• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Stavanger

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Stavanger på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Stavanger

EasyTerra Biluthyrning Stavanger är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Stavanger

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Stavanger

Biluthyrningserbjudanden i Stavanger

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Stavanger.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Stavanger

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Stavanger med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.6 (7907)
  Från SEK 558 / dag
 • Europcar

  8.5 (7319)
  Från SEK 410 / dag
 • Avis

  8.4 (5349)
  Från SEK 347 / dag
 • Budget

  8.2 (9001)
  Från SEK 370 / dag
 • Sixt

  8.2 (2930)
  Från SEK 534 / dag
 • Thrifty

  8.1 (4888)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.9 (6162)
  Från SEK 406 / dag
 • Enterprise

  7.5 (1708)
  Från SEK 531 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.3 (2992)
  Från SEK 466 / dag
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Stavanger?

Stavanger – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Stavanger), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. April är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Stavanger – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Stavanger) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Stavanger). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Stavanger – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Stavanger) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Stavanger – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Stavanger), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Stavanger - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Stavanger), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Stavanger - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Stavanger) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Stavanger – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Stavanger) är September den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Stavanger – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Stavanger) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Stavanger – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Stavanger) är December den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Stavanger - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Stavanger) är December den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Stavanger – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Stavanger) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Stavanger

Om du letar efter en hyrbil i Norge, men i en annan stad än Stavanger, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Norge-sidan, där du kan välja i vilken stad i Norge du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Stavanger

EasyTerra Biluthyrning Stavanger jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Stavanger

Inledning

Stavanger är oljehuvudstaden i Norge. Gör detta staden till en tråkig arbetarstad? Nej, Stavanger har ett mysigt, historiskt centrum med många affärer, restauranger och caféer. Delar av den gamla staden består av trähus från 1800- och 1900-talen. Dessutom finns det intressanta museer (naturligtvis finns det ett museum som tillägnas oljeindustrin, men det finns även ett arkeologiskt museum och en gammal fiskkonservfabrik, Hermetikkmuseet). Stavanger är belägen i provinsen Rogaland i ett mycket omväxlande landskap: berg, klippor, fjordar, sjöar och öar.

Befolkning

Stadens officiell befolkning består av 120 000 invånare. Stora områden hör till andra kommuner, men är egentligen en del av Stavanger. I detta stadsområde bor mer än 200 000 människor. Staden har många utländska invånare som arbetar inom oljeindustrin eller för NATO.

Geografiskt läge

Stavanger är belägen på Norges sydvästra kust. Det finns vackra sjöar inuti och runtomkring staden: sjön Breiavatnet ligger i stadens hjärta och två andra sjöar (Mosvatnet och Stokkavatnet) finns i utkanten av staden. Den sistnämnda fylls på vintrarna av tusentals skridskoåkare.

Ekonomi

Stavanger var en gång i tiden en stor fiskehamn. Det är staden fortfarande, men idag är oljeindustrin viktigare ur ekonomisk synpunkt. Dessutom finns det en stor militärbas som används både av det norska försvaret och av NATO. 

Flygplatser

Flygplatsen är belägen 1,1 mil sydväst om stadens centrum. Stavanger flygplats i Sola är enkel att nå med hyrbil via motorväg E39. Avfarten till flygplatsen är tydligt angiven.

Kollektivtrafik

Staden har utmärkt offentlig busstransport. Man kan betala per resa, men om man tar bussen regelbundet så är en biljett som gäller för en dag, tre dagar eller en vecka mycket billigare.

Det finns bilfärjor till Bergen, Kristiansand och danska Hirtshals.

Trafik och parkering

Stavanger är en kompakt stad med måttligt livlig trafik. Ändå är det inte svårt att köra runt här med en hyrbil och hitta rätt vid lågtrafiktid. Delar av Stavangers gamla stadskärna är ett område för fotgängare. Vidare är staden indelad i parkeringszoner, för vilka olika regler gäller (somliga zoner är reserverade för stadens invånare). Man kan parkera på gatan, men ett bättre alternativ är att parkera i ett av parkeringsgaragen.

Hotell

Stavanger har ett bra utbud av logi, från enkla ställen för backpackers till lyxhotell. Många hotell är skräddarsydda för de behov som finns hos de många affärsresenärer som besöker staden. Vi rekommenderar att man bokar logi i god tid före resan, särskilt om man vill besöka denna norska stad under sommaren

Externa källor

För mer information om Stavanger rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Norwegian krone
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Norwegian, Norwegian Bokmål, Norwegian Nynorsk
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Europcar
 • Avis
 • Budget
 • Sixt
 • Thrifty
 • Hertz
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • McRent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Norge
 3. Biluthyrning Stavanger