• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Santiago de Compostela Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Santiago de Compostela Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Santiago de Compostela Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Santiago de Compostela Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Santiago de Compostela Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Santiago de Compostela Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Santiago de Compostela Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Alamo

  8.3 (7818)
  Från SEK 235 / dag
 • Leasys

  8.3 (900)
  Från SEK 445 / dag
 • Budget

  8.2 (8911)
  Från SEK 268 / dag
 • Enterprise

  8.2 (1693)
  Från SEK 209 / dag
 • Avis

  8.2 (5290)
  Från SEK 201 / dag
 • Hertz

  8.1 (6088)
  Från SEK 231 / dag
 • Carwiz rent a car

  8 (396)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Flizzr

  7.9 (267)
  Från SEK 266 / dag
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.8 (4777)
  Från SEK 178 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2946)
  Från SEK 210 / dag
 • Europcar

  7.7 (7224)
  Från SEK 204 / dag
 • Sixt

  7.7 (2870)
  Från SEK 268 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3783)
  Från SEK 202 / dag
 • Centauro

  7.6 (4406)
  Från SEK 148 / dag
 • OK Rent a car

  7.2 (905)
  Från SEK 246 / dag
 • Drivalia

  7 (198)
  Från SEK 139 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.6 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.4 (5042)
  Från SEK 119 / dag
 • InterRent

  6.3 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Santiago de Compostela Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Santiago de Compostela Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Santiago de Compostela Airport), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago de Compostela Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Santiago de Compostela Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Santiago de Compostela Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago de Compostela Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Santiago de Compostela Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago de Compostela Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Santiago de Compostela Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago de Compostela Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Santiago de Compostela Airport), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago de Compostela Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Santiago de Compostela Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago de Compostela Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Santiago de Compostela Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago de Compostela Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Santiago de Compostela Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago de Compostela Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Santiago de Compostela Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago de Compostela Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Santiago de Compostela Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago de Compostela Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Santiago de Compostela Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago de Compostela Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Santiago de Compostela Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago de Compostela Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Santiago de Compostela Airport) är Oktober den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago de Compostela Airport – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Santiago de Compostela Airport) är Maj den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Santiago de Compostela Airport

Andra uthyrningsställen i Santiago de Compostela

Utöver Santiago de Compostela Airport i Santiago de Compostela jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Santiago de Compostela:

Platsinformation för Santiago de Compostela Airport

Santiago de Compostela flygplats i ett nötskal

Flygplatsen i  Santiago de Compostela är belägen 1 mil nordöst om staden. 2006 tog denna flygplats emot ungefär två miljoner passagerare. Under de närmaste åren kommer man att göra stora ansträngningar för att utöka flygplatsens faciliteter.

Det finns ingen tågförbindelse till flygplatsen. Emellertid är det lätt att nå flygplatsen med bil. Avfarten till flygplatsen är tydligt angiven. Det finns också tre bussförbindelser från flygplatsen. Två av dem går till Santiago de Compostela och den tredje går en gång om dagen till Hotel Atlántico i La Coruña.

Det finns inga hotell på flygplatsen. Det finns ett blygsamt antal ställen där man kan få något att äta och dricka. Dessutom finns det sju affärer. På flygplatsen finns inga faciliteter för affärsresande, även om det finns en bank i den mellersta hallen. Det finns bankomater och en hjälpstation på bottenvåningen. Flygplatsen är handikappvänlig.

Inom flygindustrin anges Santiago de Compostela flygplats med förkortningarna SCQ (IATA flygplatskod) och LEST (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Santiago de Compostela flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Leasys
 • Budget
 • Enterprise
 • Avis
 • Hertz
 • Carwiz rent a car
 • National Car Rental
 • Flizzr
 • ACE Rent A Car
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • Centauro
 • OK Rent a car
 • Drivalia
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 • InterRent