• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Zwolle

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Zwolle på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Zwolle

EasyTerra Biluthyrning Zwolle är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Zwolle

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Zwolle med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Budget

  8.8 (9604)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.8 (6852)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.7 (5438)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.9 (8061)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.1 (5940)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (4314)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Zwolle

Om du letar efter en hyrbil i Nederländerna, men i en annan stad än Zwolle, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nederländerna-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nederländerna du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Zwolle

EasyTerra Biluthyrning Zwolle jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Burgemeester Roelenweg 19A
Burgemeester Roelenweg 27
Marsweg 29
Simon Stevinweg 20

Platsinformation för Zwolle

Inledning

Zwolle är huvudstad i provinsen Overijssel. Staden grundades på medeltiden på en sandbank mellan floderna IJssel och Overijsselse Vecht. Sandbanken märker man fortfarande eftersom staden har höjdskillnader. Zwolle har ett vackert historiskt centrum och omges av kanaler. Det har fortfarande många medeltida byggnader, inklusive några kyrkor och befästningar. En av de gamla stadsportarna är fortfarande intakt: Sassenpoort.
Den legendariska artisten och musikern Herman Brood föddes i Zwolle.

Befolkning

Särskilt på 1950-talet växte Zwolles befolkning enormt. Idag har staden över 110 000 invånare. Människorna i Zwolle bär smeknamnet 'blåfingrar', ett namn som har sitt ursprung i den rivalitet som rådde på medeltiden mellan Zwolle och den närliggande staden Kampen. När Zwolle behövde pengar och sålde klockorna från ett nerbrunnet klocktorn till Kampen, betalade invånarna i Kampen med kopparmynt. Invånarna i Zwolle fick blåa fingrar av att räkna alla dessa kopparmynt.

Geografiskt läge

Zwolle ligger i den västra delen av provinsen Overijssel, i den östra delen av landet. Staden är inkilad mellan Zwarte Water (i väst), Vecht (i norr) och IJssel (i söder). Zwolle ligger vid motorvägen A28, mellan Groningen (9,5 mil) och Utrecht (9 mil).

Ekonomi

Service och logistik är Zwolles starka punkter. Postorderföretaget Wehkamp är beläget i Zwolle, precis som några stora försäkringsbolag. Många företag väljer Zwolle eftersom staden ligger centralt och är lätt att nå via väg, järnväg och vatten.
Staden är ett utbildningscentrum och har ett av de största centrumen för högre yrkesförberedande utbildning.

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är Lelystad flygplats i provinsen Flevoland. Just nu hanterar flygplatsen bara privat- och affärsplan, men det finns planer på att bygga ut flygplatsen. Det är möjligt att man kommer att kunna använda flygplatsen till reguljära flyg inom ett par år.
Den nationella flygplatsen (Amsterdam Schiphol flygplats), är belägen ungefär 10 mil från Zwolle.

Kollektivtrafik

Offentlig transport sköts av Connexxion under namnet 'Maxx'. Det finns 9 busslinjer, som går var femtonde minut under veckodagar och under de söndagar då affärerna har öppet. Busshållplatserna anges tydligt på en informationsskärm. I centrum har Maxxbussarna sina egna filer, vilket betyder att de inte störs av annan trafik. Alla stadsbussar avgår från tågstationen eller har den med på sin färdrutt. Där hittar du också regionalbussar till destinationer i den omgivande regionen.

Zwolle är en viktig station för (det holländska järnvägsbolaget). Det finns direkta förbindelser till, bland annat, Groningen, Leeuwarden, Arnhem och Amersfoort.

Trafik och parkering

Precis som de flesta andra holländska städer vill Zwolle minska trafiken i stadens centrum. Det medeltida centrumet är inte särskilt passande för biltrafik. Dessutom är stadskärnan inte så stor, så det är inget problem att upptäcka den till fots.

Det är bäst att lämna bilen på en av inomhusparkeringarna i stadens centrum. Vägen till dessa parkeringar och antalet lediga platser anges på vägskyltar vid infartsvägarna.

Hotell

Zwolle har ett stort utbud av platser att bo på: många bed & breakfast, men också ett fyrstjärnigt hotell. Några av hotellen är belägna i vackert renoverade medeltida hus. För att vara säker på att få ett rum på ett särskilt hotell rekommenderar vi att man bokar i förväg.

Externa källor

För mer information om Zwolle rekommenderar vi Google och följande källor: 

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Dutch
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Budget
 • Hertz
 • Thrifty
 • Europcar
 • Avis
 • Dollar Rent a Car