• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Aberdeen

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Aberdeen på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Aberdeen

EasyTerra Biluthyrning Aberdeen är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Aberdeen

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Aberdeen.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Aberdeen

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Aberdeen med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.7 (7915)
  Från SEK 659 / dag
 • Enterprise

  8.6 (1709)
  Från SEK 630 / dag
 • National Car Rental

  8.4 (384)
  Från SEK 718 / dag
 • Avis

  8.3 (5354)
  Från SEK 534 / dag
 • Hertz

  8.1 (6171)
  Från SEK 526 / dag
 • FireFly Car Rental

  8.3 (3472)
  Från SEK 524 / dag
 • Budget

  8 (9008)
  Från SEK 534 / dag
 • Keddy By Europcar

  8 (2995)
  Från SEK 549 / dag
 • Flizzr

  8 (271)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.6 (7334)
  Från SEK 498 / dag
 • Sixt

  7.2 (2937)
  Från SEK 480 / dag
 • Drivalia

  7.6 (225)
  Från SEK 492 / dag
 • InterRent

  6.6 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Easirent

  6.5 (513)
  Från SEK 880 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3862)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.7 (4896)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Aberdeen?

Aberdeen – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Aberdeen), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aberdeen – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Aberdeen) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Maj är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Aberdeen). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aberdeen – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Aberdeen) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aberdeen – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Aberdeen), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aberdeen - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Aberdeen), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aberdeen - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Aberdeen) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aberdeen – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Aberdeen) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aberdeen – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Aberdeen) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aberdeen – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Aberdeen) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aberdeen - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Aberdeen) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aberdeen – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Aberdeen) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aberdeen - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Aberdeen) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Aberdeen

Om du letar efter en hyrbil i Storbritannien, men i en annan stad än Aberdeen, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Storbritannien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Storbritannien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Aberdeen

EasyTerra Biluthyrning Aberdeen jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Aberdeen

Inledning

Skotska Aberdeen kallas även för "granitstaden", på grund av det material som användes till de äldre byggnaderna. Staden är även känd som Europas oljehuvudstad, eftersom den är bas för Nordsjöns oljeutforskning. Verkar det inte vara en lockande destination för en stadsresa? Vi har en annan uppfattning. Granithusen glittrar i solen vilket lyser upp den grå stenen och byggnaderna har många blommor. Dessutom har Aberdeen ett av Europas äldsta universitet (King’s College grundades 1495) och St. Machars katedral. Staden är dessutom en utmärkt utgångspunkt för dagsutflykter till vackra slott och utomordentliga golfbanor. Eller så kan man åka på en så kallad Malt Whiskey tur (till exempel till bryggerierna Glenfiddich och Glen Grant).

Befolkning

Aberdeen har fler än 200 000 invånare.

Geografiskt läge

Aberdeen ligger på den skotska östkusten, mellan Dees och Dons flodmynningar. Mellan dessa två floder så har kusten sandstränder med höga sanddyner längre norrut. Söder om floden Dee består kusten av branta och skrovliga klippor.

Ekonomi

Ekonomin baserar sig på oljeutvinning i Nordsjön. Aberdeens heliport tar arbetarna till och från oljeriggarna; det är en av världens mest trafikerade helikopterflygplatser. Eftersom oljeutvinningen en dag kommer att upphöra så fokuserar sig Aberdeen allt mer på alternativa energikällor. Energetica Science Park har företag som inriktar sig på teknologi för att utveckla alternativ energi.

Fiske var en gång i tiden en dominerande industri för den lokala ekonomin, men nuförtiden spelar det endast en mindre roll.

Flygplatser

Aberdeen Dyce internationella flygplats är belägen 1,2 mil nordväst om stadens centrum. Flygplatsen nås enkelt med bil: från Aberdeen tar man A96 (till Inverness) och efter det avfarten mot Dyce (A947). Avfarten till flygplatsen är tydligt angiven på vägskyltar.

Kollektivtrafik

Staden har bra offentlig transport. Företaget "First" sköter stadslinjerna och busservicen till förorter som till exempel Dyce, Cults & Culter och Kingswells. På helgerna finns det nattbussar tillgängliga. "Stagecoach" driver en stadsbusslinje (59); förutom detta sköter detta bolag transporten till mer avlägsna platser.

Trafik och parkering

Eftersom den gamla delen av Aberdeen har många smala gator så är det bästa sättet att utforska staden till fots. Att hitta en parkeringsplats på gatan kan vara svårt, men det finns många andra parkeringsfaciliteter i stadens centrum. Dessa anges tydligt på skyltar. Parkeringsavgifterna är ganska höga. Man kan även parkera sin hyrbil gratis på en av parkeringsplatserna i stadens utkanter (Ellon, Stonehaven, Kingswells och Bridge of Don) och fortsätta vidare till centrum med kollektivtrafik.

Hotell

Aberdeen har ett stort utbud av logi. Man kan välja mellan allt från enkla pensionat och bed & breakfast, till femstjärniga hotell och mysiga värdshus i närheten av städerna. Dessutom finns det många lägenheter att hyra. Man bör tänka på att en stor del av tillgänglig logi används av oljeriggare. Om man har ett speciellt hotell i åtanke så bör man boka det i god tid före resan.

Externa källor

För information om Aberdeen, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  British pound
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  48 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  96 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Avis
 • Hertz
 • FireFly Car Rental
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Flizzr
 • Europcar
 • Sixt
 • Drivalia
 • InterRent
 • Easirent
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Storbritannien
 3. Biluthyrning Aberdeen