Biluthyrning Girona

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Girona på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Girona

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Girona
EasyTerra Biluthyrning Girona är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Girona

Biluthyrning Girona
Biluthyrning Girona

Inleding

Girona är en imponerande medeltida stad. Stadens välstånd under medeltiden har efterlämnat många imponerande romerska och gotiska byggnader. Föreningen mellan dessa byggnader och stadens läge gör att den verkligen är värd ett besök. 

Befolkning

Girona har omkring 77 000 invånare, och staden kommer inte ens i närheten av att vara en av Spaniens 30 största städer. Emellertid är Girona en av de största städerna i norra delen av den autonoma regionen Katalonien. 

Geografiskt läge

Girona ligger ungefär 3,6 mil från Medelhavet. Floden Onyar rinner genom det eleganta Girona. Nordväst om staden ligger Pyrenéernas sluttningar, omkring 7,5 mil från Girona. 

Ekonomi

Girona ligger i en jordbruksregion. Dess ekonomi är till stor del beroende av handel med det som odlas i närheten. Några av de produkter som man handlar med i Girona, bland annat på dess stora marknad, är grisar och kycklingar. 

Turismen spelar också en stor roll i Gironas ekonomi. Under sommaren kommer studenter och andra turister till staden. Många människor besöker staden för att njuta av dess nattliv och gamla byggnader. 

Flygplatser

Gironas flygplats är belägen 11 kilometer söder om staden. Den används av lågbudgetflygbolag som Ryanair för turister på väg till Barcelona. Som en följd av detta är staden en billig destinationsort att åka till. 

Kollektivtrafik

Om man inte har en hyrbil kan man använda Gironas allmänna transportmedel. Girona har en tågstation varifrån man kan resa bland annat till Barcelona och Frankrike. Barcelonas busstrafik kör från Gironas flygplats till staden. Samma busslinje förbinder Girona med Barcelona.

Trafik och parkering

Att köra bil i Girona innebär osannolikt några problem. Precis som i många städer kan det vara svårt att hitta parkeringsplats i centrum om man inte har bokat hotell som inkluderar parkering. Med tanke på stadens storlek kan man lätt parkera bilen i närheten och fortsätta till fots. 

Hotell

Det finns hotell i alla prisklasser i Girona. Under högsäsong (vår och sommar) rekommenderar vi att boka i förväg. 

Externa källor

För mer information om Girona rekommenderar vi Google och följande källor:

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Atesa
 • AurigaCrown Car Hire
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Drivalia
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • OK Rent a car
 • Rhodium Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Solmar
 • Thrifty

Biluthyrningsplatser i Girona

EasyTerra Biluthyrning Girona jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Flygplatser

Järnvägsstationer

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Girona, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.