• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Girona Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Girona Järnvägsstation på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 1 februari - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Girona Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Girona Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Girona Järnvägsstation.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Girona Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Girona Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Alamo

  8.4 (7748)
  Från SEK 158 / dag
 • Enterprise

  8.2 (1687)
  Från SEK 158 / dag
 • Thrifty

  8.2 (4740)
  Från SEK 161 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8 (3748)
  Från SEK 156 / dag
 • Hertz

  7.9 (6033)
  Från SEK 201 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2914)
  Från SEK 195 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.8 (3410)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Flizzr

  7.8 (265)
  Från SEK 230 / dag
 • Avis

  7.6 (5232)
  Från SEK 201 / dag
 • Sixt

  7.6 (2823)
  Från SEK 231 / dag
 • Budget

  7.2 (8819)
  Från SEK 171 / dag
 • Europcar

  7.1 (7123)
  Från SEK 198 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 423 omdömen

Girona Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Girona Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Girona Järnvägsstation), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Girona Järnvägsstation) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Girona Järnvägsstation). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Girona Järnvägsstation) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Girona Järnvägsstation), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Girona Järnvägsstation), är September den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Girona Järnvägsstation) är September den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Girona Järnvägsstation) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Girona Järnvägsstation) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Girona Järnvägsstation) är Mars den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Girona Järnvägsstation) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Girona Järnvägsstation) är Maj den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Girona Järnvägsstation) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Girona Järnvägsstation) är Maj den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Girona Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Girona

Utöver Girona Järnvägsstation i Girona jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Girona:

Platsinformation för Girona Järnvägsstation

Allmän information

Gerona är belägen i Katalonien i nordöstra Spanien ungefär 10 mil från Barcelona (en timme med tåg). Gerona järnvägsstation uppfördes 1862, men har renoverats flera gånger sedan dess. Från stationen tar det bara 10 minuter att promenera till den vackra stadskärnan. Stadens gamla centrum har många sevärdheter som är värda ett besök. Staden är populär bland turister och många åker till Gerona på en dagsutflykt från Barcelona.

Transportmedel

Om man stannar i staden så finns många transportmedel tillgängliga. När man lämnar stationen via huvudutgången så ser man taxiståndet direkt. Busstationen ligger bredvid stationen. Stadsbussar avgår härifrån till alla delar av Gerona. Man kan även ta intercity- eller regionala bussar till platser i närheten, eller ta internationella bussar, bland annat till Amsterdam, Paris och Rom. Eller vill du utforska omgivningarna på egen hand? I så fall kan du också hyra en bil på Gerona järnvägsstation. I centralhallen finns biluthyrningsföretagen Europcar och National Altesa.

Service

Man kan köpa biljetter på biljettkontor. För frågor kan man gå till den lokala turistbyråns disk. Det finns även en bankomat, toaletter och bagagevagnar. Alla faciliteter för handikappade finns tillgängliga. 

Restauranger

Stationen har bara ett café. Mittemot stationen, i Carrer del Bisbe Lorenzana, hittar man en restaurang och ett café där man har mer att välja på. 

Affärer

Gerona järnvägsstation har ett flertal butiker, inklusive en tobaksaffär, en snabbrestaurang och en bokhandel. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Flizzr
 • Avis
 • Sixt
 • Budget
 • Europcar