• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Emmen

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Emmen på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 3 oktober
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Emmen

EasyTerra Biluthyrning Emmen är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Emmen

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Emmen med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.4 (6548)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.2 (5204)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.2 (5737)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8.2 (9314)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (4099)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 432 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Emmen

Om du letar efter en hyrbil i Nederländerna, men i en annan stad än Emmen, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nederländerna-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nederländerna du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Emmen

EasyTerra Biluthyrning Emmen jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Atlantis 29
Emmalaan 8
Tweede Bokslootweg 14

Platsinformation för Emmen

Inledning

Emmen är en moder stad i provinsen Drenthe. Staden började inte växa ordentligt förrän efter Andra Världskriget. Det var då som de närliggande byarna också blev en del av staden. Det finns få gamla byggnader i Emmen. Ett undantag är den protestantiska kyrkan, som har ett romerskt torn från 1100-talet. Stadens huvudattraktion är Emmens Zoo, en av de vackraste och största djurparkerna i Nederländerna. Djurparken besöks av en och en halv miljon människor varje år. Den zoologiska trädgården består av två delar. Den gamla delen, som ligger öster om centrum och den nya ('locatie Es'), vilken är belägen väster om stadskärnan.

Befolkning

Staden har 50 000 invånare, men antalet invånare i kommunen är mer än dubbelt så stort.

Geografiskt läge

Emmen är belägen i den sydöstra delen av provinsen Drenthe i den nordöstra delen av Nederländerna. Kommunen gränsar till Tyskland. Amsterdam ligger 19,2 mil från Emmen, Groningen 5,6 mil därifrån, Enschede 9 mil och Osnabrück i Tyskland, 12 mil.

Ekonomi

Staden är Drenthes industricentrum. Det finns stora industriområden och det förekommer även mycket växthusodling runtomkring staden. Dessutom har AKZO-Nobel sitt största europeiska avdelningskontor i Emmen. Den offentliga sektorn, till exempel landets topografiska service, skapar också arbetstillfällen. I det närliggande Schoonebeek upptäcktes olja 1996. Det holländska oljeföretaget (Nederlandse Aardolie Maatschappij/NAM) överväger att sanera detta oljedistrikt. Genom att använda ny teknik beräknar man kunna utvinna omkring 100 miljoner tunnor.
Djurparken är mycket viktig för Emmens ekonomi.

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är Groningen-Eelde flygplats (5 mil), med charterflyg till semesterorter i Sydeuropa och reguljära flygningar till Aberdeen i Skottland och Stavanger i Norge.
Små affärsflygplan kan också landa på landningsbanan av gräs på Hoogeveen flygplats, som ligger 20 minuter med bil från Emmen. Staden har även en helikopterflygplats, fem minuter från de främsta affärsdistrikten.

Kollektivtrafik

Emmen är inte en stor stad. Därför är dess stadsbussförbindelser begränsade till tre linjer. Bussarna går till olika platser i Emmen, men också till olika orter i närheten av kommunen. 
Dessutom finns det regelbundna bussförbindelser till Groningen, Hoogeveen och Assen. Några av bussarna är snabbussar som har direktförbindelser (Qliner).

Tågstationen i Emmen är en så kallad huvudstation vilket betyder att den ligger i slutet och i början på en järnvägslinje. Det finns bara tåg till Zwolle där man kan ta tåg som går till andra städer i Nederländerna.

Trafik och parkering

Staden kan nås via A37, som går från Hoogeveen till Meppen i Tyskland. Denna väg har anslutning till A28 (Zwolle-Groningen) och håller just nu på att byggas ut till en fyrfilig motorväg. N34 förbinder Emmen till Haren, söder om Groningen.
Tack vare stadens moderna och spatiösa planläggning är det lätt att nå Emmens centrum. Parkering är inget problem. Runtomkring stadens centrum finns stora parkeringsområden (Noord, Zuid och Oost), som är avsedda speciellt för djurparkens besökare. Närmare det (bilfria) affärscentrumet finns det et fåtal parkeringsområden.

Hotell

Emmen och dess omgivning har ett stort utbud av logi. Letar man efter ett hotell att bo på med barn kan vi rekommendera De Tovenaarsberg (Trollkarlens berg). Det är beläget precis utanför Emmen och har åtta rum med sagoteman. I omgivningen finns också flera semesteranläggningar och campingplatser. Sydöstra Drenthe är et populärt resmål för korta semestrar. Särskilt under sommaren rekommenderar vi starkt att boka i förväg.

Externa källor

För mer information om Emmen rekommenderar vi Google och följande källor

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Dutch
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Thrifty
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car