• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Montpellier

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Montpellier på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Montpellier

EasyTerra Biluthyrning Montpellier är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Montpellier

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Montpellier

Biluthyrningserbjudanden i Montpellier

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Montpellier.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Montpellier

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Montpellier med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Rent a car

  8.5 (25)
  Från SEK 255 / dag
 • Sixt

  8.4 (2928)
  Från SEK 396 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.3 (2991)
  Från SEK 378 / dag
 • Alamo

  8.3 (7906)
  Från SEK 432 / dag
 • Budget

  8 (8999)
  Från SEK 413 / dag
 • Europcar

  8 (7319)
  Från SEK 384 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3851)
  Från SEK 388 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4885)
  Från SEK 248 / dag
 • National Car Rental

  7.7 (384)
  Från SEK 432 / dag
 • Hertz

  7.7 (6161)
  Från SEK 206 / dag
 • Enterprise

  7.6 (1707)
  Från SEK 432 / dag
 • Avis

  7.5 (5348)
  Från SEK 425 / dag
 • InterRent

  7.3 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  6.6 (3463)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Carwiz rent a car

  8.1 (404)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ADA

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • CITROEN

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Montpellier?

Montpellier – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Montpellier), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Montpellier – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Montpellier) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Montpellier). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Montpellier – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Montpellier) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Montpellier – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Montpellier), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Montpellier - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Montpellier), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Montpellier - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Montpellier) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Montpellier – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Montpellier) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Montpellier – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Montpellier) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Montpellier – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Montpellier) är Mars den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Montpellier - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Montpellier) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Montpellier – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Montpellier) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Montpellier – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Montpellier) är Januari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Montpellier - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Montpellier) är December den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Montpellier - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Montpellier) är November den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Montpellier

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Montpellier, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Montpellier

EasyTerra Biluthyrning Montpellier jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

152 Rue Ettore Bugatti

Platsinformation för Montpellier

Inledning

Montpellier är huvudstad i regionen Languedoc-Roussillon i södra Frankrike. Staden har ett historiskt centrum med små, smala gator och vackra torg. La Place de la Comédie (Komeditorget på svenska) är stadens hjärta och har fått sitt namn efter de gatumusiker och artister som uppträder där. Montpellier har en vacker katedral och intressanta museer, som till exempel Fabre konstmuseum.

Befolkning

Staden har 250 000 invånare. Om man räknar med förorterna bor det en halv miljon människor i Montpellier.

Geografiskt läge

Montpellier ligger i ett bergigt område i södra Frankrike, omkring 10 minuter från kusten. Staden är byggd längs floden Lez som rinner ut i Medelhavet.

Ekonomi

Montpellier är centrum för vetenskap och forskning, huvudsakligen för områdena bioteknologi (man forskar i nya läkemedel, men även i jordbruksutveckling), IT och kommunikationsteknologi. Dessutom har turismen stor betydelse. Staden lockar inte bara turister, utan även affärsresande eftersom det organiseras ganska många kongresser.

Flygplatser

Stadens flygplats, Aéroport Montpellier Méditerranée, ligger 7 kilometer sydost om staden. Några flygbolag flyger bara till Montpeiller under sommaren, eller har färre flygningar under vintern.

Kollektivtrafik

Montpelliers kollektivtrafik består av spårvagnar och bussar. De två spårvagnslinjerna formar ett sorts X och korsar varandra i stadens centrum. Man håller på att bygga en tredje spårvagnslinje som beräknas vara färdig att använda 2012. Under dagen avgår spårvagnarna var tredje eller femte minut. På kvällarna avgår de mer sällan. Spårvagnarna fungerar fram till midnatt, till skillnad från bussarna som bara går fram till klockan 21.00. Om man vill besöka stranden kan man ta buss nummer 28 till Palavas les Flots, även om det egentligen är bättre att åka bil dit eftersom man måste promenera 15 minuter från den närmaste busshållplatsen till stranden. Dessutom går det en nattbuss från den centrala bussterminalen till diskotek och nattklubbar i stadens omgivning.

Trafik och parkering

Man bör vara uppmärksam på att det kan vara mycket trafik i Montpeillers centrum och att dess kärna består av gågator. Det finns åtskilliga parkeringsgarage, men att hitta gratis parkeringsplatser kan ibland vara en utmaning. En bil är ett utmärkt transportmedel för den som vill utforska stadens omgivning eller bege sig till stranden. Om man ska till centrum är det däremot bättre att parkera vid spårvagnens ändhållplats och fortsätta till innerstaden med spårvagn.  

Hotell

Det finns ett stort utbud av logi. Både i själva Montpeiller och i stadens omgivning finns allt från fyrstjärniga hotell och semesteranläggningar till enkla pensionat och bed & breakfast. Det finns även husvagnsparkeringar i stadsområdet. I allmänhet är det inte svårt att hitta enklare ställen att tillbringa natten på. Det är annorlunda med de lyxigare hotellen, vilka ofta är fullbokade under de många kongresser som hålls i Montpellier.

Externa källor

För mer information om Montpellier, rekommenderar vi Google och följande källor:

 

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Rent a car
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Alamo
 • Budget
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Enterprise
 • Avis
 • InterRent
 • FireFly Car Rental
 • Your Rent
 • Carwiz rent a car
 • ADA
 • CITROEN
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Montpellier