samtidigt den lätt upphöjda befästa staden från dess något lägre belägna moderna tvilling.

Ekonomi

Carcassonnes ekonomi är till stor del beroende av turismen, vilket inte är överraskande om man tänker på att den lilla staden med sina 47 000 invånare lockar 2 miljoner turister årligen. Speciellt på sommaren är antalet turister mycket stort. Huvudattraktionen är medeltidsstaden som byggdes av galler, romare, morer och franker. 1659 blev Roussillon, som för närvarande tillhör Frankrike, en del av Frankrike. Sen dess är Carcassonne inte längre en gränsstad. Efter en tid av nedgång är staden numera en av Frankrikes huvudsakliga turistattraktioner.

Flygplatser

Carcassonne har en flygplats, som är belägen 5 kilometer väster om staden. Flygplatsens namn är Carcassonne-Salvaza flygplats. Det finns här två reguljära flygningar per dag, en från London Stansted flygplats med Ryanair, och en annan med samma flygbolag från Bruyssel Charleroi.

Kollektivtrafik

Man kan nå Carcassonne både med buss och med tåg. Det är beläget på linjen mellan Toulouse och Montpellier. Från flygplatsen kan man ta buss 7 med Agglo'Bus. Samma bolag sköter också busstrafiken i själva staden. Från mitten av juli till mitten av augusti finns det gratis bussar mellan den gamla delen och den nya delen av staden.

Trafik och parkering

Att köra bil i Carcassonne orsakar förmodligen inga bekymmer. Under turistsäsongen ska man tänka på att det kanske inte är möjligt att parkera bilen så nära den gamla stan som man skulle önska. För att åka tillbaka till flygplatsen, ta Carcassonne Quest A61.

Hotell

Även om Carcassonne inte har några egentliga lyxhotell är det ändå möjligt att hitta ett anständigt medelklassigt hotell, och det finns också gott om budgethotell. Under sommaren måste man boka i förväg om man vill vara säker på att få ett rum i denna turiststad.

Externa källor

För mer information om Carcassonne rekommenderar vi Google och följande externa källor:    

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Rent a car
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Europcar
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Sicily by Car
 • Enterprise
 • FireFly Car Rental
 • InterRent
 • AVIS Car-Away
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Carcassonne