• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Girona Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Girona Airport på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Girona Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Girona Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Girona Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Girona Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Girona Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Alamo

  8.5 (7778)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Leasys

  8.4 (900)
  Från SEK 381 / dag
 • Enterprise

  8.2 (1687)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.1 (4742)
  Från SEK 197 / dag
 • Hertz

  7.9 (6042)
  Från SEK 246 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2916)
  Från SEK 201 / dag
 • Avis

  7.8 (5258)
  Från SEK 233 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.8 (3411)
  Från SEK 149 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3760)
  Från SEK 235 / dag
 • Sixt

  7.6 (2824)
  Från SEK 269 / dag
 • Drivalia

  7.5 (192)
  Från SEK 152 / dag
 • Europcar

  7.4 (7171)
  Från SEK 235 / dag
 • OK Rent a car

  7.3 (901)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  6.9 (8849)
  Från SEK 179 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.4 (5930)
  Från SEK 615 / dag
 • Goldcar

  5.8 (4998)
  Från SEK 137 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  Inga omdömen
  Från SEK 253 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Girona Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Girona Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Girona Airport), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Girona Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Girona Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Girona Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Girona Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Girona Airport), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Girona Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Girona Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Girona Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Girona Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Girona Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Girona Airport) är September den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Girona Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Girona Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Girona Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Girona Airport) är Juni den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Girona Airport

Andra uthyrningsställen i Girona

Utöver Girona Airport i Girona jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Girona:

Platsinformation för Girona Airport

Girona-Costa Brava flygplats

Girona-Costa Brava ligger i nordöstra Spanien, 12 kilometer utanför staden Girona. Det är en viktig flygplats för turister som reser till Costa Brava eller Barcelona och den är också ingångsporten till Pyrenéerna norr om Girona. Det är särskilt tack vare det irländska budgetflygbolaget Ryanair, vilket började flyga hit 2003, som Girona har blivit en mer betydelsefull flygplats. Ryanair använder Girona som en knutpunkt för anslutningar till hela Europa. För att öka kapaciteten håller man på att förlänga start- och landningsbanan samt att förbättra taxibanorna. Man beräknar att flygplatsen kommer att ta emot 4 miljoner passagerare år 2010.

Gironas flygplats har ingen järnvägsförbindelse, men kan lätt nås med buss, bil eller taxi. På själva flygplatsen finns det ett hotell och i omgivningen finns det fler hotell.

På flygplatsen finns det en stor tax-free butik och några små affärer. Det finns tre restauranger. Det finns inga särskilda faciliteter för handikappade och det finns inte heller någon hjälpstation. Det finns däremot en bankomat och en växlingsautomat i ankomstterminalen.

Inom flygindustrin anges Gironas flygplats med förkortningarna GRO (IATA flygplatskod) och LEGE (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Gironas flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Leasys
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • FireFly Car Rental
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Drivalia
 • Europcar
 • OK Rent a car
 • Budget
 • Rhodium Car Rental
 • InterRent
 • Goldcar
 • Goldcar Key'n Go