• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Girona

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Girona på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Girona

EasyTerra Biluthyrning Girona är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Girona

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Girona.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Girona

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Girona med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.5 (7778)
  Från SEK 160 / dag
 • Leasys

  8.4 (900)
  Från SEK 381 / dag
 • Enterprise

  8.2 (1687)
  Från SEK 160 / dag
 • Thrifty

  8.1 (4742)
  Från SEK 163 / dag
 • Hertz

  7.9 (6042)
  Från SEK 204 / dag
 • Flizzr

  7.9 (265)
  Från SEK 233 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3760)
  Från SEK 158 / dag
 • Avis

  7.8 (5258)
  Från SEK 204 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.8 (3411)
  Från SEK 149 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2916)
  Från SEK 198 / dag
 • Sixt

  7.6 (2824)
  Från SEK 234 / dag
 • Drivalia

  7.5 (192)
  Från SEK 152 / dag
 • Europcar

  7.3 (7171)
  Från SEK 201 / dag
 • OK Rent a car

  7.2 (901)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  6.9 (8849)
  Från SEK 174 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.4 (5930)
  Från SEK 615 / dag
 • Goldcar

  5.8 (4998)
  Från SEK 137 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  Inga omdömen
  Från SEK 253 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Girona?

Girona – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Girona), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Girona) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Girona). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Girona) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Girona), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Girona), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Girona) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Girona) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Girona) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Girona) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Girona) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Girona) är September den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Girona) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Girona) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Girona) är Juni den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Girona) är Maj den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Girona

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Girona, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Girona

EasyTerra Biluthyrning Girona jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Girona

Inleding

Girona är en imponerande medeltida stad. Stadens välstånd under medeltiden har efterlämnat många imponerande romerska och gotiska byggnader. Föreningen mellan dessa byggnader och stadens läge gör att den verkligen är värd ett besök. 

Befolkning

Girona har omkring 77 000 invånare, och staden kommer inte ens i närheten av att vara en av Spaniens 30 största städer. Emellertid är Girona en av de största städerna i norra delen av den autonoma regionen Katalonien. 

Geografiskt läge

Girona ligger ungefär 3,6 mil från Medelhavet. Floden Onyar rinner genom det eleganta Girona. Nordväst om staden ligger Pyrenéernas sluttningar, omkring 7,5 mil från Girona. 

Ekonomi

Girona ligger i en jordbruksregion. Dess ekonomi är till stor del beroende av handel med det som odlas i närheten. Några av de produkter som man handlar med i Girona, bland annat på dess stora marknad, är grisar och kycklingar. 

Turismen spelar också en stor roll i Gironas ekonomi. Under sommaren kommer studenter och andra turister till staden. Många människor besöker staden för att njuta av dess nattliv och gamla byggnader. 

Flygplatser

Gironas flygplats är belägen 11 kilometer söder om staden. Den används av lågbudgetflygbolag som Ryanair för turister på väg till Barcelona. Som en följd av detta är staden en billig destinationsort att åka till. 

Kollektivtrafik

Om man inte har en hyrbil kan man använda Gironas allmänna transportmedel. Girona har en tågstation varifrån man kan resa bland annat till Barcelona och Frankrike. Barcelonas busstrafik kör från Gironas flygplats till staden. Samma busslinje förbinder Girona med Barcelona.

Trafik och parkering

Att köra bil i Girona innebär osannolikt några problem. Precis som i många städer kan det vara svårt att hitta parkeringsplats i centrum om man inte har bokat hotell som inkluderar parkering. Med tanke på stadens storlek kan man lätt parkera bilen i närheten och fortsätta till fots. 

Hotell

Det finns hotell i alla prisklasser i Girona. Under högsäsong (vår och sommar) rekommenderar vi att boka i förväg. 

Externa källor

För mer information om Girona rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Leasys
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Hertz
 • Flizzr
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • FireFly Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • Drivalia
 • Europcar
 • OK Rent a car
 • Budget
 • Rhodium Car Rental
 • InterRent
 • Goldcar
 • Goldcar Key'n Go
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Girona