• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Perpignan Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Perpignan Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Perpignan Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Perpignan Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Perpignan Järnvägsstation.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Perpignan Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Perpignan Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Rent a car

  8.6 (25)
  Från SEK 452 / dag
 • Sixt

  8.2 (2928)
  Från SEK 426 / dag
 • Alamo

  8.2 (7906)
  Från SEK 472 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3851)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.8 (7319)
  Från SEK 512 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2991)
  Från SEK 374 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4885)
  Från SEK 700 / dag
 • Enterprise

  7.6 (1707)
  Från SEK 423 / dag
 • Hertz

  7.6 (6161)
  Från SEK 475 / dag
 • Avis

  7.5 (5348)
  Från SEK 446 / dag
 • National Car Rental

  7.4 (384)
  Från SEK 520 / dag
 • Budget

  7.5 (8999)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Perpignan Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Perpignan Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Perpignan Järnvägsstation), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Perpignan Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Perpignan Järnvägsstation) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Maj är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Perpignan Järnvägsstation). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Perpignan Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Perpignan Järnvägsstation) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Perpignan Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Perpignan Järnvägsstation), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Perpignan Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Perpignan Järnvägsstation), är December den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Perpignan Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Perpignan Järnvägsstation) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Perpignan Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Perpignan Järnvägsstation) är December den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Perpignan Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Perpignan Järnvägsstation) är April den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Perpignan Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Perpignan Järnvägsstation) är December den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Perpignan Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Perpignan Järnvägsstation) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Perpignan Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Perpignan Järnvägsstation) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Perpignan Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Perpignan Järnvägsstation) är Maj den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Perpignan Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Perpignan

Utöver Perpignan Järnvägsstation i Perpignan jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Perpignan:

Platsinformation för Perpignan Järnvägsstation

Allmän information

Perpignan station uppfördes 1858; den ovanliga vänthallen dekorerades av den välkända artisten Salvador Dalí. På stationen hittar man originalbyggnaden på den ena sidan av Boulevard du Conflent och en alldeles ny byggnad på den andra sidan av Boulevard St. Assiscle. Centrum ligger på omkring 600 meters avstånd. Man går ut från den gamla byggnaden och går österut.

Från Perpignan går det TGV-tåg i riktning mot Paris Gare de Lyon. Det finns även nattåg till Strasbourg och Luxemburg. Dessutom finns det tåg till Spanien, till bland annat Barcelona och Madrid. Perpignan är belägen i regionen Languedoc-Roussillon i södra Frankrike nära den spanska gränsen, 1,5 mil från Medelhavet och 6 mil från Pyrenéerna. Staden är berömd för att ha katalanska influenser. 

Transport

Vill du utforska Perpignan eller dess omgivningar? Taxiståndet hittar man framför den nya stationen på Boulevard St. Assiscle. Det finns ett flertal taxibolag och du behöver inte boka. Perpignan stadsbussar och långdistansbussar avgår bakom stationen vid Boulevard St. Assiscle. Vill du hyra en bil i Perpignan? Du hittar biluthyrningsföretagen Avis och Europcar på nivå -1 i den nya stationen. Du kan även hyra cyklar. Det finns en självbetjäning som är öppen 24 timmar om dygnet. Cykeluthyrningen ligger i den nya byggnaden, bredvid Europcar.

Service

Det finns informationsdiskar i båda centralhallarna. Den berömda vänthallen, dekorerad av Salvador Dalí öppnar klockan 6.50. Det finns även skåp, toaletter, telefonautomater, brevlådor och bankomaten. Du kan köpa biljetter på biljettkontoret inuti centralhallen. Stationen har även wi-fi och en hjärtstartare.

Restauranger

Stationen har en stationsbyffé och en Daily där man kan äta en snabb smörgås eller ta en kopp kaffe.  

Affärer

Det finns två kiosker, en i varje del av stationen. Relay-kioskerna erbjuder ett stort utbud av tidningar, magasin och böcker.  

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Rent a car
 • Sixt
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Hertz
 • Avis
 • National Car Rental
 • Budget