• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Perpignan

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Perpignan på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Perpignan

EasyTerra Biluthyrning Perpignan är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Perpignan

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Perpignan

Biluthyrningserbjudanden i Perpignan

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Perpignan.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Perpignan

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Perpignan med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Rent a car

  8.4 (23)
  Från SEK 469 / dag
 • Alamo

  8.4 (7823)
  Från SEK 418 / dag
 • Sixt

  8.2 (2874)
  Från SEK 426 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3787)
  Från SEK 571 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2948)
  Från SEK 357 / dag
 • Europcar

  7.9 (7229)
  Från SEK 418 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4783)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.7 (5291)
  Från SEK 1 051 / dag
 • Budget

  7.5 (8919)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.5 (6094)
  Från SEK 521 / dag
 • Enterprise

  7.5 (1693)
  Från SEK 311 / dag
 • National Car Rental

  7.3 (380)
  Från SEK 502 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.8 (3425)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ADA

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Perpignan?

Perpignan – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Perpignan), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Perpignan – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Perpignan) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Perpignan). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Perpignan – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Perpignan) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Perpignan – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Perpignan), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Perpignan - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Perpignan), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Perpignan - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Perpignan) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Perpignan – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Perpignan) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Perpignan – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Perpignan) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Perpignan – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Perpignan) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Perpignan - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Perpignan) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Perpignan – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Perpignan) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Perpignan – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Perpignan) är Maj den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Perpignan

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Perpignan, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Perpignan

EasyTerra Biluthyrning Perpignan jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

203 Rue Etienne Bobo
226 Avenue De Prades
253 Rue Etienne Bobo

Platsinformation för Perpignan

Inledning

Perpignan är huvudstaden i departementet Pyrénéees-Orientales i södra Frankrike. Det är en vacker gammal befäst ort med en storslagen katedral och ett underbart palats som är en del av citadellet. Detta "Palais des Rois de Majorque" byggdes på 1200-talet på beordring av Mallorcas dåvarande kung.

I området runt Perpignan finns också vackra stränder.

Befolkning

Staden har omkring 120 000 invånare. Om man räknar med förorterna bor 300 000 människor i staden.

Geografiskt läge

Perpignan ligger i Frankrikes sydligaste del, vid den lilla floden Fêt som mynnar ut i Medelhavet. Staden ligger vid Pyrenéernas fot, endast 3 mil från den spanska gränsen.

Ekonomi

Vinodling och handel med vin är viktiga för stadens ekonomi. Förutom vin tillverkar man olivolja. Det är även ett område med stor korkframställning. Tack vare att det finns järnmalm finns det också en metallindustri.

Under de senaste åren har man fokuserat på att locka högteknologiska företag till staden. De har huvudsakligen etablerat sig i företagsparken och nära flygplatsen.

Flygplatser

Perpignans flygplats, Aéroport de Rivesaltes, ligger 5 kilometer norr om staden. Air France flyger 5 gånger om dagen mellan Perpignan och Paris. Dessutom används flygplatsen av lågprisflygbolag. Geronas flygplats i Spanien kan nås via motorväg A9 och ligger omkring en timmes bilresa från Perpignan.

Kollektivtrafik

Stadens busstransport sköts av Compagnie de Transports Perpignan Méditerrannée (CTPM). Det finns 20 olika busslinjer som tar en överallt. Det finns också en Petit (liten)buss som kör runt i Perpignan. Som namnet antyder är det en liten buss som kör omkring i centrum (mellan 7.45 och 12.20, samt mellan 13.15 och 18.40). Den är gratis!

Dessutom finns det en TGV station. Restiden med höghastighetståg till Paris är 5 timmar. Snart kommer det att vara möjligt att ta TGV från Perpignan till Barcelona (restid: 1 timme).

Trafik och parkering

Med undantag för under morgonen och kvällens rusningstrafik är det behagligt att köra bil i Perpignan och dess omgivningar. Under sommaren kan trafiken dock vara väldigt livlig och de är bättre att undvika de smala gatorna i centrum. Staden har åtskilliga underjordiska parkeringshus som anges tydligt på skyltar. Det är bättre att använda dessa parkeringshus än att parkera på gatan, eftersom det är säkrare och mer ekonomiskt.

Hotell

Perpignan har ett ganska stort hotellutbud, även om de högre segmenten (fyr- och femstjärniga hotell) inte är väl representerade. I allmänhet är det inte nödvändigt att boka i förväg, förutom om du vill bo på ett speciellt hotell. Att boka online i förväg kan vara billigare än att boka ett rum när man anländer till staden.

För mer information om Perpignan, rekommenderar vi Google och följande källor:

 

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Rent a car
 • Alamo
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Thrifty
 • Avis
 • Budget
 • Hertz
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • FireFly Car Rental
 • ADA
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Perpignan