• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Santiago de Compostela

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Santiago de Compostela på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Santiago de Compostela

EasyTerra Biluthyrning Santiago de Compostela är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Santiago de Compostela

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Santiago de Compostela

Biluthyrningserbjudanden i Santiago de Compostela

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Santiago de Compostela.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Santiago de Compostela

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Santiago de Compostela med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.6 (7906)
  Från SEK 285 / dag
 • Leasys

  8.2 (902)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  8.2 (1707)
  Från SEK 294 / dag
 • Budget

  8.1 (8999)
  Från SEK 228 / dag
 • Avis

  8 (5348)
  Från SEK 260 / dag
 • Thrifty

  8 (4885)
  Från SEK 225 / dag
 • Hertz

  8 (6161)
  Från SEK 255 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.7 (7319)
  Från SEK 265 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3851)
  Från SEK 223 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2991)
  Från SEK 242 / dag
 • Centauro

  7.5 (4506)
  Från SEK 165 / dag
 • Drivalia

  7.2 (217)
  Från SEK 134 / dag
 • Goldcar

  6.4 (5106)
  Från SEK 126 / dag
 • InterRent

  6.3 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.6 (2928)
  Från SEK 273 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.6 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Flizzr

  7.9 (270)
  Från SEK 306 / dag
 • Carwiz rent a car

  8.1 (404)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • OK Mobility

  Inga omdömen
  Från SEK 80 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Santiago de Compostela?

Santiago de Compostela – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Santiago de Compostela), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago de Compostela – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Santiago de Compostela) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Santiago de Compostela). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago de Compostela – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Santiago de Compostela) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago de Compostela – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Santiago de Compostela), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago de Compostela - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Santiago de Compostela), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago de Compostela - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Santiago de Compostela) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago de Compostela – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Santiago de Compostela) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago de Compostela – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Santiago de Compostela) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago de Compostela – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Santiago de Compostela) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago de Compostela - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Santiago de Compostela) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago de Compostela – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Santiago de Compostela) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago de Compostela - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Santiago de Compostela) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago de Compostela - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Santiago de Compostela) är Oktober den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago de Compostela – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Santiago de Compostela) är Juni den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Santiago de Compostela

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Santiago de Compostela, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Santiago de Compostela

EasyTerra Biluthyrning Santiago de Compostela jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Avda Romero Donallo

Platsinformation för Santiago de Compostela

Inledning

Santiago de Compostela är huvudstad i den autonoma regionen Galicien. Stadens gamla centrum står med på UNESCOS världsarvslista. Staden är huvudsakligen känd som ett pilgrimsmål. Sankt Jakobs kvarlevor hittades här. Den storslagna katedralen och själva staden Santiago byggdes runt Sankt Jakobs grav. 

Befolkning

Staden har nästan 100 000 invånare.

Geografiskt läge

Santiago de Compostela ligger i nordvästra Spanien. Staden är belägen i mitten av den autonoma regionen Galicien, omkring 3 mil från Atlantkusten. Staden ligger 260 meter över havet och har ganska fuktigt kustklimat. På vintern faller den största delen av regnet. 

Ekonomi

Turismen är av stor betydelse för den lokala ekonomin. Dessutom spelar jordbruket och textilindustrin en viktig roll. Dessutom är Santiago ett centrum för högre utbildning. Galicias infrastruktur har förbättrats mycket under senare år, vilket har lett till att ekonomin har återupplivats. Galicien är en av de regioner i Spanien som har snabbast växande ekonomi.

Flygplatser

Santiago flygplats är belägen öster om staden, vid N-634, i staden Lavacolla. Lavacolla betyder ‘tvätta kläder’ och är den plats där pilgrimerna bytte kläder innan de vandrade in i den heliga staden.

Kollektivtrafik

Den gamla delen av staden är endast tillgänglig för fotgängare. Hur som helst är det bästa sättet att utforska Santiago på till fots. Man kan ta en av stadsbussarna för att nå destinationer som ligger längre bort, som till exempel universitetet och förorterna. Det finns 16 busslinjer, av vilka 4 är ringlinjer.

Trafik och parkering

Förutom under morgonens och kvällens rusningstider är det lätt att köra omkring i Santiago de Compostela (särskilt i den nya delen av staden, eftersom den gamla delen främst består av gågator). Staden är anpassad för att ta emot ett stort antal turister och därför finns det tillräckligt med parkeringsfaciliteter.

Det finns utmärkta vägförbindelser med resten av Galicien och resten av Spanien. Under de senaste åren har motorvägarna i Galicien förbättrats avsevärt.

Hotell

Santiago har ett stort utbud av logi. Om man vill ha en riktigt lyxig vistelse kan man bo på "Hotel Dos Reis Católicos", ett medeltida härbärge för pilgrimer nära katedralen. Man hittar billigare hotell och pensionat nära järnvägsstationen.

Externa källor

För mer information om Santiago de Compostela, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Leasys
 • Enterprise
 • Budget
 • Avis
 • Thrifty
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Centauro
 • Drivalia
 • Goldcar
 • InterRent
 • Sixt
 • Rhodium Car Rental
 • Flizzr
 • Carwiz rent a car
 • ACE Rent A Car
 • OK Mobility
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Santiago de Compostela