• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Toulouse

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Toulouse på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Toulouse

EasyTerra Biluthyrning Toulouse är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Toulouse

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Toulouse

Biluthyrningserbjudanden i Toulouse

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Toulouse.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Toulouse

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Toulouse med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Rent a car

  8.5 (25)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar Key'n Go

  8.4 (10)
  Från SEK 353 / dag
 • Alamo

  8.2 (7906)
  Från SEK 351 / dag
 • Sixt

  8.1 (2928)
  Från SEK 392 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.1 (3851)
  Från SEK 386 / dag
 • National Car Rental

  7.8 (384)
  Från SEK 432 / dag
 • Enterprise

  7.7 (1707)
  Från SEK 434 / dag
 • Avis

  7.7 (5348)
  Från SEK 345 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2991)
  Från SEK 336 / dag
 • Europcar

  7.6 (7319)
  Från SEK 399 / dag
 • Budget

  7.5 (8999)
  Från SEK 326 / dag
 • Thrifty

  7.3 (4885)
  Från SEK 243 / dag
 • Hertz

  7.2 (6161)
  Från SEK 240 / dag
 • Goldcar

  7 (5106)
  Från SEK 279 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.6 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.6 (5931)
  Från SEK 645 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.5 (3463)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Travel Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ADA

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • AVIS Car-Away

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • CITROEN

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Toulouse?

Toulouse – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Toulouse), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Toulouse – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Toulouse) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Toulouse). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Toulouse – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Toulouse) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Toulouse – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Toulouse), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Toulouse - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Toulouse), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Toulouse - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Toulouse) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Toulouse – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Toulouse) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Toulouse – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Toulouse) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Toulouse – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Toulouse) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Toulouse - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Toulouse) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Toulouse – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Toulouse) är Mars den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Toulouse – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Toulouse) är Mars den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Toulouse - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Toulouse) är November den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Toulouse - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Toulouse) är Februari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Toulouse

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Toulouse, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Toulouse

EasyTerra Biluthyrning Toulouse jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Toulouse

Inledning

Toulouse är en livlig och vänlig stad. Det är som det ska vara då var fjärde invånare i staden är studenter. Spåren av ett rikt och våldsamt förflutet försvinner när du strövar på stadens smala medeltida gator. Det finns många kyrkor och katedraler i Toulouse, som är den fjärde största staden i Frankrike. Dess moderna industri kännetecknar också Toulouse.

Befolkning

Toulouse har närmare 400 000 invånare. Detta gör den till den fjärde största staden i Frankrike, efter Paris, Marseille och Lyon. Var fjärde invånare är student, vilket gör Toulouse till en synnerligen pulserande och ung stad. Med en befolkningstillväxt på 2,2 % är Toulouse den snabbast växande storstaden i Europa.

Geografiskt läge

Toulouse ligger i mellersta södra Frankrike. Floden Ariege flyter genom staden som är belägen runt 15 mil från Pyrenéerna som också utgör gränsen mellan Frankrike och Spanien. Biscayabukten vid Atlanten ligger omkring 20 mil bort. Golfe du Lion (vid Medelhavet), ligger runt 13 mil bort från denna universitetsstad. Åt nordost ligger Centralplatån.  

Ekonomi

I ekonomiska termer är Toulouse beroende av sin moderna industri, i synnerhet flygindustrin. Airbus har till exempel sin fabrik i Toulouse. Sedan en kort tid tillbaka har staden en ny temapark om rymden, La Cité de l'Espace.

En annan ekonomisk stöttepelare är universitetet, det andra största i Frankrike. Det ger många arbetstillfällen. Det stora antalet studenter ser till att staden har ett sjudande nattliv.

Turismen är också viktig för staden. Turisterna kommer för dess historia, nattliv och temapark. Möjligheten att besöka Airbus-fabriken lockar också många besökare. Slutligen är staden känd för att den förr i tiden användes som vilouppehåll av pilgrimerna som var på väg till Santiago de Compostela (Spanien).

Flygplatser

Toulouse har en flygplats som heter Toulouse-Blagnac flygplats, och ligger åtta kilometer från stadens centrum. Air France och EasyJet flyger till och från Paris runt 30 gånger om dagen. EasyJet och British Airways flyger till och från London två gånger dagligen. Dessutom finns det andra flyg till och från städer i Frankrike och andra städer i Europa. 

Kollektivtrafik

Toulouse har en modern busstation, därifrån du kan resa till exempel till Andorra och Agen. Det finns också en bra tågförbindelse till och från staden. Navette flygbuss kör mellan Toulouse flygplats och Toulouse. Resan tar omkring 20 minuter, och en enkel biljett kostar strax under € 4. Det finns ett lokalt buss- och spårvagnsnät som drivs av Semvat. En biljett som gäller på både buss och spårvagn kostar € 1.30, och en biljett för 10 resor kostar € 10.30. Företaget kör också nattbussar. För närvarande finns det en tunnelbanelinje, medan en andra linje håller på att byggas.

Trafik och parkering

Eftersom Toulouse är en mycket livlig plats är det svårt att hitta parkeringsplats. Detta gör det svårare att besöka staden med hyrbil. Parkering är också ett problem i centrum. Några parkeringstips: det finns stora bilparkeringar under Place du Capitole, under Allées Jean Jaures, bredvid Wilson, och ovanför inomhusmarknaden ovanför Place Victor Hugo. På Place St-Sernin är det gratis att parkera utom på lördagar, om du lyckas hitta en plats. Parkering kostar runt € 1.80 i timmen, eller runt € 11.80 om dagen.

Hotell

De flesta av hotellen i staden tillgodoser affärsvärldens behov. Detta betyder att det är svårt att hitta ett rum under veckan. Under veckosluten och i juli och augusti får man betydande rabatt. Detta gagnar turisterna. Mellanklasshotellen har ett bättre pris-kvalitetsförhållande än budgethotellen. Om du besöker Toulouse under veckan (med undantag för juli och augusti), rekommenderar vi att du bokar i förväg. Annars är det inte (direkt) nödvändigt.

Externa källor

För mer information om Toulouse, rekommenderar vi Google och följande externa källor: 

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Rent a car
 • Goldcar Key'n Go
 • Alamo
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Budget
 • Thrifty
 • Hertz
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • InterRent
 • FireFly Car Rental
 • Travel Car
 • ADA
 • AVIS Car-Away
 • CITROEN
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Toulouse